www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (29 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel introduceert eerste cloud-netwerkoplossing met DPPSK WiFi-authenticatie en -versleuteling voor het mkb

Hoofddorp, 6 juli 2020 - Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige, AI- en cloud-aangedreven bedrijfs- en thuisoplossingen, brengt een nieuwe update uit van de Nebula Cloud Networking Solution. In deze versie is Dynamic Personal Pre-Shared Key (DPPSK) is opgenomen, dat WiFi-beveiliging voor het mkb vereenvoudigt. Dit is bovendien één van de eerste oplossingen om die de API openstelt voor partners uit de verschillende verticals van Zyxel, die nu via Nebula cloud-manageable netwerkdiensten kunnen leveren.

Veel mkb’s vertrouwen nog steeds op hetzelfde WiFi-wachtwoord voor alle gasten en/of medewerkers. Zo’n wachtwoord kan eenvoudig gedeeld of gestolen worden, wat resulteert in een gat in de netwerkbeveiliging. De nieuwe versie van Nebula biedt nu verbeterde cloud- authenticatie door middel van de DPPSK-functie, die voor het eerst beschikbaar is voor het mkb.
Met DPPSK wordt elke gebruiker voorzien van een uniek WiFi-wachtwoord. Met één druk op de knop via het dashboard van Nebula kunnen wachtwoorden worden aangepast, wat het beheer van de WiFi-toegang voor meerdere gebruikers eenvoudig, gemakkelijk en veilig maakt.

Cloud-netwerkecosysteem
Zyxel maakt het voor partners nog eenvoudiger om hun systemen te integreren met Nebula. Met deze update wordt de Nebula API opengesteld voor managed service providers (MSP's) en system integrators, die hiermee hun WiFi-onboardingsystemen kunnen integreren.

Jonas Dekkers, medeoprichter van het Wiflex project van Complit Networks in België: "De verbeterde Nebula-oplossing van Zyxel biedt het mkb de middelen om bezoekers, gasten of medewerkers eenvoudig en veilig toegang te geven tot hun WiFi. Wij juichen Zyxel Networks toe voor het openstellen van hun API voor MSP's. Hierdoor krijgen onze klanten en veel meer mkb’ers de mogelijkheid om veiligere, gebruiksvriendelijkere en cloudgebaseerde – WiFi onboarding-diensten voor hun bedrijven te realiseren. We hebben zelf ook een eigen cloud-gebaseerde onboarding-oplossing voor gasten en medewerkers gecreëerd op basis van Azure en G Suite met de unieke DPPSK-functie van Zyxel."

"Met de laatste Nebula-release zet Zyxel grote stappen om door middel van API-integratie een groeiend cloud netwerkecosysteem van partners op te bouwen, dat verder gaat dan eenvoudige hardware-updates", aldus Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux. "De verbeterde beveiligings- en authenticatiemogelijkheden van Nebula maken gebruik van de expertise uit deze technologie-alliantie om bedrijven in staat te stellen hun netwerken eenvoudig te beschermen, zodat ze zich kunnen richten op het leveren van flexibele diensten aan hun klanten.”

CCTV-switches en de Nebula-familie
De Nebula cloud-beheeroplossing verwelkomt vanaf heden ook de Zyxel GS1350 serie van (video)bewakings-switches. Deze heeft een groter bereik doordat alle PoE-poorten datatransmissie tot 250 meter ondersteunen. Verder kunnen bedrijven de downtime verminderen met de Auto PD Recovery functie, waarmee het systeem eenvoudig herstelt na een defecte stroomvoorziening. Dit alles stelt netwerkbeheerders in staat om middelen te besparen en hun CCTV-netwerken gemakkelijker te beheren via de cloud, zonder dat ze daarvoor technici naar elke locatie hoeven te sturen.

Multifunctionele en betaalbare WiFi
Tot slot kunnen kleine bedrijven met de nieuwe SSID NAT-functie, Nebula-compatibele access points (AP's) opzetten als router of gateway. Die kunnen vervolgens IP-adressen toewijzen aan draadloze clients, zoals telefoons en laptops van klanten of medewerkers. Hiermee kan de overhead van een extra netwerkinfrastructuur voor veel kleine bedrijven gereduceerd worden.

Naast de GS1350 (video)bewakings-switches, worden er nog meer producten in de Nebula-familie verwelkomd, waaronder nieuwe WiFi 6 AP's (WAX650S, WAX510D en NWA110AX), XS1930 multi-gigabit switches en GS2220 aggregatie-switches. Hiermee komt het Nebula-portfolio tot een totaal van 52 ondersteunde apparaten. Voor meer informatie over de Zyxel Nebula, bezoek www.zyxel.com/nebula.

###

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals M7 (onder andere Online, Canal Digitaal) en T-Mobile en Telfort (KPN. en Luxemburg Online), biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel steunt EU-initiatief dat zich inzet om reizigers in Europese steden van gratis wifi te voorzien

Zyxel introduceert nieuwe zakelijke WiFi 6 accesspoints voor mkb

Zyxel introduceert tri-mode beheer met nieuwe hybride switch
Geplaatst:
Verstreken tijd: 29 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Logo myBrand
Logo Conclusion
Logo LogRhythm
Logo Auth0
Logo Unisys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88968 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8512 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.EVENTIVE.nl