Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2512 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (231 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Qualys benoemt Ben Carr tot Chief Information Security Officer

Amsterdam,13juli 2020 – Qualys, Inc.(Nasdaq:QLYS),pionier en marktleider op het gebied vancloud-basedsecurity- en compliance-oplossingen, heeft Ben Carr aangesteld als Chief Information Security Officer (CISO). In deze rol is Carr verantwoordelijk voor het voorzien in cybersecurity-advies en securitystrategieën voor Qualys-klanten en het leiden van de CIO/CISO Interchange (ontwikkeld in samenwerking met de Cloud Security Alliance). Ook zorgt Carr voor de beveiliging van Qualys; hij neemt het voortouw in de inspanningen op het gebied van interne risico’s en security om zo de blootstelling aan risico’s en kwetsbaarheden van Qualys te beperken en tegelijkertijd de naleving van regelgeving over de hele wereld te garanderen.

Carr: “Het is me een genoegen en een hele eer om bij Qualys aan de slag te gaan, want ik ben al meerdere malen klant en concurrent geweest. Daardoor waardeer ik het unieke vermogen van Qualys om te innoveren. Ik heb gezien hoe Qualys zijn native cloudoplossing voor Vulnerability Management heeft uitgebouwd tot een zeer schaalbaar cloudplatform dat bedrijven van elke omvang in staat stelt om 360-graden-inzicht te bereiken. Zo helpt Qualys bedrijven hun digitale-transformatie-initiatieven te beveiligen en biedt het een securityoplossing in de vorm van één geïntegreerd cloudplatform dat ook als een private cloud kan worden geleverd. Ik kijk ernaar uit om mijn achtergrond als ervaren CISO te gebruiken om klanten te helpen, met name nu ze het nieuwste en baanbrekende Qualys VMDR®-aanbod (Vulnerability Management, Detection and Response) implementeren en het aangekondigde EDR (Endpoint Detection and Incidence Response) inzetten. Daarnaast ga ik ze helpen om hun security en compliance te verbeteren, securityworkflows te stroomlijnen, prioriteit te geven aan bedreigingen, reacties te automatiseren en kosten te verlagen. Nu de securitybranche de verschuiving naar cloudtechnologieën eindelijk volledig omarmt, is Qualys uniek gepositioneerd voor groei en succes. Ik ben blij om deel uit te maken van het team dat dat kan waarmaken."

Philippe Courtot, voorzitter en CEO van Qualys: “Ben is al sinds 2008 klant bij Qualys, en hij heeft ons in het verleden als onderdeel van het Qualys Customer Advisory Board al vaak voorzien van waardevolle inzichten. Hij bekijkt alles vanuit een technologisch perspectief en brengt unieke ervaring mee als voormalig security-executive van een groot financieel bedrijf dat miljoenen kwetsbaarheden aanpakt. Ben zijn uitgebreide IT- en securityervaring en klantperspectief, inclusief zijn bekendheid met Qualys-oplossingen, zullen een belangrijke rol spelen in de verdere uitbreiding van het Qualys Cloud Platform en de groei van ons bedrijf versnellen.”

Carr is een kundige executive op het gebied van informatiebeveiliging en -risico, met meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van langetermijn-securitystrategieën. Voordat hij in dienst trad bij Qualys was Carr CISO van Aristocrat, wereldwijd toonaangevend op het gebied van games. Daarvoor had hij strategisch-leiderschapsrollen bij Cyberbit en Tenable. Van 2012 tot 2016 was hij senior director van Global Information Security bij Visa, een functie waarin hij leidinggaf aan het wereldwijde Attack Surface Management-team. Eerder in zijn carrière trok hij als Global Head of IT Security de kar voor alle securityprogramma's voor Nokia corporate IT.

Extra informatieOver Qualys
Qualys, Inc. (Nasdaq: QLYS) is een pionier en een toonaangevende leverancier van cloud-based security- en compliance-oplossingen. Het bedrijf heeft meer dan 15.700 klanten en actieve gebruikers in meer dan 130 landen, waaronder de meeste bedrijven uit zowel de Forbes Global 100 als de Fortune 100. Qualys helpt organisaties bij het stroomlijnen en consolideren van hun security- en compliance-oplossingen in één platform en het integreren van security in digitale-transformatie-initiatieven voor meer flexibiliteit, beter bedrijfsresultaat en een substantiële kostenbesparing.

Het Qualys Cloud Platform en de geïntegreerdeCloud Apps bieden continubedrijfskritischebeveiligingsinformatie waardoorauditing, compliance en bescherming van IT-systemen enwebapplicaties on-premise, op endpoints, cloud, containers en mobiele omgevingen zijn te automatiseren. Qualys, opgericht in 1999, was een van de eerste SaaS-securityorganisaties. Het bedrijf heeft sterke strategische partnerships met toonaangevende managed service providers en consultingorganisaties, waaronder Accenture, BT, Cognizant Technology Solutions, Deutsche Telekom, DXC Technology, Fujitsu, HCL Technologies, IBM, InfoSys, NTT, Optiv, SecureWorks, Tata Communications, Verizon en Wipro. Het bedrijf is tevens een van de oprichters van de Cloud Security Alliance (CSA). Meer informatie is te vinden op www.qualys.com.

Qualys en het Qualys-logo zijn handelsmerken van Qualys, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Tags  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 231 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Qualys contact  

Logo Qualys

  (650) 801 6100
  info@qualys.com
  www.qualys.com
Qualys sociaal  


Qualys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Roche Diabetes Care
Logo ChargePoint
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Cegeka
Logo Interconnect
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90490 persberichten
- 5911 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9782 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com