www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (138 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel introduceert tri-mode beheer met nieuwe hybride switch

Zyxel’s GS2220-serie maakt beheer mogelijk via cloud, CLI of SNMP, wat bedrijven helpt zich aan te passen aan nieuwe normaal

Hoofddorp, 9 juli 2020 - Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige, AI- en cloud-aangedreven bedrijfs- en thuisoplossingen, introduceert zijn nieuwe GS2220-serie layer 2 hybride switches. Deze leveren voor onderwijs- en bedrijfsnetwerken uitzonderlijke prestaties en flexibiliteit in de vorm van het unieke tri-mode beheer via de cloud, de command line interface (CLI), en het Simple Network Management Protocol (SNMP).

"Door de ontwrichtende effecten van de COVID-19 pandemie is gebleken dat flexibele beheeropties voor netwerkapparatuur geen overbodige luxe zijn", zegt Peter van der Putten, Head of Channel Zyxel Benelux. “Door te investeren in een betrouwbaar netwerk met zero-touch provisioning kunnen ook netwerkbeheerders sociale afstand bewaren in de huidige anderhalvemetersamenleving.”

Nebula en beheer
De meest opvallende feature van de tri-mode switch is Zyxel's Nebula cloud management, die beheerders de mogelijkheid biedt om hun netwerken overal en altijd te monitoren en te controleren vanuit één centrale interface. Nebula is ontworpen met het oog op de business en maakt efficiënt gebruik, configuratie en analyse mogelijk.

Alle GS2220-switches worden geleverd met een eenjarige gratis Nebula Pro-licentie, waarmee bedrijven de voordelen van centraal cloudbeheer op afstand zelf kunnen ervaren. Bovendien zijn ze hiermee klaar voor de toekomst met een kant-en-klare oplossing voor wanneer de tijd rijp is om naar de cloud te migreren.

Voor situaties waarin cloud management niet de beste oplossing is, kunnen beheerders kiezen voor on-premise CLI beheer - een modus met gedetailleerde mogelijkheden en volledige lees-/schrijftoegang. Nog een alternatief is de SNMP-beheermodus, die wordt geleverd met een volledige beheerinformatiebasis, waarmee het een koud kunstje is om apparaten van verschillende merken in verschillende netwerken te beheren.

Stabiel, stil en compact
Layer 2-switches dragen de groeiende last van de samensmelting van netwerken, data, spraak, video, e-commerce en andere toepassingen. Stabiliteit is de belangrijkste eis bij L2-switches, en Zyxel heeft daartoe een aantal belangrijke hardware- en software-upgrades in de GS2220 geïntegreerd. De switches zijn ook zeer sterk en robuust gebouwd voor extra betrouwbaarheid, met als hoogtepunten 2x en 4x sterkere bescherming voor respectievelijk elektrische ontladingen en pieken.

Bovendien kunnen de switches in kantoren en andere werkplekken waar het stil moet zijn worden geplaatst dankzij het nieuwe geruisloze ontwerp zonder ventilator. Tot slot overtreft de GS2220 andere PoE-switches door zijn kleine afmetingen. Door het compacte ontwerp blijft er genoeg ruimte in het rek of op het bureaublad over.

Volledige poortondersteuning
De flexibiliteit van de GS2220-serie gaat verder dan alleen het beheer van de poorten. De switches ondersteunen alle L2-schakeltoepassingen met 44 Gigabit RJ45-poorten, gecombineerd met Gigabit-koper/vezel optische combo-poorten of twee SFP-poorten. Modellen met minder veel poorten zijn ook beschikbaar voor netwerken die meer geavanceerde L2-beheerfuncties op de access-layer willen gebruiken.

Voor meer informatie, zie: https://www.zyxel.com/products_services/10-28-50-port-GbE-L2-Managed-Switch-GS2220-Series/

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals M7 (onder andere Online, Canal Digitaal) en T-Mobile en Telfort (KPN. en Luxemburg Online), biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel ondersteunt mkb’ers in zwaar weer met verbeterde security firewall portfolio

Zyxel's Armor G5 router ontketent volledige kracht van WiFi 6 voor thuisgebruikers

Zyxel Networks ontwikkelt het meest uitgebreide WiFi 6 AP-portfolio voor mkb
Geplaatst:
Verstreken tijd: 138 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Unit4
Logo Pegasystems
Logo Banking Circle
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89800 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9136 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauHerken zakelijke websitebezoekers