www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 34 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Thinkwise is opgenomen als koploper in technologie in SPARK Matrix: Low-Code Application Development Platforms 2020

Apeldoorn, 29 juni 2020 – Thinkwise is gepositioneerd onder de koplopers in technologie in de SPARK Matrix: Low-Code Application Development Platforms 2020, een publicatie van Quadrant Knowledge Solutions. Door de focus op low-code ontwikkeling van core enterprise business systemen en het moderniseren ervan, heeft Thinkwise volgens het onderzoek een unieke positie om significante marktgroei te realiseren in een concurrerende, maar bloeiende markt.

Low-code platformen worden steeds strategischer ingezet door organisaties. Naarmate de omvang en complexiteit van de applicaties toeneemt, wordt het technologische fundament van het gekozen platform steeds belangrijker. Om bedrijven te helpen een goed geïnformeerde keuze te maken, publiceert Quadrant Knowledge Solutions, een strategisch internationaal adviesbureau, een onderzoek over low-code platformen, genaamd SPARK Matrix: Low-Code Application Development Platforms 2020. Hierin staan de resultaten van een analyse van de marktleidende low-code platformen inclusief een rangverdeling in Aspirants, Challengers en Technology Leaders.

Robert van der Linden, CEO van Thinkwise: “Wij zijn trots om in dit onderzoek erkend te worden als koploper in technologie voor ons low-code platform. Het bevestigt onze strategische focus op core-systemen en het vervangen van legacy. Dit doen wij vanaf het begin, en dat maakt ons zo uniek in de markt.”

Digitale transformatie
In de SPARK Matrix van 2020 heeft Thinkwise een positie veroverd als koploper in technologie. Volgens de analisten valt Thinkwise op door zijn unieke focus op het ontwikkelen en moderniseren van core enterprise business-systemen, waarmee het de potentie heeft om aanzienlijke groei te realiseren in een sterk groeiende low-code markt. Volgens de analisten is het platform voorzien van plug-and-play GUI’s en uitwisselbare back-end technologie. Hierdoor is het mogelijk dat de applicaties die met het platform gebouwd worden, zowel technologisch als functioneel, altijd up-to-date blijven. Verder wordt de Thinkwise Upcycler genoemd als een veelgebruikt middel om core-legacy applicaties te moderniseren, wat organisaties helpt om hun doelstellingen rond digitale transformatie te halen.

Exponentiële marktgroei
Volgens de analisten van Quadrant Knowledge Solutions is de grootste uitdaging voor Thinkwise om bij internationale organisaties aan tafel te komen. Dit komt mede door de aanwezigheid van grotere concurrerende platformen en de huidige focus van Thinkwise op de Europese markt. Toch heeft Thinkwise volgens de analisten een zeer aantrekkelijke technologische propositie door de focus op het bouwen en moderniseren van core business-systemen. Ze verwachten dat Thinkwise hiermee in de nabije toekomst een exponentiële marktgroei kan realiseren.

“Wij winnen steeds vaker projecten van grote concurrenten,” zegt Van der Linden. “Vrijwel altijd door de hoge ontwikkelsnelheid en onze baanbrekende technologie, maar ook steeds vaker op basis van onze naam en reputatie. Wij verwachten de komende jaren sterk te groeien door ons netwerk van partners in binnen- en buitenland, en door nieuwe features als onze Universal GUI en automated machine learning.”

###

Over Quadrant Knowledge Solutions
Quadrant Knowledge Solutions is een wereldwijd adviesbureau dat zich richt op het helpen van klanten bij het bereiken van zakelijke transformatiedoelstellingen met strategische bedrijfs- en groei-adviesdiensten. Quadrant Knowledge Solutions heeft de visie om een integraal onderdeel te worden van de business van zijn klant als strategische kennispartner. De onderzoeks- en adviesdiensten zijn ontworpen om uitgebreide informatie en strategische inzichten te bieden om klanten te helpen bij het formuleren van groeistrategieën om te overleven en te gedijen in steeds veranderende zakelijke omgevingen. Voor meer beschikbaar onderzoek kunt u terecht op https://quadrant-solutions.com/market-research.

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Contactgegevens voor de pers

Thinkwise
Contactpersoon: Janine Worst
E-mail: jworst@thinkwisesoftware.com

Robert van der Linden, CEO van Thinkwise
Robert van der Linden, CEO van Thinkwise
Laatste van Thinkwise  
Thinkwise en TAKT Systems Japan maken distributiepartnership bekend

KEMBIT helpt klanten met moderniseren core enterprise systemen door partnership met Thinkwise

Eurol kiest Thinkwise als low-code platform voor automatiseren bedrijfsprocessen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 34 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Thinkwise contact  

Logo Thinkwise

Thinkwise sociaal  


Thinkwise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91762 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10595 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers