www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2497 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (157 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

BlackBerry ondersteunt organisaties met AtHoc Managed Service voor beheerde crisiscommunicatie

Amsterdam, 22 juni 2020BlackBerry Limited introduceert vandaag BlackBerry® AtHoc® Managed Service, een crisiscommunicatie-oplossing voor alle organisaties. BlackBerry AtHoc Managed Service bevat het volledige BlackBerry AtHoc System-as-a-Service (SaaS), geleverd en beheerd door BlackBerry. Deze service stelt elke organisatie in staat om crisiscommunicatie snel op te zetten en gemakkelijk te onderhouden.

De huidige, wereldwijde ontwikkeling dwingt organisaties om hun crisiscommunicatieplannen opnieuw te beoordelen. Met de noodzaak om eventuele bedrijfsstoringen, het werken op afstand en de terugkeer naar het kantoor in goede banen te leiden, hebben bedrijven nu behoefte aan voortdurende, bedrijfskritische communicatie. Daarom kan BlackBerry AtHoc Managed Service binnen 48 uur volledig geactiveerd zijn.

Verbetering van de beveiliging en vereenvoudiging van het beheer
Het onderhouden van een effectief kritisch communicatieplatform vereist echter ervaren teams en technische expertise die organisaties niet altijd standaard in huis hebben. BlackBerry AtHoc Managed Service lost dat probleem op door klanten altijd bereikbare communicatie, waarschuwingen en ondersteuning voor crisisbeheer te bieden. Klanten kunnen ook meldingen uitwisselen met andere overheidsinstanties en commerciële ondernemingen die het BlackBerry AtHoc-platform gebruiken. Dit netwerkeffect vergroot het voordeel van de bedrijfskritische communicatie van alle deelnemende organisaties.

"Om organisaties veilig en draaiende te houden, is nauwkeurige crisis- en bedrijfskritische communicatie vereist", zegt Christoph Erdmann, Senior Vice President Secure Communications bij BlackBerry. "We zijn er trots op dat we diensten aanbieden die zichzelf hebben bewezen in de meest uitdagende omgevingen, waaronder verschillende Amerikaanse federale instanties en het Amerikaanse Rode Kruis."

“COVID-19 verhoogde het belang van communicatie om werknemers en bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. Door BlackBerry AtHoc beschikbaar te maken als een beheerde service, heeft BlackBerry het aantal organisaties dat nu van deze mogelijkheid gebruik kan maken, drastisch uitgebreid ”, aldus Rob Enderle, hoofdanalist bij Enderle Group. "De introductie van BlackBerry AtHoc Managed Service is een welkome aanvulling, zodat elke organisatie betaalbaar en gemakkelijk zijn werknemers veilig kan houden."

BlackBerry AtHoc-software wordt door organisaties wereldwijd gebruikt om te communiceren en samen te werken in tijden van crisis. Ga voor meer informatie over BlackBerry AtHoc en BlackBerry AtHoc Managed Service naar https://www.blackberry.com/us/en/products/blackberry-athoc/managed-service.Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB; TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten aan organisaties en overheidsinstelligen wereldwijd, die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Het bedrijf beveiligt meer dan 500M eindpunten, waaronder 150M auto's op de weg. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.Voor meer informatie, bezoek BlackBerry.com en volg het bedrijf via @BlackBerry.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ingrid van den Nieuwenhof, Marjolein van Aarle of Evi van Lieshoud van LEWIS:
Tel:+31 40 235 46 00
E-mail: blackberryNL@teamlewis.com
Laatste van BlackBerry  
Waaraan herken je een slechte cyberbeveiliging?

BlackBerry AtHoc en ServiceNow gaan partnership aan

BlackBerry AtHoc integreert met Microsoft Teams voor veilige en efficiënte communicatie tijdens een crisissituatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 157 dagen
BlackBerry contact  

Logo BlackBerry

BlackBerry sociaal  


BlackBerry tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Aventeon BV
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Auth0
Logo Infor
Logo Clarity Benelux
Logo Workiva
Logo Schneider Electric
Logo Orange Cyberdefense
Logo Ivanti
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89815 persberichten
- 5833 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9157 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers