www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (12 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Behaav

Utrecht, 29 juni 2020KnowBe4, leverancier van ’s werelds meest uitgebreide platform voor security awareness en phishing-simulaties, breidt zijn wereldwijde partnernetwerk uit met Behaav, dat bedrijven ondersteunt bij het creëren van security awareness en het verminderen van risicovol gedrag. Het KnowBe4 partnerprogramma ondersteunt een wereldwijd netwerk van resellers, VAR’s, MSP’s en MSSP’s. KnowBe4 ondersteunt hierin met pre-, post-sales en technisch ondersteuning.

“Security awareness is een van de domeinen binnen informatiebeveiliging die maar lastig onder controle te brengen is”, zegt Melvin Broersma, Managing Partner van Behaav. “Dat komt vooral omdat bedrijven nog niet bereid zijn om te kiezen voor een structurele aanpak. CISO’s doen het er vaak bij of ze hopen dat andere security-projecten een positieve uitwerking op de awareness hebben. Daarnaast wordt er veelal gekeken naar de aantallen medewerkers die een security awareness-training hebben gevolgd. Allemaal mooie initiatieven, maar weinig effectief. Security awareness creëren is natuurlijk goed, maar ervoor zorgen dat gebruikers het daadwerkelijk tijdens hun werk gaan toepassen ofwel veilig gedrag gaan vertonen, dat is waar het echt om gaat.”

Jeffrey de Graaf, Managing Director EMEA van KnowBe4: “Security awareness en veilig gedrag gaan hand in hand. Dat maakt de samenwerking met Behaav, dat zich juist in deze twee zaken specialiseert, interessant. Om het risicovolle gedrag van medewerkers te beperken maakt Behaav gebruik van de Resilience Workforce-methode die zij zelf ontwikkelden en bestaat uit vier stappen: Assess, Educate, Direct en Sustain. Die aanpak past goed bij de werkwijze van KnowBe4 en de manier waarop wij trainen.”

Rudy Spinola, Managing Partner van Behaav: “Veel bedrijven maken uitstapjes naar andere security-domeinen, maar KnowBe4 en Behaav zijn volledig gericht op security awareness en veilig gedrag. Door onze samenwerking kunnen we nog sneller resultaat boeken bij onze klanten en zelfs garanties geven voor positieve gedragsverandering.”Voor meer informatie

Whizpr
Paul Maris / Willem Roosjen
E-mail: knowbe4@whizpr.nl
Tel: 0317 - 410483

KnowBe4
Jelle Wieringa
E-mail: jellew@knowbe4.com
Tel: 06-11629696Over KnowBe4
KnowBe4 is maker en leverancier van security awareness trainingen. Het bedrijf onderhoudt een trainingsplatform met content en verzorgt phishing-simulaties die wereldwijd door meer dan dertigduizend organisaties gebruikt worden. KnowBe4 helpt organisaties omgaan met de menselijke factor van cybersecurity door bewustzijn te ontwikkelen over ransomware, CEO-fraude, en andere social engineering tactieken. Hierdoor maken gebruikers slimmere beveiligingskeuzes en vormen ze een actieve component in de beveiliging van organisaties.
Het bedrijf werd in 2010 opgericht door de Nederlands-Amerikaanse beveiligingsexpert en IT-ondernemer Stu Sjouwerman en heeft naast het hoofdkantoor in de Verenigde Staten (Tampa Bay, Florida) ook vestigingen in Zuid-Afrika, Brazilië, Singapore, Engeland, Japan, Australië, Duitsland en Nederland (Utrecht).

Voor meer informatie over het KnowBe4 partner programma, zie: https://www.knowbe4.com/partners.


Over Behaav

Behaav is opgericht in 2019 door Rudy Spinola en Melvin Broersma. Met 100% focus op het security awareness en gedrag gelooft Behaav dat de mens de sleutel is naar effectieve informatiebeveiliging. Daarom helpt Behaav bedrijven security awareness te creëren en risicovol gedrag te verminderen. De dienstverlening is gebaseerd op het door Behaav ontwikkelde Resilient Workforce™ model bestaande uit 4 fases: Assess, Educate, Direct en Sustain. Deze methode biedt organisaties de garantie op meetbare verbeteringen ten aanzien van security awareness en gedrag.
Laatste van KnowBe4  
KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Behaav

KnowBe4 sluit nieuw partnerschap met Sectricity

KnowBe4 vereenvoudigt en centraliseert Phishing Campaign Management
Geplaatst:
Verstreken tijd: 12 dagen
KnowBe4 contact  

Logo KnowBe4

KnowBe4 sociaal  


KnowBe4 tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl