www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (357 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

Okta, CrowdStrike, Netskope en Proofpoint bundelen hun krachten voor de beveiliging van thuiswerkomgevingen

Geïntegreerde oplossingen, geavanceerde inzichten en referentiearchitecturen dragen bij aan een vlekkeloze implementatie van een uitgebreide zero trust-strategie

SAN FRANCISCO, SUNNYVALE en SANTA CLARA- Okta, Inc. (NASDAQ:OKTA), CrowdStrike, Inc. (NASDAQ: CRWD), Netskope en Proofpoint, Inc. (NASDAQ: PFPT) hebben hun krachten gebundeld. Het doel daarvan is om organisaties te helpen met de toepassing van een ‘zero trust’-beveiligingsstrategie. Dat is een eerste vereiste om dynamische bedrijfsomgevingen en thuiswerkers veilig te houden.

De coronacrisis heeft organisaties gedwongen om snel over te stappen op thuiswerken. Hierdoor zijn werknemers en IT-activa buiten de traditionele netwerkrand terechtgekomen. Deze nieuwe IT-omgeving is een stuk vatbaarder voor gerichte cyberaanvallen. Beveiligingsteams worstelen bovendien met complexe vraagstukken als gevolg van ongelijksoortige systemen en data, een breder scala aan beheerde en onbeheerde endpoints en de toegang van eindgebruikers tot honderden applicaties die ze voor hun dagelijkse werk nodig hebben. Volgens het Businesses@Work (from Home)-rapport van Okta is het aantal phishing-aanvallen sinds eind februari met ruim 600% toegenomen. Ook de FBI kwam met een waarschuwing tegen scams rond het coronavirus. Door deze escalatie van cyberrisico’s zien IT- en security-teams zich gedwongen om in korte tijd krachtiger beveiligingsoplossingen in te zetten, maar zonder het praktische advies dat voor een correcte implementatie is vereist.

Okta, CrowdStrike, Netskope en Proofpoint reiken IT- en security-professionals de kennis en geïntegreerde oplossingen aan die nodig zijn voor het beheer van de beveiliging van gedistribueerde netwerkomgevingen die door de pandemie al snel een permanent karakter aannemen. Hun vier hoogwaardige oplossingen dienen als pijlers van een moderne, uitgebreide beveiligingsarchitectuur. De kersverse partners zullen geïntegreerde oplossingen combineren met geavanceerde inzichten, referentiearchitecturen, best practices voor de implementatie en functionaliteit voor het beschermen van eindgebruikers, apparaten, het netwerk en data. Hun oplossingen groeien daarmee uit tot de kerncomponenten van een moderne zero trust-aanpak van cybersecurity.

“Met het oog op de nieuwe manier van werken is het cruciaal om een juiste, op de lange termijn gerichte beveiligingsstrategie te hanteren voor een personeelsbestand dat hoofdzakelijk uit thuiswerkers bestaat”, zegt David Bradbury, de chief security officer van Okta. “Data, apparatuur en werknemers zullen zich alleen maar op grotere afstand van het kantoor begeven. Besluitvormers op het gebied van cybersecurity moeten daarom aan de Raad van Bestuur kunnen uitleggen wie toegang heeft tot welke informatie, waar die wordt opgeslagen en hoe die wordt versleuteld. De verbeterde integratie van onze technologie met die van CrowdStrike, Netskope en Proofpoint biedt bedrijven van elke omvang grondig inzicht in de manier waarop zij een modern, identiteitsgericht zero trust beveiligingsecosysteem moeten implementeren. Op die manier kunnen ze voorzien in prangende beveiligingsbehoeften die door de pandemie in een stroomversnelling raken. En misschien nog wel net zo belangrijk is dat dit hun beveiliging toekomstbestendig maakt.”

“Een van de onverwachte gevolgen van de coronacrisis is dat ze heeft gediend als lakmoesproef voor waar bedrijven precies in hun traject naar digitale transformatie staan. Nu ‘werken vanaf elke locatie’ uitgroeit tot de norm zullen IT-afdelingen proberen om bedrijfsonderbrekingen en blootstelling aan cyberbedreigingen te minimaliseren met cloud-native oplossingen die in elke omgeving snel kunnen worden opgeschaald”, zegt Amol Kulkarni, chief product officer bij CrowdStrike. “Het Falcon-platform van CrowdStrike is van meet af aan in de cloud ontwikkeld, zodat organisaties hun workloads eenvoudig en op afstand kunnen hosten, beheren en beschermen. Dat kunnen ze op elke gewenste schaal doen, waar hun werknemers zich ook maar bevinden. We zijn er trots op om samen met cloud-leiders Okta, Proofpoint en Netskope IT-teams te helpen met de tenuitvoerlegging van een zero trust-strategie. De endpoint-beveiliging dient daarbij als kerncomponent voor conditionele toegang en strekt zich uit over de grenzen van het netwerk om dynamische werkomgevingen te beschermen.”

