www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (58 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

commercetools en roboticaontwikkelaar Franka Emika verlengen partnerschap

Franka Emika introduceert nieuwe versie van e-commerceplatform Franka World met commercetools

Amsterdam, 18 juni 2020commercetools, toonaangevend in next-generationcommercesoftware, heeft zijn partnerschap met robotica- en automatiseringsontwerper Franka Emika uitgebreid. Franka Emika introduceerde twee jaar geleden zijn eerste platform voor e-commerce en robotbesturing, Franka World, op basis van de software van commercetools. Ook voor de nieuwe versie van het platform besloot Franka gebruik te maken van de software van commercetools, met onder andere nieuwe functies voor het besturen van robots en IoT-apparaten.

image

Franka World is nu de kern in het ecosysteem van de roboticaproducent, en verbindt robots, partners en klanten. Zij kunnen via het platform niet alleen producten kopen en diensten afnemen, maar ook hele robotparken online beheren.

Franka Emika koos voor commercetools omdat het een API-first en microservices-commercesysteem zocht dat goed bij zijn bestaande softwarearchitectuur past, en zo gebruik kan maken van de sterke back-end om de allernieuwste snufjes uit te rollen. Het bedrijf hoopt hiermee nieuwe gebruikers te trekken en de betrokkenheid van bestaande gebruikers, klanten en actieve donateurs te vergroten.

Franka Emika zocht ook naar een manier om e-commercefuncties op te nemen zonder dat medewerkers tijd kwijt zouden zijn aan het ontwikkelen van nieuwe features, zoals het verbinden van robots met de cloud zodat zij op afstand via het Franka World-platform kunnen worden beheerd.

Door gebruik te maken van het commercetools-platform, bespaarde Franka Emika veel tijd en geld die het ontwikkelen van e-commercefuncties gekost zou hebben. Het bedrijf kon nu tijdig nieuwe features naar alle delen van Franka World uitrollen, en kan zo sneller groeien.

Sebastian Nagel, hoofd cloudontwikkeling en producteigenaar van Franka World: “Het product van commercetools voldoet helemaal aan onze eisen. Daardoor konden we een snelle time-to-market realiseren, wat een van onze belangrijkste doelen was. We zijn blij dat het team van commercetools ons zo goed heeft geholpen bij het uitvoeren van deze grote en ingewikkelde klus, en we zijn nu druk bezig met de punten op de i. We zijn tot nu toe erg tevreden met de resultaten.”

Dirk Hörig, CEO van commercetools: “We zijn trots dat Franka Emika onze samenwerking voortzet in de volgende fase van de e-commerceambities van het bedrijf. Dat Franka Emika voor de nieuwe versie van Franka World zijn partnerschap met ons voortzet, toont aan dat het loont om te investeren in moderne, schaalbare commercesoftware. De API-first microservices-cloudarchitectuur maakt het testen, aanpassen en opschalen van e-commerce heel eenvoudig. We kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking en ondersteunen Franka Emika graag in de volgende groeifase.”

Over Franka Emika
Bij Franka Medika – een deep-tech bedrijf in het Duitse München – hebben we met ’s werelds meest geavanceerde roboticasysteem Panda Powertool de robotica veranderd. In ons streven naar hoge prestaties en toegankelijkheid, combineren we mensgericht ontwerp met degelijke Duitse techniek, wat heeft geresulteerd in een technologisch meesterwerk. De beste mechatronische integratie, uitmuntende soft-robot performance, en geavanceerde en uit te breiden functionaliteit zijn ongekend gebruiksvriendelijk, zeer betaalbaar en onbeperkt schaalbaar. Meer informatie is te vinden op www.franka.de.

Over commercetools
commercetools is hét toonaangevende platform voor next generation B2C- en B2B-commerce. Om de markt te helpen overstappen van beperkendelegacy-suites,ontwikkelde commercetools eenheadless, API-first, multi-tenant SaaS-commerceplatform datcloud-native is en gebruikmaakt van flexibele microservices. Met behulp van moderne ontwikkelbouwblokken in eencloudplatformaangeboden door commercetools, kunnen klanten op grote schaal voorzien in de beste commerce-ervaringen binnen elk touchpoint. commercetools heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië-Pacific. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Sinds zijn oprichting in 2006 is commercetools-software geïmplementeerd door Fortune 500-bedrijven uit allerlei sectoren, van retail tot productie en van telecommunicatie tot mode.

Meer informatie is te vinden op commercetools.com.
Laatste van commercetools  
Eerste open food-marktplaats Foodl biedt ubiquitous commerce met technologie van commercetools

commercetools en roboticaontwikkelaar Franka Emika verlengen partnerschap

commercetools erkend om B2B-commerce
Geplaatst:
Verstreken tijd: 58 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
commercetools contact  

Logo commercetools

  +31 (0)30 65 65 070
  commercetools@lvtpr.nl
  commercetools.com
commercetools sociaal  


commercetools tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nl