www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (16 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

MLflow project sluit zich aan bij Linux Foundation

‘s werelds eerste end-to-end machine learning platform werd direct omarmd door gebruikers, met meer dan 2 miljoen downloads per maand en meer dan 200 deelnemers in slechts 2 jaar

Amsterdam, 25 juni 2020 – De Linux Foundation, een non profit-organisatie die innovatie via open source mogelijk maakt, kondigt vandaag aan dat MLflow, een open source machine learning platform van Databricks, toetreedt tot de Linux Foundation. MLflow werd twee jaar geleden gelanceerd op de Spark+AI Summit en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Inmiddels wordt MLflow maandelijks meer dan 2 miljoen keer gedownload en maken meer dan 200 actieve deelnemers deel uit van de community rond het project. Door aan te sluiten bij de Linux Foundation krijgt MLflow een onafhankelijk ‘thuis’ om verdere adoptie van en bijdragen aan het MLflow project mogelijk te maken.

“De aanhoudende interesse vanuit de community laat goed zien dat datateams toegewijd zijn om samen te werken aan het machine learning platform van de toekomst. De adoptiegraad toont daarnaast aan dat er behoefte is aan een open source aanpak om de standaard voor de machine learning lifecycle vast te stellen,” zegt Michael Dolan, VP of Strategic Programs bij de Linux Foundation. “Van onze samenwerking met de grootste open source projecten ter wereld hebben we geleerd dat een open governance model ervoor zorgt dat programma’s sneller innoveren en een hogere adoptiegraad hebben omdat bijdragen sectorbreed mogelijk worden gemaakt.”

Databricks heeft MLflow opgezet om een oplossing te bieden voor het ingewikkelde proces rondom de ontwikkeling van machine learning modellen. Het oorspronkelijke proces van het bouwen, trainen, finetunen, uitrollen en beheren van deze modellen leverde wetenschappers en ontwikkelaars veel hoofdbrekens op. In tegenstelling tot traditionele softwareontwikkeling, waarbij alleen naar verschillende code-versies gekeken wordt, werken machine learning modellen met verschillende versies van datasets, modelparameters enalgoritmes. Hierdoor ontstaat een veel groter aantal variabelen dat bijgehouden en beheerd moet worden. Daar komt nog bij dat machine learning erg iteratief is, en afhankelijk van nauwe samenwerking tussen zowel data- als applicatieteams. Met MLflow blijft dit proces beheersbaar, omdat de teams beschikking hebben over één platform om de hele machine learning lifecycle te beheren, van voorbereiding van de data tot de uiteindelijke uitrol. Binnen dat proces kunnen ze op dezelfde plek terecht voor test runs, om modellen te delen en met elkaar samen te werken.

Matei Zahara, bedenker van Apache Spark en MLflow, deelde dit belangrijke nieuws vandaag tijdens zijn keynote presentatie op de Spark+AI Summit. “MLflow is de nieuwe open source standaard voor machine learning platformen, dankzij de enorme community van deelnemers die bestaat uit honderden engineers uit meer dan honderd verschillende bedrijven. Machine learning hervormt alle grote sectoren en is onmisbaar bij miljarden beslissingen binnen de retail, financiële sector en gezondheidszorg. Door met MLflow aan de Linux Foundation bij te dragen willen we de machine learning community uitnodigen om de handen ineen te slaan om samen te werken aan een standaard machine learning ontwikkelingsplatform dat voor iedereen beschikbaar is en de hele lifecycle beslaat.”

Tijdens de Spark+AI Summit delen verschillende bedrijven hun ervaring met MLflow, waaronder Starbucks, Exxonmobil, T-Mobile en Accenture. Tevens worden er vandaag nieuwe functies bekendgemaakt die MLflow en de machine learning lifecycle vereenvoudigen. Daarbij gaat het onder meer om het automatisch loggen van experimenten en verbeterd modelbeheer in het MLflow modelregister.

De Spark + AI Summit vindt deze week digitaal plaats. Inschrijven kan gratis en geeft toegang tot de verschillende keynotes, werksessies en on-demand forums. Inschrijven kan hier.Over de Linux Foundation
De Linux Foundation werd opgericht in 2000. Sindsdien hebben zich meer dan 1000 leden aangesloten en is de foundation dé plek voor samenwerking aan open source software, open standaarden, open data en open hardware. De projecten van de Linux Foundation zijn onmisbaar voor infrastructuren over de hele wereld, waaronder Linux, Kubernetes en Node.js. De methodologie van de Linux Foundation richt zich op het delen van best practices en op de behoeften van mensen die bijdragen, gebruikers en providers om zo duurzame modellen voor open samenwerkingen op te stellen.

Voor meer informatie, ga naar linuxfoundation.org.

Over Databricks
Databricks is hét data- en AI-bedrijf. Duizenden organisaties, waaronder Comcast, Condé Nast, Nationwide en H&M, vertrouwen op het open en geïntegreerde platform van Databricks voor data engineering, machine learning en analytics. Databricks wordt ondersteund door verschillende investeerders. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco en het bedrijf is opgericht door de initiatiefnemers van Apache Spark, Delta Lake en MLflow. Het is hun missie om datateams te helpen de meest complexe problemen op te lossen. Volg Databricks op Twitter, LinkedIn en Facebook voor meer informatie.

Voor meer informatie: www.databricks.com.

Apache, Apache Spark and Spark zijn trademarks van de Apache Software Foundation.

Databricks Persdesk
Yellow Communications
Sarada Sant
E-mail: databricks@yellow-communications.com
Tel: +31 (0)23 555 34 24
Laatste van Databricks  
MLflow project sluit zich aan bij Linux Foundation

Databricks introduceert Delta Engine en neemt Redash over om prestaties en gebruiksgemak van data lakes te verhogen

Databricks verwelkomt Paul Leventis als nieuwe Senior Director Software Engineering & Site Lead
Geplaatst:
Verstreken tijd: 16 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Databricks contact  

Logo Databricks

Databricks sociaal  


Databricks tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl