www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (16 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Center Parcs Groep beveiligt internationaal verspreid netwerk met Fortinet

Utrecht, 25 juni 2020 – Fortinet maakt bekent dat Pierre & Vacances – Center Parcs Groep, de Europese marktleider in vakantieverblijven en resorts, gebruik maakt van Fortinet securityoplossingen om haar netwerk van datacenters en verafgelegen locaties in Europa te standaardiseren en te beveiligen. Dankzij de Security Fabric-architectuur van Fortinet beschikt de Groep nu over een volledig beveiligde omgeving. Met het geïntegreerde securitydashboard is er continue zicht en controle op alle activiteiten in het netwerkverkeer. Dit vermindert het steeds groter wordende risico op mogelijke inbreuken van buitenaf, terwijl geavanceerde aanvallen worden afgeweerd met artificiële intelligentie en zowel operationele als organisatorische taken worden geautomatiseerd.

De Groep nam twee jaar geleden haar toenmalige infrastructuur onder de loep en besloot de gehele infrastructuur onder te brengen in twee datacenters in Frankrijk. Deze structuur creëert meer samenhang, wat betere prestaties en hogere opbrengsten oplevert. De Groep zal op die manier ook beter uitgerust zijn om nieuwe projecten te ontwikkelen. De Groep zette de verschillende veiligheidsopties zorgvuldig op een rij en selecteerde Fortinet als de meest geschikte partner voor de opdracht. Fortinet en de IT-teams van Pierre & Vacances – Center Parcs Groep zorgen nu samen voor de beveiliging van het tweede datacenter bij de verhuizing naar Frankrijk.

De Groep gebruikt momenteel Secure SD-WAN van Fortinet om het beheer en de prestaties van haar WAN te verbeteren. Zo kan ze met slechts één interface haar WAN en beveiligingssystemen optimaal beheren voor het volledige netwerk. FortiAnalyzer, de rapportagetool van Fortinet, maakt het ook mogelijk om de dagelijkse gegevens van de firewalls te centraliseren. Zo kunnen eenvoudig statistieken en rapporten worden opgesteld die een duidelijk overzicht geven van alle veiligheidsincidenten op het netwerk.

Het DSI-team van de Groep installeerde een compleet pakket met:
- een honderdtal FortiGate-firewalls van de nieuwste generatie die heel wat voordelen bieden, zoals optimale prestaties, trapsgewijze beveiliging en meer zichtbaarheid;
- FortiMail voor de beveiliging van e-mails in Office 365;
- FortiClient voor een geavanceerde bescherming van de terminals;
- FortiAuthenticator om de logingegevens en toegangsauthenticatie te beheren;
- FortiSwitch voor een optimale netwerkconnectiviteit met een globale zichtbaarheid; en
- FortiADC om accessoires van diverse toepassingen (ADC) te controleren.

“Dankzij Fortinet Security Fabric weten we vandaag exact wat er gebeurt op het netwerk – ongeacht de locatie. Dat schept gemoedsrust bij het management wanneer er snel beslissingen moeten worden genomen. De keuze voor Fortinet heeft dus een duidelijke meerwaarde, en daar is iedereen zich van bewust. We kunnen ons nu concentreren op de ontwikkeling van onze netwerken, en dan met name de cloud”, zegt Vincent Rouleau, Network & Telecom Engineer bij PVCP Groep.

“We hebben de teams van Pierre & Vacances – Center Parcs Groep van begin tot eind ondersteund bij de beveiliging van hun infrastructuur. Dat hebben we gedaan door voortdurend te overleggen, zowel in de aanloop naar de overname als in het anticiperen op de toekomstige beveiligingsuitdagingen. Het is bijzonder aangenaam om op die manier te kunnen samenwerken, en we zijn erg trots dat we Pierre & Vacances – Center Parcs Groep kunnen begeleiden in die diverse uitdagingen. Zo kan de Groep de haar klanten regelmatig nieuwe diensten aanbieden”, zegt Claire Souhaut, Country Manager France bij Fortinet.

Over Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT) beveiligt de grootste ondernemingen, dienstverleners en overheidsorganisaties ter wereld. Fortinet geeft onze klanten volledige zichtbaarheid en controle over het uitbreidende aanvalsoppervlak en de kracht om de steeds toenemende prestatie-eisen vandaag en in de toekomst op zich te nemen. Alleen het Fortinet Security Fabric platform kan de meest kritische beveiligingsuitdagingen aanpakken en data beschermen in de gehele digitale infrastructuur, of het nu gaat om netwerk, applicatie, multi-cloud of edge omgevingen. Fortinet staat op de eerste plaats in de meeste beveiligingsapparatuur die wereldwijd wordt verscheept en meer dan 455.000 klanten vertrouwen op Fortinet om hun bedrijf te beschermen. Zowel een technologiebedrijf als een leerbedrijf, het Fortinet Network Security Expert (NSE) Institute heeft een van de grootste en breedste cybersecurity-trainingsprogramma's in de industrie. Lees meer op http://www.fortinet.com, de Fortinet Blog, of FortiGuard Labs.

Noot voor de redactie [niet voor publicatie]
Meer informatie kunt u opvragen bij:
Karianne Hoekstra
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
E. karianne@zeekhoe.nl
Laatste van Fortinet  
NexusOcean zet Fortinet in voor cyberbeveiliging en netwerkbeheer

Center Parcs Groep beveiligt internationaal verspreid netwerk met Fortinet

Fortinet voegt nieuwe Secure SD-WAN-mogelijkheden toe
Geplaatst:
Verstreken tijd: 16 dagen
Fortinet contact  

Logo Fortinet

  030 799 1008
  www.fortinet.com
Fortinet sociaal  


Fortinet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl