www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (55 dagen geleden)
Bedrijf:

LBC Express kiest voor Tritel en QuandaGo voor cloudgebaseerd contactcenter, kennismanagement en slimme procesautomatisering

LBC zet geïntegreerde cloudoplossing in om de klantbeleving over digitale kanalen te optimaliseren en front- en backofficeprocessen de automatiseren

Rotterdam/Manila, 16 juni 2020 -- QuandaGo, aanbieder van oplossingen op het gebied van customer experience software, en Tritel, dienstverlener op het vlak van telefonie, communicatie en systemintegratie voor business process outsourcing (BPO)-dienstverleners en ondernemingen, hebben vandaag bekend gemaakt dat logistieke dienstverlener LBC Express heeft gekozen voor Tritel in combinatie met het QuandaGo Connected Experience Platform voor digitaal klantcontact en procesautomatisering. LBC is de Filipijnse marktleider op het gebied van geldtransfers, post- en pakketdiensten en logistieke oplossingen met een groeiend netwerk van 6.400 locaties en partners verdeeld over meer dan 30 landen.

LBC zal de gecombineerde oplossing van Tritel en QuandaGo inzetten om gepersonaliseerde en ‘connected’ klantbeleving te realiseren via de belangrijkste digitale kanalen, waaronder spraak, e-mail, webchat, chatbots, WhatsApp, Facebook Messenger en social media. LBC zal de gecombineerde oplossing van Tritel en QuandaGo ook inzetten om de medewerkerbeleving te verbeteren, onder meer door de toepassing van een unified desktop waar alle relevante klantgegevens op zichtbaar zijn, en door het vergroten van de efficiency door veelvoorkomende taken in de front- en backoffice te automatiseren. Met de ingezette oplossingen stelt Tritel de LBC-medewerkers ook in staat om vanuit huis te werken, waardoor hun inzetbaarheid significant toeneemt.

Miguel Angel A. Camahort, President van LBC, zegt: “LBC is voor opeenvolgende generaties Filipijnen altijd een koploper geweest in innovatie en customer experience, met name als het gaat om geldtransfers, vrachttransport en koeriersdiensten. We doen altijd onze best om onszelf jaar in jaar uit te verbeteren. Met deze investering dagen we onszelf opnieuw uit om de beste omnichannel customer experience in ons contactcenter te realiseren.”

“We zijn vereerd dat LBC voor ons heeft gekozen om hen te ondersteunen in hun behoeften op het gebied van customer service,” zegt Michel van Roon, Global Sales Director bij QuandaGo. “LBC is een echte vernieuwer op het gebied van customer experience, en we zijn blij dat we samen met onze partner Tritel bij LBC de klantbeleving, efficiency en gepersonaliseerde dienstverlening naar het volgende niveau kunnen brengen.”

“We hebben LBC de afgelopen jaren zien uitgroeien tot de marktleider die het nu is. Die groei is te danken aan de manier waarop LBC open staat voor nieuwe technologie als middel om in te spelen op steeds veranderende klantbehoeften,” zegt said Kirby Coo, Vice President Sales en Business Development bij Tritel. “De oplossing van Tritel en QuandaGo brengt de klanten, de medewerkers en LBC als organisatie tezamen in één ‘connected experience’.”

Over LBC
LBC is marktleider in koeriers- en vrachtdiensten, geldtransfers en logistieke oplossingen voor retail en grote bedrijven in de Filipijnen. Met een groeiend netwerk van meer dan 6.400 vestigingen, hubs en magazijnen, partners, en vertegenwoordigers in meer dan 30 landen is LBC er op gericht om het leven van mensen, bedrijven en gemeenschappen in beweging te houden en klanten over de gehele wereld een glimlach te bezorgen. Het bedrijf is genoteerd aan de Filipijnse beurs (LBC Express Holdings, Inc.), waarbij LBC al meer dan 60 jaar waarde wil creëren voor al zijn stakeholders. Opgericht in 1945 als een luchtvracht-agent, heeft LBC altijd vooropgelopen in tijdgevoelig vrachtvervoer en 24-uurslevering in de Filipijnen. Tegenwoordig is LBC het meest vertrouwde logistieke merk onder Filipijnen wereldwijd. Zie ook www.LBCexpress.com.

Over Tritel
Tritel is een innovatieve system integrator op het gebied van telefonie met meer dan tien jaar ervaring. Centraal in de aanpak van Tritel staat het aanmoedigen van, helpen met en vooroplopen in de migratie naar de cloud door middel van een geïntegreerd cloudplatform dat garant staat voor complete, betrouwbare en veilige dienstverlening.

Over Quandago
QuandaGo levert met het Connected Experience Platform een cloudgebaseerd en geïntegreerd platform. Dit stelt bedrijven in staat om in zeer korte tijd van start te gaan met een contactcenter vanuit de cloud, bedrijfsbrede data te gebruiken en werkprocessen over volledige ketens te automatiseren. Het platform wordt gebruikt door toonaangevende ondernemingen in sectoren als retail, energie, (financiële) dienstverlening en telecom, zoals Blokker, Engie, Gazprom en DELA.

==== ==== ====
Noot voor de pers, niet voor publicatie bedoeld:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arthur Nederlof, ceo QuandaGo, bereikbaar via +31 (0)6 20 414 199, of kijk op www.quandago.com.
Laatste van QuandaGo  
QuandaGo lanceert collaborative case management toepassing voor Microsoft Teams

TrustCom wordt reseller van QuandaGo-oplossingen voor Zwitserland en Liechtenstein

LBC Express kiest voor Tritel en QuandaGo voor cloudgebaseerd contactcenter, kennismanagement en slimme procesautomatisering
Geplaatst:
Verstreken tijd: 55 dagen
QuandaGo contact  

Logo QuandaGo

  +31(0)73-62 34 097
  hello@quandago.com
  www.quandago.com
QuandaGo sociaal  


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89006 persberichten
- 5763 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8539 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl