Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 81 dagen geleden)
Bedrijf:

Broad Horizon neemt Data Management Professionals over

Broad Horizon, aanbieder van IT-, data- en cloudoplossingen, zet zijn groeistrategie voort met de overname van Data Management Professionals (DMP). DMP biedt datamanagementdiensten en zorgt ervoor dat de data van klanten altijd en overal beschikbaar is. Met deze overname wil Broad Horizon verder inzetten op een breed palet aan diensten op het gebied van IT-, data-, storage- en clouddiensten.

De overname van DMP past binnen de overnamestrategie die Broad Horizon hanteert. Naast diensten op het gebied van data & AI, levert Broad Horizon ook diensten voor de moderne werkplek, business applicaties, clouddiensten, en managed hosting. In het portfolio ontbrak een organisatie die gespecialiseerd is in DataManagement-as-a-Service voor de opslag, beschikbaarheid en het beheer van grote hoeveelheden data.”

“We zijn erg trots dat DMP ons komt versterken en we samen verder invulling kunnen geven aan onze datamanagementambitie,” aldus Johan Taams, CEO van Broad Horizon. “Wij helpen organisaties om datagedreven te worden en maximale intelligentie te halen uit hun data. Daarnaast helpen we organisaties om data te ontsluiten door het digitaliseren van de werkplek en coreprocessen met behulp van businessapplicaties. Tot slot hebben wij de hybride cloud- en beveiligingslaag om systemen en applicaties te hosten en te managen. Met DMP complementeren we dit met een geavanceerd en volledig beheerd opslag, back-up, en datamanagementplatform.”

Henny van de Riet, Maurice Pastoor en Eric Evers, voeren de directie van DMP en zijn blij met deze stap. “Wij zien een goede match in de cultuur tussen beide organisaties en daarnaast zien we een toenemende data gedrevenheid bij onze klanten.” We hebben een hoog kennisniveau en ervaring binnen de groep. Daarmee hebben we de mogelijkheid om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Samen met Broad Horizon kan DMP haar motto “Your data in safe hands” nog krachtiger vorm geven, waarbij de dienstverlening naar onze huidige klanten vanzelfsprekend van hoog niveau blijft”.

Over Data Management Professionals
DMP richt zich op 'datarijke' organisaties in het midden- en hoger segment en biedt diverse DataManagement-as-a-Service oplossingen voor de opslag, beschikbaarheid en het beheer van grote hoeveelheden data, on-premises of in de cloud. DMP heeft een sterke positie in Nederland, Duitsland, Belgie, Spanje, Denemarken en de UK. DMP heeft meer dan 60 medewerkers, bedient meer dan 300 organisaties op basis van 10 datacenters verdeeld over vier continenten.

Over Broad Horizon
Broad Horizon is een van de grotere Nederlandse data, business applicaties, managed hosting- en cloudbedrijven. Andere bedrijven die onder Broad Horizon vallen, zijn managed hostingprovider True en dataspecialisten Cmotions en Underlined. Broad Horizon is specialist op het gebied van het volledige Microsoft-platform, waaronder ERP-, CRM-, de moderne werkplek en alle clouddiensten vallen.  Bij Broad Horizon werken bijna vijfhonderd mensen. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, Hilversum, Nieuwegein, Maastricht en Amersfoort en heeft ook een kantoor in Gent.
Laatste van Broad Horizon  
Broad Horizon versterkt werkplek propositie met Pink Elephant Nederland

Broad Horizon neemt Data Management Professionals over

Broad Horizon neemt Underlined over en breidt daarmee de diensten op het gebied van Data & AI verder uit
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 81 dagen
Broad Horizon contact  

Logo Broad Horizon

Broad Horizon sociaal  


Broad Horizon tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo Experis
Logo Kaspersky
Logo Schneider Electric
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92134 persberichten
- 6051 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10805 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl