www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (119 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Whizpr

Dell Technologies brengt IT-infrastructuur en cloudmogelijkheden naar edge-omgevingen

Nieuwe Dell EMC VxRail-systemen en -software leveren HCI voor extreme omstandigheden, betere prestaties en eenvoud

Samenvatting
  • Robuuste VxRail-systemen met 2e generatie Intel Xeon Scalable-processors bieden krachtige IT-mogelijkheden voor de meest extreme edge-omgevingen
  • VxRail introduceert AMD EPYCTM-processor-ondersteuning met compacte modellen voor datacenters en edge-omgevingen met beperkte ruimte
  • VxRail is het enige HCI-systeem dat samen met VMware is ontwikkeld en biedt een hybride cloudaanpak, ongeacht waar data en applicaties zich bevinden
  • VxRail HCI-systeemsoftwareverbeteringen zorgen voor automatisering van operations en beheer
  • Nieuwe Intel Optane persistent memory- en NVIDIA GPU-opties ondersteunen data-intensieve applicaties
Amsterdam, 23 juni 2020 − Dell Technologies, leider op het gebied van hyperconverged infrastructure (HCI) [1], kondigt twee nieuwe VxRail-systemen aan − waaronder het eerste ruggedized model en de introductie van AMD EPYC-processors − die de kracht en eenvoud van HCI naar de meest uitdagende en edge-omgevingen brengen.

“Er wordt meer data aan de edge gecreëerd en meer organisaties brengen hun datamanagementinfrastructuur dichter bij de plek waar de data wordt gecreëerd. Maar soms is de edge een dak waar het 38 graden is, geen traditioneel datacenter met temperatuurcontrole”, zegt Tom Burns, senior vice-president en general manager, Dell Technologies Integrated Products & Solutions. “Met de nieuwe ruggedized VxRail-systemen doen locatie en omstandigheden er niet meer toe.”

Kleinste, sterkste VxRail brengt HCI naar extreme edge-omgevingen
De nieuwe robuuste VxRail D-serie brengt de eenvoud en het lifecycle-beheer van VxRail naar een compacte en duurzame vormfactor en is ontworpen om te functioneren in afgelegen en extreme omgevingen. Het systeem, met 2e generatie Intel Xeon Scalable-processors, is 20 inch diep − de kleinste VxRail tot nu toe [2] – en bestand tegen extreme temperaturen. Het kan 40G aan operationele schokken verdragen en werkt tot op 4.572 meter (15.000 voet) hoogte.

Het biedt IT-ondersteuning op edge-locaties waar een flexibele infrastructuur van cruciaal belang is, zoals bij de implementatie van een datacenter op afgelegen locaties, aan boord van schepen op zee, of in vliegtuigen. De VxRail D-serie is een ideale oplossing voor fabrieks-, industriële en olie- en gasomgevingen waar de omstandigheden een technische uitdaging vormen of de ruimte schaars is.

VxRail brengt AMD EPYC-processors naar een edge ready, single-socket systeem
Voor het eerst zijn 2e generatie AMD EPYC-processors nu beschikbaar in een nieuw, efficiënt VxRail E-serie-platform. De VxRail E-serie met AMD EPYC-processors biedt klanten een nieuwe optie, met tot wel 64 high-performance cores en ondersteuning voor PCIe 4, die aan de edge of in datacenters kunnen worden geïmplementeerd. In combinatie met een zeer efficiënte stroomvoorziening zijn deze compacte 1U-systemen ideaal voor klanten die high-performance rekenkracht nodig hebben in een single-socket-platform voor edge-omgevingen.

Het nieuwe VxRail E665 systeem − beschikbaar in NVMe-, all-flash- ofhybrid storage-configuraties − biedt hoge prestaties in een single-socket-model en is een ideale optie voor database-, ongestructureerde data-, virtuele desktopinfrastructuur- en HPC-workloads.

VxRail-softwareupdates ondersteunen de nieuwste VMware-releases en stroomlijnen upgrades
VxRail is het enige HCI-systeem dat in samenwerking met VMware is ontwikkeld en biedt een hybride cloudaanpak die eenvoudig is te implementeren en te beheren, ongeacht waar data en applicaties zich bevinden.

Zoals onlangs aangekondigd, ondersteunt Dell Technologies Cloud Platform − dat VMware Cloud Foundation op VxRail aanbiedt − nu configuraties met slechts vier compute-nodes, waardoor klanten klein kunnen beginnen en kunnen groeien. Klanten − zoals Atlantis, The Palm − kunnen nu hun hybride cloudtraject verkennen met tot wel 47% lagere kosten [3], met een kleinere footprint en ze kunnen hun infrastructuur opschalen wanneer dat nodig is.

“Met VxRail aan de basis van onze activiteiten kunnen we kritieke applicaties op ons hele resort gebruiken, van incheck-service tot onze vele voorzieningen, met de betrouwbaarheid die onze klanten en ons team verwacht”, aldus Anthony Lynsdale, vice president of information technology, Atlantis, The Palm. “Het geeft ons ook de mogelijkheid onze infrastructuur te schalen om aan de groeiende eisen van onze organisatie te voldoen en onze IT-strategie uit te breiden naar de public cloud, allemaal op VxRail.”

De nieuwste versie van VxRail HCI-systeemsoftware helpt updates te integreren en het is mogelijk om op voorhand en on-demand health-checks, cloudgebaseerd beheer en orkestratie uit te voeren, waardoor elk VxRail-cluster gedurende de gehele lifecycle kan worden onderhouden, ongeacht de locatie.

Intel Optane persistent memory- en NVIDIA GPU-opties ondersteunen data-intensieve applicaties
Met de introductie van nieuwe platformverbeteringen kan VxRail nog meer veeleisende applicaties ondersteunen, bijvoorbeeld in-memory databases zoals SAP HANA en kunstmatige intelligentie/machine learning-applicaties. VxRail ondersteunt nu:
  • Intel Optane Persistent Memory, dat verbeterde data-integriteit behoudt met 90% lagere latency [4]. Met deze toevoeging is VxRail het eerste volledig geïntegreerde VMware HCI-systeem dat het complete scala aan Intel Optane-technologieën voor het datacenter ondersteunt, waaronder 2e generatie Intel Xeon Scalable-processors, Intel Optane persistent memory en Intel Optane SSD’s.
  • NVIDIA Quadro RTX GPU’s, die worden gecombineerd met NVIDIA virtuele GPU (vGPU)-software om de kracht van snellere rendering, AI, geavanceerde graphics en rekenkracht naar het datacenter te brengen voor een breed scala aan workflows. Met Quadro RTX en NVIDIA vGPU-software kunnen klanten VxRail-oplossingen implementeren die eindgebruikers helpen productiever te zijn en datacenters efficiënter laten draaien.
Beschikbaarheid
VxRail D-series met 2e generatie Intel Xeon Scalable-processors zijn wereldwijd beschikbaar vanaf 23 juni 2020. VxRail E-serie met 2e generatie AMD EPYC-processors zijn wereldwijd beschikbaar vanaf 23 juni 2020. De nieuwste update van VxRail HCI System Software is per direct wereldwijd beschikbaar. NVIDIA Quadro RTX GPU’s en Intel Optane DC Persistent Memory-opties zijn direct wereldwijd beschikbaar.

Ondersteunende quotes
Dan McNamara, Senior Vice President en General Manager, Server Business Unit, AMD: “Prestaties, efficiëntie en geheugenbandbreedte zijn cruciaal voor het stimuleren van digitale transformatie voor het moderne datacenter, en AMD EPYC-processors leveren dit. We zijn verheugd om onze langdurige samenwerking met Dell Technologies uit te breiden door het VxRail E-serie-systeem te combineren met EPYC’s fantastische prestaties en uitstekende TCO voor klanten.”

Bob Laliberte, senior analist bij Enterprise Strategy Group: “Voor organisaties die hun activiteiten willen vereenvoudigen en hun infrastructuur onder controle willen houden, terwijl ze hun doelstellingen voor digitale transformatie willen behalen, is het automatiseren van lifecycle-management essentieel om de belasting voor IT-teams te verlichten. Hierdoor kunnen zij zich meer richten op transformationele kansen of kansen die inkomsten genereren. VxRail en de nieuwste updates van de VxRail HCI-systeemsoftware geven IT-teams de geautomatiseerde tools die ze nodig hebben om efficiënter te worden, downtime en operationele kosten te verminderen en echte waarde voor de organisatie te creëren.”

Extra bronnen
[1] IDC WW Quarterly Converged Systems Tracker, Q1 2020, juni 2020, Hyperconverged Systems Revenue Share

[2] Gebaseerd op interne Dell Technologies-tests (mei 2020) waarbij VxRail D560 vergeleken werd met VxRail E560 dimensies.

[3] Gebaseerd op interne analyse van DTCP met abonnement, waarbij de prijs van een 8 node standaard architectuur wordt vergeleken met de nieuwe 4 node geconsolideerde architectuur. De daadwerkelijke besparing kan variëren, afhankelijk van de configuratie.

[4] Gebaseerd op interne Dell Technologies-tests (mei 2020) waarbij OLTP 4k-workload op vier VxRail P570F systemen is vergeleken met Intel Optane persistent geheugen in app directe modus versus VxRail alle NVMe. Werkelijke resultaten kunnen variëren.

###

Over Dell Technologies

Dell Technologies (NYSE:DELL) helpt organisaties en individuen bij het bouwen van een digitale toekomst en het transformeren van hoe zij werken, leven en spelen. Het bedrijf biedt klanten het breedste en meest innovatieve technologie- en dienstenportfolio voor het datatijdperk.Voor meer informatie

Dell Technologies
Marcel van der Geld
T. 06 30 02 32 81
E. marcel.geld(at)dell.com

Whizpr
Paul Maris / Winnie Silvertand
T. 0317 410 483
E. dell(at)whizpr.nl
Laatste van Dell Technologies  
Kris Marchi aangesteld als directeur XPLUS Internationaal

E-mergo behaalt Microsoft Gold Partner status

Distributeur Kappa Data breidt portfolio uit met Arcserve oplossingen die data beschermen tegen ransomware

Digitale sector wil herziening Thuiskopievergoeding

Xebia ontwikkelt een simulatie gericht op Agile transformaties
IT-integratiespecialist Enable U vindt investeringspartner in Vortex

Fullstaq is nu Rancher Platinum Partner, de enige in de Benelux!

Luzac benoemt Gerco van den Brink tot rector vestiging Rotterdam

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst

86,6% van de bedrijven geeft in hun werkplekstrategie prioriteit aan employee empowerment

Ivanti stelt Melissa Puls aan als Chief Marketing Officer

myBrand doet beroep op Conclusion Mission Critical voor 24x7 monitoring en beheer

Unit4 kondigt next-generation ERP aan voor middelgrote, mensgerichte organisaties in de dienstverlening

Vrouwelijk HR-professional voelt zich vertrouwenspersoon, man voelt zich coach

Looptijd openstaande facturen neemt toe

Red Hat breidt automatisering voor hybride cloud uit met integratie Red Hat Ansible Automation Platform voor Red Hat OpenShift omgevingen

“Vervelendste HR-taak eindelijk verleden tijd?”

Op vakantie naar het Verenigd Koninkrijk? Cheddar, bacon en Schotse zalm mogen vanaf 2021 niet meer mee naar huis

Een op drie IT-verantwoordelijken: “Organisatie maakt ineffectief gebruik van cloudtechnologie”

UWV, FNV en Nationale Vacaturebank geven gratis webinars tijdens Nationale Sollicitatiedag

HashiCorp lanceert nieuwe services voor identity gebaseerde zero-trust security in multi-cloudomgevingen

Open Stack lanceert Victoria-release met verbeterde netwerkmogelijkheden en native integratie met Kubernetes

CM.com: 76% Core Revenue Growth for CM.com in Q3 2020
Geplaatst:
Verstreken tijd: 119 dagen
Dell Technolog.. contact  

Logo Dell Technologies

  020 674 4873
  sales_nl@dell.com
  www.dell.com/nl-nl

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo inQdo
Logo PanCompany
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo UiPath
Logo Hands On, Information Management BV
Logo QuandaGo
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo SoftApp
Logo Sam Media
Logo Inuits
Logo Xinno
Logo DeSoftware-Vergelijker.nl
Logo ITchannelPRO | Districomm
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo RoSecure
Logo Medius
Logo Young_Coders
Logo Orange Cyberdefense
Logo PlanMen
Logo Boys with Brains
Logo Medius
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo CloudSuite B.V.
Logo Techone B.V.
Logo CapX Nederland
Logo Arcserve
Logo NLdigital
Logo Luzac
Logo Enable-U
Logo NTT Ltd.
Logo Ivanti
Logo myBrand
Logo Unit4
Logo Nextmoves
Logo Onguard
Logo Red Hat, Inc.
Logo Zoom
Logo Poly
Logo Motiv ICT Security
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89521 persberichten
- 5806 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 8905 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl