www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (39 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

Experian investeert in de toekomst met meerderheidsbelang in Risk Management-divisie Arvato Financial Solutions

Op een na grootste kredietbureau van Duitsland wordt onderdeel van Experian

Dublin/München – Experian, wereldwijd aanbieder van informatiediensten, heeft een meerderheidsaandeel verworven in de Risk Management-divisie van Arvato Financial Solutions.

Deze investering stelt Experian in staat om zijn aanbod van diensten voor credit risk management, fraudepreventie en identiteitsbeheer uit te breiden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De nieuwe business unit combineert het bestaande, uitgebreide dienstenaanbod van de Risk Management-divisie van Arvato Financial Solutions met de innovatieve analyse- en besluitvormingsplatforms, digitale technologie en branche-expertise van Experian.

De combinatie stelt strategische klanten van beide bedrijven in staat om de uitvoering van hun digitale transformatie te bespoedigen en consumenten meer keuzevrijheid te bieden. De nieuwe entiteit zal verdergaan als business unit van Experian en wordt geleid door CEO Kai Kalchthaler.

Marco Benvenuto, chief operating officer bij Experian: “We zijn blij onze krachten te bundelen met de Risk Management-divisie van Arvato Financial Solutions. De twee bedrijven vullen elkaar perfect aan. Dit zal van meet af aan substantiële voordelen voor onze klanten opleveren. Momenteel heeft iedereen behoefte aan snelle, betrouwbare en slimme processen voor het opvoeren van de automatisering, het concurrentievermogen en de mogelijkheden om klanten maximale flexibiliteit en gebruiksgemak te bieden.”

Rolf Hellermann, de CEO van Arvato Financial Solutions: “Het technologische leiderschap, de branchespecifieke expertise en wereldwijde aanwezigheid van Experian zullen onze klanten helpen consumenten nog beter van dienst te zijn. Deze nieuwe samenwerking zorgt voor een forse versterking van de marktpositie van de Risk Management-divisie van Arvato Financial Solutions in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.”

Kai Kalchthaler: “De nieuwe samenwerking komt op een ideaal moment en helpt onze klanten om te voldoen aan de verwachtingen van consumenten in het digitale tijdperk. Het verwerven van een meerderheidsbelang door Experian is een belangrijke stap die precies op het juiste moment komt. Veel bedrijven stellen zich geheel terecht bijzonder klantgericht op en zijn klaar om cruciale investeringen in hun digitale transformatie te doen. Ze hebben behoefte aan snelle, slimme en schaalbare processen die door innovatieve technologieën worden ondersteund. En dat is precies wat we onze strategische klanten te bieden hebben.”

Kalchtaler vervolgt: “Met de steun van twee financieel sterke moederbedrijven bevinden we ons in een uitstekende positie om klanten toegang te bieden tot innovatieve oplossingen en hen ook in de toekomst te verzekeren van stabiliteit en betrouwbaarheid. De samenwerking versterkt onze stevige marktpositie in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Door voort te bouwen op de marktleidende en diepgaande kennis van innovatieve analyseplatforms, big data en AI willen we nieuwe normen zetten en voor een nieuwe definitie zorgen van wat voor onze klanten mogelijk is.”

Experian bezit nu een aandeel van 60 procent in de Risk Management-divisie van Arvato Financial Solutions. De overige 40 procent blijft in handen van Arvato Financial Solutions, een dochteronderneming van het mediaconglomeraat Bertelsmann Group.

Experian wordt alom beschouwd als een van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Zijn bekroonde platforms PowerCurve, Ascend, ExperianOne en CrossCore stellen klanten in staat om slimmere beslissingen te nemen met de snelheid die en het niveau dat markten van hen verwachten.

Over Experian
Experian is de grootste leverancier van informatiediensten ter wereld. Tijdens belangrijke momenten in het leven - van het kopen van een huis of een auto, een kind dat gaat studeren, tot de groei van een bedrijf door verbinding te maken met nieuwe klanten - stellen we consumenten en bedrijven in staat om hun gegevens op de juiste manieren te beheren. Wij helpen particulieren om financiële controle en toegang tot financiële diensten te krijgen, bedrijven om slimmere beslissingen te nemen en te floreren, kredietverstrekkers om meer verantwoordelijkheid te nemen en organisaties om identiteitsfraude en criminaliteit te voorkomen.

Over Arvato Financial Solutions
Arvato Financial Solutions levert financiële diensten aan bekende internationale merken en gerespecteerde lokale bedrijven. En stelt hen daarmee in staat om hun kredietbeheer over te laten aan professionals, zodat zij zich kunnen concentreren op datgene wat er voor hun onderneming toe doet.

Het dienstenaanbod staat in het teken van de cashflow tijdens de hele klantencyclus: van identiteitsbeheer, fraudepreventie en het beheer van kredietrisico’s tot betalingsprocessen, financiering, en incasso. Het team van Arvato Financial Solutions omvat betrouwbare en beproefde experts in circa twintig landen, waaronder 7.500 specialisten op het gebied van IT, gegevensanalyse, procesbeheer en juridische zaken. Zij houden zich bezig met het ontsluiten van de voordelen van predictive analytics, geavanceerde platforms en big data. Alle werknemers van Arvato Financial Solutions streven hetzelfde doel na: ervoor zorgen dat het kredietbeheer van klanten efficiënt en moeiteloos verloopt, iets wat hen uiteindelijk aan optimale financiële prestaties helpt. Ga voor meer informatie naar http://finance.arvato.com.
Laatste van Experian  
Experian investeert in de toekomst met meerderheidsbelang in Risk Management-divisie Arvato Financial Solutions

Ascend Regulatory verandert de regels van het spel op het gebied van risicobeheer

Experian introduceert Web Data Insights (WDI) voor een betere besluitvorming rond kredietrisico’s
Geplaatst:
Verstreken tijd: 39 dagen
Experian contact  

Logo Experian

  070 - 440 4000
  www.experian.nl
Experian sociaal  


Experian tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl