www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (15 dagen geleden)
Bedrijf:

Verizon ontwikkelt samen met Digital Catapult een immersief 5G-acceleratieprogramma

Amsterdam – Verizon bundelt zijn krachten met Digital Catapult, het toonaangevende innovatiecentrum voor geavanceerde digitale technologie in het Verenigd Koninkrijk. Samen gaan zij een immersief acceleratieprogramma opzetten om innovatieve 5G-oplossingen voor ondernemingen te ontwikkelen. Het programma stelt enkele (retail)partners in staat om direct samen te werken met startups en technologische pioniers om te onderzoeken hoe 5G-gebaseerde oplossingen hun zakelijke uitdagingen kunnen oplossen. Zij zullen gebruikmaken van de 5G- en edge computing-mogelijkheden in Verizons 5G-lab en -productiestudio in Londen om prototypes te ontwikkelen binnen een periode van zeven maanden. 

Verizons 5G-lab en -productiestudio in Londen zijn in februari 2020 geopend. Samen vormen ze de eerste 5G-faciliteit van het bedrijf buiten de Verenigde Staten. Het lab in Londen biedt een live 5G-omgeving waarin organisaties 5G-toepassingen en -ervaringen kunnen ontwikkelen en testen en de grenzen van de 5G-netwerktechnologie kunnen verkennen. Een aantal use cases die laten zien hoe de snelheid, enorme bandbreedte en extreem lage latency van 5G de ervaringen in de industrie kunnen veranderen, wordt al getoond in het lab. Voorbeelden hiervan zijn een augmented shopping-ervaring, virtuele evenementen en ervaringen, slimme rekken voor de detailhandel, intelligent asset management en een met behulp van AR ingerichte werkomgeving. 

Daarnaast biedt RYOT, de productiestudio van Verizon, innovators de mogelijkheid om hoogwaardige 3D-content te produceren. Bijvoorbeeld virtual en augmented reality-ervaringen, zoals virtuele evenementen, met behulp van RYOT's geavanceerde technologie zoals volumetric capture, motion capture en AR broadcast vanuit Londen. 

“Meer dan ooit voelen sectoren zich genoodzaakt om snel te innoveren - en wel in maanden in plaats van jaren. Nieuwe digitale kanalen, ervaringen op afstand en immersieve content voor thuis en onderweg zijn nieuwe manieren om klanten beter van dienst te zijn. Allemaal mogelijk gemaakt door 5G”, aldus Christian Guirnalda, Verizons directeur van 5G Labs en Innovation Centers. “Door start-ups en makers te koppelen aan merken en toegang te bieden tot een 5G-omgeving en de juiste middelen ondersteunen we samen de lokale ondernemersgemeenschap. En daarnaast blijven we het 5G-ecosysteem versnellen.” 

Digital Catapult helpt organisaties van elke omvang om nieuwe manieren te ontdekken om industriële uitdagingen op te lossen, de productiviteit te verhogen en nieuwe markten aan te boren. Het bedrijf ontwerpt en levert gespecialiseerde innovatieprogramma's die gebruikmaken van geavanceerde digitale technologieën - waaronder 5G, AI en Immersive - om Brits leiderschap en de economische groei te stimuleren. Digital Catapult zal retailpartners die deelnemen aan het acceleratieprogramma toegang bieden tot trekkers van de Britse startup- en innovatiegemeenschap.  

"Dit acceleratieprogramma is een geweldige kans om 5G tot leven te brengen en het potentieel ervan in de praktijk te bewijzen. Daarnaast zorgt het voor een revolutie in de retailervaring van consumenten. We zijn blij om samen met Verizon de toekomst van retail op deze manier te kunnen laten zien", aldus Geraldina Iraheta, Director of Business Development bij Digital Catapult 

Meer informatie over Verizon 5G Labs is  hier te vinden. Meer informatie over Verizon 5G-technologie is  hier beschikbaar.   

Over Verizon 
Verizon Communications Inc. (NYSE, Nasdaq: VZ) werd op 30 juni 2000 opgericht en viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. Het bedrijf geldt als een van 's werelds leidende aanbieders van communicatie-, informatie- en entertainmentproducten en -diensten. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York City en met zijn wereldwijde activiteiten genereerde Verizon in 2018 een omzet van 130,9 miljard dollar. Het bedrijf biedt spraak-, data- en videodiensten en -oplossingen aan via zijn bekroonde netwerken en platforms. Hiermee wordt tegemoet gekomen aan de vraag van klanten naar mobiliteit, betrouwbare netwerkverbindingen, veiligheid en controle. 

Over Digital Catapult 
Digital Catapult produceerde het eerste commerciële 5G-testbed in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf werkt samen met bedrijven die zich in het beginstadium bevinden van het onderzoek naar de noodzaak van 5G-adoptie. Maar ook met bedrijven die zich al volledig inzetten om de waarde van 5G te benutten. Het netwerk van 5G-testbedden van Digital Catapult in Londen en Brighton is via de 5GUKExchange verbonden met het 5G University Test Network (5GUK). Hiermee krijgen bedrijven de mogelijkheden om 5G-producten en -diensten te testen en ontwikkelen. 

#### 

VERIZONS ONLINE NEWS CENTER: Nieuwsberichten, blogs, biografieën en contactgegevens voor de media zijn beschikbaar via het Online News Center van Verizon op  http://www.verizonenterprise.com/about/news. Nieuws van Verizon Enterprise Solutions is ook beschikbaar via een RSS feed op  http://www.verizonenterprise.com/rss-options/

Dit betreft een niet-officiële vertaling. Voor de officiële tekst verwijzen wij graag naar het originele Engelstalige bericht.
Laatste van Verizon Nederland  
Verizon ontwikkelt samen met Digital Catapult een immersief 5G-acceleratieprogramma

Verizon Business 2020 Data Breach Investigations Report - de wereld van cybercrime draait nog steeds om geld

Verizon breidt internationaal 5G-ecosysteem uit met 5G-lab en -studio in Londen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 15 dagen
Verizon Nederl.. contact  

Logo Verizon Nederland

  020 711 1000
  www.verizonbusiness.com
Verizon Nederl.. sociaal  


Verizon Nederl.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl