www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (311 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

De nieuwe devolo Magic 2 WiFi next: nieuwe generatie Mesh-WiFi

Bunnik, Nederland, 2 juli 2020 – Het beste van twee werelden: devolo, de netwerkspecialist, introduceert Magic 2 WiFi next, een optimale combinatie van innovatieve Mesh-WiFi-functies en Powerline-technologie (PLC). De nieuwste versie van G.hn, de PLC-standaard, maakt transmissiesnelheden mogelijk van maximaal 2.400 Mbps in de backbone. Hiermee biedt de Magic 2-serie de snelste PLC-adapters die op dit moment verkrijgbaar zijn. Ook ondersteunt de devolo Magic 2 WiFi next Multi-User MIMO en access point steering, voor betere WiFi-performance.

devolo Magic: dé oplossing voor thuiswerken
Met de nieuwe Magic 2 WiFi next werkt devolo verder aan de ontwikkeling van zijn succesvolle Magic-serie. Heiko Harbers, CEO van devolo AG: “Verschillende positieve productbeoordelingen laten zien dat devolo dé oplossing is op het gebied van thuiswerken. De nieuwste generatie G.hn zorgt ervoor dat Powerline krachtiger is dan ooit; het internetsignaal wordt niet langer verstoord door muren of plafonds. In combinatie met de verbeterde WiFi-functies van Magic 2 WiFi next resulteert dit in de best mogelijke gebruikerservaring door heel het huis.”

devolo Magic 2-adapters hebben een bereik van maximaal vijfhonderd meter via het elektriciteitsnet. Op die manier veranderen ze elk stopcontact in een high-speed toegangspunt. Daarmee zijn devolo Magic 2-producten niet alleen de snelste Powerline-adapters die momenteel verkrijgbaar zijn, maar hebben ze ook het grootste bereik.

Nieuw: Multi-User MIMO
De nieuwe Multi-User MIMO (MU-MIMO) garandeert nog betere WiFi-performance met de devolo Magic 2 WiFi next. De technologie voorziet meerdere apparaten tegelijk van de optimale transmissiecapaciteit. Zo is het mogelijk om nieuwe series in 4K te streamen, terwijl iemand anders in de kamer ernaast een online game speelt op een tablet, en weer een ander gezinslid videobelt op de thuiswerkplek. MU-MIMO controleert automatisch de WiFi-datastromen op efficiënte wijze.Doorontwikkelde Mesh-WiFi
De Mesh-functie van de devolo Magic 2 WiFi is nu uitgerust met access point steering. Deze functie maakt automatisch verbinding met de krachtigste WiFi-hotspot in de buurt, zodat de smartphone, tablet of andere apparaten optimaal verbonden blijven, zelfs als de gebruiker zich door het huis verplaatst. De Mesh-WiFi-functies van de nieuwe devolo Magic 2 WiFi worden daarnaast aangevuld met functies als fast roaming, band steering, airtime fairness en config sync (single SSID), waarmee de Magic WiFi-adapters ook al zijn uitgerust.

Fast roaming (client steering) garandeert een snelle verbinding van de clients met de krachtigste WiFi-hotspot, maar de activiteit wordt door de client zelf uitgevoerd. Band steering, geïntegreerd in de WiFi-adapters van de Magic 2, zorgt ervoor dat alle WiFi-clients automatisch verbinding maken met de optimale frequentieband. Als de 2,4 GHz-band druk bezet is, schakelen de clients over op de 5 GHz-band zonder dat de gebruiker daar iets voor hoeft te doen. Dankzij de airtime-fairness-functie krijgen snelle clients voorrang op het netwerk en worden ze niet langer vertraagd door oudere, tragere clients. Config sync maakt de synchronisatie van WiFi-configuratiedata mogelijk met alle Magic-hotspots.

Heel veilig: WPA3
Dankzij WPA3 is de WiFi-verbinding extreem goed beveiligd. De huidige beveiligingsstandaard van de WiFi Alliance is gebaseerd op het WPA2-protocol en biedt krachtige bescherming tegen ongewenste toegang dankzij 128-bit-versleuteling. Tegelijkertijd maakt dit het verbinden van nieuwe apparaten met het thuisnetwerk eenvoudiger. Hiervoor is het wel nodig dat de WiFi-clients WPA3-versleuteling ondersteunen. WPA2-bescherming blijft beschikbaar voor alle andere clients. Daarnaast is het mogelijk om WPA3 en WPA2 te combineren.Plug & Play dankzij auto-pairing
Het installeren van de devolo Magic 2 WiFi next-adapters is heel eenvoudig: steek de ene adapter in het stopcontact, verbind deze met de router via de Ethernet-kabel, steek de tweede adapter binnen twee minuten in een ander stopcontact en de adapters maken automatisch verbinding. Tijdens dit proces wisselen ze een geïndividualiseerde beveilings-ID uit, zodat de dataverbinding via het elektriciteitsnet beschermd is. Daarnaast kunnen gebruikers stapsgewijs door de installatie van het devolo-thuisnetwerk lopen met behulp van de installatiewizard.

Eenvoudige bediening via app en software
Het netwerk is eenvoudig te bedienen met de devolo Home Network App. Of er nu extra adapters moeten worden geïntegreerd in het netwerk, of dat er gastaccounts of een kinderslot moeten worden ingesteld: alle configuraties zijn binnen enkele seconden en zonder deskundige hulp te regelen. devolo werkt continu aan de Home Network App en voegt regelmatig nieuwe functies toe via gratis updates. De devolo Cockpit-software en de webinterface zijn ook eenvoudig te bedienen.

Prijs en verkrijgbaarheid
De nieuwe Magic 2 WiFi next is nu verkrijgbaar – zowel online als in de winkel – in verschillende varianten. De Starter Kit bevat twee adapters en heeft een adviesprijs van 199,90 euro. De Starter Kit dekt circa 90 m2. De devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit dekt grotere ruimten tot circa 180 m2. Deze kit is uitgerust met drie adapters en verkrijgbaar voor 299,90 euro. Om een bestaand Magic-netwerk uit te breiden, zijn de Magic 2 WiFi next-adapters ook afzonderlijk verkrijgbaar voor 129,90 euro. devolo biedt drie jaar garantie op al zijn producten.Over devolo
devolo maakt de woning intelligent en het stroomnet slim. Privéklanten brengen met Powerline-adapters van devolo highspeed dataverbindingen in elke ruimte. Internationaal zijn er ongeveer 40 miljoen dLAN®-adapters in gebruik. Bovendien ontdekken klanten met devolo Home Control de mogelijkheden van het Smart Home – snel in te richten, naar wens uitbreidbaar en makkelijk per smartphone te bedienen. Als OEM-partner past devolo zijn producten en oplossingen aan de individuele behoeften van internationale telecombedrijven aan. Op professioneel terrein biedt de ombouw van de energievoorzieningsinfrastructuur bovendien kansen: met devolo-oplossingen kunnen nieuwe Smart Grids realtime bewaakt en geregeld worden, en zijn volledig nieuwe diensten te realiseren. devolo is opgericht in 2002 en telt momenteel ongeveer driehonderd medewerkers. De wereldmarktleider op Powerline-gebied is met eigen vestigingen en via partners in negentien landen vertegenwoordigd.
Laatste van devolo  
Veilig surfen op WiFi - 4 tips

devolo breidt garantie uit: 12 maanden exclusieve service voor bepaalde producten

Haal meer plezier uit je PS5® en Xbox®: optimaliseer je online verbinding
Geplaatst:
Verstreken tijd: 311 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
devolo contact  

Logo devolo

  +31 (0)30 65 65 070
  devolo@lvtpr.com
  www.devolo.nl
devolo sociaal  


devolo tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91075 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.com