www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 46 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Lightspeed breidt eCommerce product uit met multi-channelmogelijkheden ter ondersteuning van de digitale transformatie van mkb-klanten

eCommerce-volumes namen door coronacrisis 400 procent toe in april ten opzichte van februari

Amsterdam – Lightspeed introduceert nieuwe functies in Lightspeed eCommerce die de omnichannel-ervaring versterken en zorgen voor een snellere en efficiëntere online winkelervaring. Retailers die hun online activiteiten ondersteunen met Lightspeed eCommerce waren tijdens de coronacrisis goed in staat om zich snel aan te passen. Dit blijkt uit de groeiende populariteit van omnichannel met een stijging in eCommerce-volumes van 400 procent in april ten opzichte van februari.

Ondernemers staan, nu de economie weer langzaam van het slot gaat, opnieuw voor de uitdaging om op een slimme manier zaken te doen. Daarom zet Lightspeed zijn onboarding-proces voor eCommerce kracht bij door nieuwe en bestaande klanten 24/7 klantenservice te bieden. Daarbij ondersteunt Lightspeed het grote aantal klanten dat op dit moment geavanceerde e-commercefunctionaliteit met hun bedrijfsprocessen willen integreren.

Nieuwe functies in Lightspeed eCommere
Een andere uitbreiding van Lightspeed eCommerce zijn de toegevoegde functies Live Preview Themes en Multi-Location Inventory. Live Preview Themes stelt retailers in staat om hun website design te testen alvorens live te gaan. Multi-Location Inventory biedt mkb’ers de mogelijkheid om consumenten een online overzicht te tonen van de beschikbare voorraad binnen elke fysieke winkellocatie, zodat ze geen verkoopkans mislopen. Op korte termijn worden ook de volgende functies aan Lightspeed eCommerce worden toegevoegd:
  • Lightspeed Shipping: Deze verbeterde tool biedt rechtstreekse toegang tot transporttarieven en verzendlabels vanuit Lightspeed eCommerce.
  • Curbside Pick-Up: Deze tool zorgt voor extra flexibiliteit en gebruiksgemak voor consumenten door het mogelijk te maken bestelde producten op afhaalpunten op te halen.
  • Personalized Shopping: Deze functie biedt consumenten de mogelijkheid om een afspraak te maken voor personal shopping op een gewenst tijdstip en tegelijkertijd een relatie op te bouwen met de verkoopmedewerkers.
Dax Dasilva, oprichter en CEO van Lightspeed: “Met de introductie van de nieuwe functies in eCommerce kunnen we voldoen aan de behoeften van mkb’ers. Omnichannel is niet langer een nice-to-have, maar een must-have. We vinden het belangrijk om voortdurend innovaties te bieden aan retailers en online- en horeca ondernemers. Op die manier kunnen we winkels en restaurants blijven ondersteunen tijdens hun digitale transformatie.”

“Het omnichannel product van Lightspeed zorgt ervoor dat alle informatie altijd up to date is, zowel op de iPads in de winkel als in de webshop”, aldus Camiel van Dooren, oprichter van Productpine. “Zodra de deuren van de winkel sluiten, loopt dezelfde voorraad gewoon door in de webshop. Zeker tijdens de corona periode hebben we hiervan geprofiteerd: we konden gewoon blijven verkopen, terwijl de winkel tijdelijk niet beschikbaar was.”
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 46 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Lightspeed contact  

Logo Lightspeed

  +31 (0) 20 820 23 91
  info.nl@lightspeedhq.com
  www.lightspeedhq.nl
Lightspeed sociaal  


Lightspeed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers