Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (201 dagen geleden)
Bedrijf:

TrustCom wordt reseller van QuandaGo-oplossingen voor Zwitserland en Liechtenstein

TrustCom en QuandaGo sluiten overeenkomst voor de wederverkoop van cloudgebaseerde omnichannel contactenter- en intelligente procesautomatiseringsoplossingen in Zwitserland en Liechtenstein

Rotterdam en Zug, 29 juni 2020 – TrustCom, leverancier van oplossingen op het gebied van contactcenters, video-, opname- en spraakbiometrie-oplossingen, kunstmatige intelligentie en CRM voor bedrijven, maakt bekend dat het een partnership aangaat met QuandaGo, de leverancier van cloudgebaseerde customer experience software. Als onderdeel van het partnership zal TrustCom op de Zwitserse markt optreden als wederverkoper van de volledige QuandaGo-suite van customer experience oplossingen, gericht op omnichannel contactcenters, kennismanagement en intelligente procesautomatisering. De twee bedrijven zullen ook samenwerken op het gebied van gezamenlijke marketing, verkoop en ondersteuning.

TrustCom is een dienstverlener actief met hoogwaardige consultancy, implementatie en systeemintegratie op het vlak van professionele video voor verkoop en training, audioregistratie voor compliance-doeleinden, spraakherkenning en spraakbiometrie, kunstmatige intelligentie voor het automatiseren van operationele procedures, CRM en casemanagement. Met het toevoegen van de QuandaGo cloudgebaseerde customer experience (CX) wordt het portfolio van TrustCom uitgebreid met een moderne, data-gedreven contactcenter-oplossing, en met nieuwe en innovatieve toepassingen voor procesautomatisering en selfservice. Hiermee is het mogelijk om via het automatiseren van veel voorkomende contactcentertaken de kosten te verlagen. Ook het automatiseren van meer complexe processen, waarbij medewerkers worden ondersteund door kunstmatige intelligentie om zo de besluitvorming en de efficiëntie te verbeteren, behoort tot de mogelijkheden.

Het nieuwe TrustCom-aanbod van QuandaGo omvat:

Omnichannel Contact Center – Biedt alle technologie en tools om snel een modern, dynamisch cloudgebaseerd contactcenter uit te rollen. Het cloudgebaseerde platform is opgebouwd rondom een geavanceerde oplossing voor routering en beheer van omnichannel klantinteracties, waarbij alle beschikbare klantgegevens in een unified agent desktop worden aangeboden aan de medewerker. Voor contactcentermanagers en supervisors zijn cross-channel rapportagse en analyses beschikbaar voor alle klantinteractiekanalen, zoals spraak, e-mail, social media, mobiel, web, bots, messaging-apps, mobiele apps, voice-apps en toekomstige platformen.

Kennismanagement – Stelt bedrijven in staat om bedrijfsbreed informatie samen te brengen op een unified agent desktop en voor klanten in een selfservice-omgeving. QuandaGo gaat uit van een open ecosysteem-benadering. Hierdoor zijn klanten volledig flexibel bij het integreren van bestaande en toekomstige contactkanalen, apps, systemen en data. Daarbij gaat het om data van onder meer CRM- en ERP-applicaties, documentbeheersystemen, mobiele apps, en/of eventuele data uit systemen van derden via API's en uit toekomstige Internet of Things (IoT)-apparaten.

Intelligente procesautomatisering – Hiermee worden algemene taken, workflows en klantprocessen geautomatiseerd op basis van business rules en kunstmatige intelligentie, om de efficiency en toegevoegde waarde van medewerkers, alsmede de algehele klantervaring te verbeteren. Hierbij kan gedacht worden aan het automatiseren van generieke taken zoals administratief nawerk en compliance checks, tot aan het ondersteunen van agents met ‘augmented intelligence’ via bijvoorbeeld next best action. Bedrijven kunnen ook complexere use cases optimaliseren met bots, zoals het onboarden van nieuwe klanten, het beheer van betalingen en klachten, proactieve verkoop, churn management en nog veel meer.

"Het TrustCom-team heeft een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van contactcenters en een bewezen trackrecord als het gaat om het helpen van Zwitserse bedrijven bij het innoveren op het vlak van customer experience", zegt Michel van Roon, Global Director Sales bij QuandaGo. "We zijn zeer verheugd om samen met hun team van specialisten de oplossingen van QuandaGo op de Zwitserse markt te kunnen brengen en onze internationale expansie voort te zetten.”

"QuandaGo is de optimale zakenpartner voor onze Zwitserse klanten. De oplossingen van QuandaGo hebben een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid en productiviteit van agents. De oplossing is zeer goed schaalbaar van enkele agents tot en met honderden of zelfs meer dan duizend agents, bijvoorbeeld binnen een internationale onderneming", zegt Jakob Hauser, CEO van TrustCom. "Wat ons vooral bevalt is de perfecte integratie van back-end systemen in de unified agent desktop, gecombineerd met de krachtige en flexibele workflow-oplossing, die taken van medewerkers vereenvoudigt en zo de afhandeltijd aanzienlijk verkort. Dat draagt in belangrijke mate bij aan de tevredenheid van klanten.”

Over TrustCom
TrustCom is een jonge, innovatieve en ambitieuze organisatie, die zich richt op digitalisering van slim klantbeheer. Met advies, realisatie, verandermanagement, systeemintegratie en beheer tot en met contactcenter-outsourcingdiensten vernieuwt TrustCom complete contactcenters en maakt ze geschikt voor de toekomst. Zie ook www.trustcom.ch.

Over Quandago
QuandaGo levert met het Connected Experience Platform een cloudgebaseerd en geïntegreerd platform. Dit stelt bedrijven in staat om in zeer korte tijd van start te gaan met een contactcenter vanuit de cloud, bedrijfsbrede data te gebruiken en werkprocessen over volledige ketens te automatiseren. Het platform wordt gebruikt door toonaangevende ondernemingen in sectoren als retail, energie, (financiële) dienstverlening en telecom, zoals Blokker, Engie, Gazprom en DELA.

==== ==== ====
Noot voor de pers, niet voor publicatie bedoeld:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arthur Nederlof, ceo QuandaGo, bereikbaar via +31 (0)6 20 414 199, of kijk op www.quandago.com
Laatste van QuandaGo  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 201 dagen
QuandaGo contact  

Logo QuandaGo

  +31(0)73-62 34 097
  hello@quandago.com
  www.quandago.com
QuandaGo sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl