www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (82 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Heijmans gaat langdurige IT-samenwerking aan met Conclusion

Utrecht, 9 juli 2020 – Het beursgenoteerde bouwbedrijf Heijmans heeft Conclusion geselecteerd als partner voor het beheer van haar IT-landschap. De samenwerking omvat het beheer van 5.000 IT-werkplekken op basis van Office 365, de overname van de gehele Servicedesk plus on-site support en het beheer van het achterliggende serverlandschap. Daarnaast is Conclusion verantwoordelijk voor het beheer en de doorontwikkeling van de verschillende op Microsoft Azure gebaseerde clouddiensten. Het overnemen van de verantwoordelijkheid voor de IT-dienstverlening is in slechts drie maanden uitgevoerd, middenin de coronacrisis. Deze complicerende factor heeft voor Conclusion en Heijmans als ondernemende partners niet geleid tot een minder resultaat: de transitie is conform planning naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Gezamenlijke digitale transformatie
Naast het beheer van het basis-IT-landschap gaat Conclusion ook een bijdrage leveren aan de digitale strategie (Verslimmen) van Heijmans. Speerpunt hierin is het agile beheer van de diverse cloudplatformen, die nodig zijn voor de huidige en nieuwe datagedreven businesspropositie in de bedrijfsstromen van Heijmans, zoals BeSense, Brugmonitoring, Matching Materials, Slimme Monteur en Digital Twins. Deze samensmelting van IT met de core business van Heijmans zorgt voor een totaaloplossing waardoor er nieuwe IT-dienstverlening aan de klanten van Heijmans geleverd kan worden.

Hendrik-Jan Smaal, CIO bij Heijmans: “We hebben in Conclusion gevonden wat we in het huidige digitaliseringstijdperk denken nodig te hebben om te versnellen. De digitale cultuur van morgen is er namelijk een van co-creatie. Het zal gewoon worden dat we in onze bedrijfsstromen naast de bekende timmermannen en metselaars ook rollen als data- en softwarespecialisten zien verschijnen, die de digitale proposities bouwen en onderhouden (DevOps). We waren op zoek naar een ervaren Nederlandse speler die in dit kader onze IT-dienstverlening naar een hoger niveau tilt, met een bedrijfscultuur die bij ons past. In Conclusion vonden we een match op deze vlakken. Door de succesvolle overdracht in de coronaperiode hebben we laten zien dat we samen in staat zijn om creatief om te gaan met veranderende omstandigheden. We hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat dit partnership het begin is van een succesvolle, langdurige samenwerking.”

Leon van Meel, directeur bij Conclusion FIT: “We zijn erg trots dat Heijmans, naast de bestaande SAP-dienstverlening vanuit myBrand, ook voor Conclusion kiest als het gaat om onze Managed Cloud-dienstverlening. Heijmans is, net als wij, een volledig Nederlands bedrijf met maatschappelijke relevantie. We verheugen ons op het partnership en het leveren van een bijdrage aan de business van Heijmans door de verdere inzet van cloudtechnologie. Onze focus zal naast de continuïteit ook liggen op de beleving van de eindgebruikers, die in alle toekomstige innovaties leidend zal zijn.”

---

Noot voor de redactie

Over Heijmans
Iedereen wil schone lucht, wonen in een fijne buurt, werken op een goede werkplek en veilig reizen van A naar B. Door te verbeteren, verduurzamen en verslimmen maakt Heijmans die gezonde leefomgeving. Jan Heijmans begon in 1923 als stratenmaker. Inmiddels is Heijmans een beursgenoteerde onderneming die activiteiten combineert in vastgoed, bouw & techniek en infra. Daarbij werken we veilig en voegen we waarde toe aan de plekken waar we actief zijn. Zo bouwen we samen met onze opdrachtgevers aan de contouren van morgen: www.heijmans.nl.

Bijgaand een afbeelding op hoge resolutie, geschikt voor publicatie.
Laatste van Conclusion  
Conclusion scoort onverminderd hoog op de Giarte IT Experience Benchmark

Heijmans gaat langdurige IT-samenwerking aan met Conclusion

Yellowtail wordt onderdeel van het Conclusion ecosysteem
Geplaatst:
Verstreken tijd: 82 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Conclusion contact  

Logo Conclusion

  030 219 38 00
  info@conclusion.nl
  www.conclusion.nl
Conclusion sociaal  


Conclusion tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Rubicon B.V.
Logo Winkelvrij
Logo INNOV8iON
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Techone B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Botz4U
Logo CapX Nederland
Logo iQibt B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo Boys with Brains
Logo Techone B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Frontline Solutions
Logo GTT Communications
Logo NLdigital
Logo Flanderijn
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Rubix
Logo Extreme Networks
Logo Citrix
Logo Qualys
Logo Opleiding.nl
Logo EMERCE
Logo ChargePoint
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Aruba Nederland
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89353 persberichten
- 5802 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8787 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com