“Door alle veranderingen en de gedwongen mobiliteit als gevolg van de pandemie moeten beveiligingsteams voor een snelle transformatie zorgen om gevoelige bedrijfsgegevens veilig te houden. Ze proberen daarnaast in beeld te krijgen hoe het ‘nieuwe normaal’ er precies uitziet als bedrijfsactiviteiten buiten de traditionele kantooromgeving en netwerkrand plaatsvinden”, zegt Lamont Orange, chief information security officer bij Netskope. "Het cloud-gebaseerde security-platform van Netskope biedt overzicht en real-time databescherming tegen cyberbedreigingen bij het gebruik van cloud-diensten, websites en applicaties vanaf elke locatie, en vanaf elk apparaat. We bieden onze klanten extra meerwaarde door integraties met de beste technologiepartners in hun soort. Daarmee bieden we bescherming voor endpoints en uitgebreidere identiteitsgebaseerde governance en compliance.”

“Mensen vormen het belangrijkste doelwit van cybercriminelen, zeker nu meer eindgebruikers thuiswerken”, zegt Ryan Kalember, executive vice president Cybersecurity Strategy bij Proofpoint. “Zero trust voorkomt dat een hack of infectie van het systeem van één gebruiker in een grootschalig beveiligingsincident uitmondt. Onze mensgerichte aanpak biedt bescherming tegen complexe moderne cyberbedreigingen zoals phishing, malware en hacks van cloud-accounts. We minimaliseren urgente beveiligingsrisico’s door diepgaand inzicht te bieden in de gebruikers die het grootste gevaar lopen. En door te voorzien in essentiële security awareness-training die de veerkracht van eindgebruikers vergroot.”

Meer informatie over deze beveiligingsoplossingen is te vinden op de websites van Okta, CrowdStrike, Netskope en Proofpoint.

Over Okta
Okta is een vooraanstaande onafhankelijke leverancier van zakelijke oplossingen voor identiteitsbeheer. De Okta Identity Cloud stelt organisaties in staat om de juiste mensen op het juiste moment op veilige wijze met de juiste technologie te verbinden. Dankzij meer dan 6.500 kant-en-klare integraties met applicaties en infrastructure providers kunnen klanten van Okta op eenvoudige en veilige wijze gebruikmaken van de beste technologie voor hun onderneming. Bijna 8.400 organisaties, waaronder Engie, JetBlue, Nordstrom, Takeda Pharmaceutical, Teach for America, T-Mobile en Twilio, vertrouwen op Okta voor de bescherming van de identiteiten van hun medewerkers en klanten.

Over CrowdStrike
CrowdStrike® Inc. (Nasdaq: CRWD), wereldwijd leider op het gebied van cybersecurity, zet een nieuwe norm op het gebied van beveiliging in het cloud-tijdperk met een platform voor endpoint-beveiliging dat speciaal is ontwikkeld om datalekken te voorkomen. De architectuur van het CrowdStrike Falcon®-platform maakt gebruik van een niet-systeembelastende agent en uiterst schaalbare artificial intelligence (AI) in de cloud. Daarmee brengt het real-time bescherming en overzicht naar de hele onderneming. Het CrowdStrike Falcon®-platform voorkomt cyberaanvallen op endpoints en het netwerk. Het wordt ondersteund door de in eigen beheer ontwikkelde CrowdStrike Threat Graph®-technologie. Deze brengt ruim drie biljoen wereldwijde endpoint-gebeurtenissen per week in real time met elkaar in verband om een van ’s werelds meest geavanceerde dataplatforms voor cybersecurity van kracht te voorzien.

Over Netskope
Het cloud-gebaseerde cybersecurity-platform van Netskope biedt een ongeëvenaarde mate van overzicht en real-time bescherming van data tegen bedreigingen bij het zoeken van toegang tot cloud-diensten, websites en applicaties vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat. Alleen Netskope begrijpt de cloud en biedt datagerichte beveiliging op basis van een van ’s werelds grootste en snelste beveiligingsnetwerken. Dit biedt ’s werelds grootste bedrijven de juiste balans tussen bescherming en snelheid. Die is nodig om snel zaken te kunnen doen en hun traject naar digitale transformatie veilig te kunnen doorlopen. Geef een nieuwe definitie aan uw netwerkrand met Netskope.

Over Proofpoint
Proofpoint, Inc. (NASDAQ: PFPT) is een toonaangevend cybersecurity-bedrijf dat de belangrijkste activa en grootste risico’s van organisaties beschermt: hun werknemers. Proofpoint helpt bedrijven over de hele wereld met zijn geïntegreerde suite van cloud-oplossingen om gerichte bedreigingen te stoppen, hun data te beschermen en hun gebruikers minder vatbaar te maken voor cyber-aanvallen. Toonaangevende organisaties van elke omvang, inclusief meer dan de helft van de Fortune 1000, vertrouwen op Proofpoints mensgerichte oplossingen voor security en compliance om hun belangrijkste security- en compliance-risico’s te beperken. Dit geldt voor e-mail, cloud, sociale media en het web. Meer informatie is beschikbaar op www.proofpoint.com.

Toekomstgerichte verklaring
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen over de verwachtingen, plannen, bedoelingen en strategieën van de bedrijven, met inbegrip van, maar niet beperkt tot verklaringen over de voordelen van hun technologieën voor de bedrijven en hun klanten. Verklaringen met inbegrip van woorden als "anticiperen", "geloven", "schatten", "verwachten" of "toekomst" en verklaringen in de toekomstige tijd zijn toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen impliceren risico's en onzekerheden, evenals veronderstellingen, die ertoe zouden kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die door dergelijke toekomstgerichte uitspraken worden uitgedrukt of geïmpliceerd. De risico's en onzekerheden omvatten die welke worden beschreven in documenten die worden ingediend bij of verstrekt aan de Securities and Exchange Commission. Alle toekomstgerichte verklaringen in deze persmededeling zijn gebaseerd op informatie die op dit moment beschikbaar is voor de desbetreffende bedrijven en zij aanvaarden geen enkele verplichting om deze toekomstgerichte verklaringen bij te werken.
Laatste van Proofpoint  
Cybercriminelen gebruiken eerste toegang om ransomware te verspreiden

DDoS-afperser Fancy Lazarus terug van weggeweest

Wat zijn “Payroll Redirects”?
Cybersecurityspecialist Tesorion neemt branchegenoot Kahuna over

Schneider Electric brengt nieuw onderzoek en IT-innovaties voor duurzame digitalisering

IT-specialist Techone neemt ITSD uit Purmerend over

Schneider Electric uitgeroepen tot ‘Best Global Sustainable Supply Chain’-organisatie

Ook recruiter moet oog hebben voor meer vrouwen aan de top

Dataiku door Snowflake benoemd tot Data Science Partner of the Year

SaasNow breidt datacenter uit om in te spelen op toenemende vraag naar Europese cloud-hosting

FORTINO CAPITAL SLUIT 2de VC FONDS AF OP 105 MILJOEN EURO

Cybercriminelen gebruiken eerste toegang om ransomware te verspreiden

TIE Kinetix vereenvoudigt overstap naar e-facturatie voor het MKB met behulp van Artificial Intelligence (AI)

E-bike to go introduceert Noord: e-bike met spierballen in flexibel abonnement
iSOC24 versterkt portfolio met SOAR voor security operations van Swimlane

SurveyMonkey gaat verder als Momentive

ChargePoint lanceert geïntegreerd dienstenaanbod voor elektrische wagenparken

Honeypot lanceert Digital Dummy Hotline, het nieuwe ‘Wikipedia’ voor tech vraagstukken

Arrow Electronics biedt volledige managed service voor Citrix ADC en Microsoft 365 cloudback-up

Infor kondigt nieuwe samenwerking aan met partner Korade

ilionx neemt adviesbureau Le Blanc Advies over

Onderzoek van Xerox: mkb-bedrijven gebruiken automatisering, digitalisering en security om sterker uit de pandemie te komen

Problemen in de supply chain zorgen voor verliezen van gemiddeld meer dan 750.000 euro
Geplaatst:
Verstreken tijd: 357 dagen
Proofpoint contact  

Logo Proofpoint

  +44 (0)118 402 5900
  info-bnl@proofpoint.com
  www.proofpoint.com
Proofpoint sociaal  


Proofpoint tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Nox Telecom
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Logo Infoblox
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91424 persberichten
- 6004 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10446 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl