Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureau
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 4 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: AxiCom

Levelfour is de nieuwe MSP-partner van LANCOM Systems

Infrastructure-as-a-Service voor retailklanten in de Benelux

Aken - Met de full-service-provider Levelfour uit Nistelrode heeft netwerkleverancier LANCOM Systems een sterke partner gevonden voor retailklanten in Nederland, België en Luxemburg. Levelfour biedt retailorganisaties uitgebreide end-to-end-diensten aan, variërend van eenvoudige connectiviteitsondersteuning tot volwaardige bedrijfsapplicaties. Voor de netwerkinfrastructuur van haar klanten vertrouwt de managed services provider op hardware en cloud-gebaseerd netwerkbeheer van LANCOM Systems.

Als full-service-provider ondersteunt Levelfour internationaal bekende retailbedrijven op alle gebieden van hun digitale infrastructuur. Een belangrijk onderdeel: veilige, efficiënte en schaalbare netwerken. Levelfour vertrouwt daarbij op de WAN-, LAN- en WLAN-netwerkoplossingen van de Duitse leverancier LANCOM Systems. Naast de hoge productkwaliteit is de sterk geautomatiseerde inrichting en het management van alle netwerkcomponenten via de LANCOM Management Cloud een belangrijke onderscheidende factor voor de managed services provider.

Infrastructure-as-a-Service
Met de LANCOM Management Cloud als centraal beheerplatform kan Levelfour het beheer van de volledige netwerkinfrastructuur van zijn klanten op afstand overnemen. Configuratie, controle en monitoring van alle componenten is gebaseerd op Software-defined Networking (SDN), waardoor tijd en middelen worden bespaard. Afwijkingen in het netwerk worden automatisch gedetecteerd en snel verholpen zonder de connectiviteit en de beschikbaarheid van de dienst in gevaar te brengen.

Bovendien biedt Levelfour met een maandelijks abonnementsmodel zijn klanten volledige kostentransparantie en planningszekerheid. Hoge initiële investeringskosten in infrastructuur zijn niet langer nodig. De netwerkarchitectuur past zich flexibel aan de bedrijfsbehoeften aan. In een mum van tijd worden nieuwe locaties aangesloten en diensten beschikbaar gesteld. Interne IT-specialisten worden verlost van routinematige taken en kunnen zich concentreren op hun kerntaken.

“Ons doel is om retailorganisaties in de gehele digitale waardeketen te ondersteunen met slimme, geïntegreerde oplossingen”, zegt Peter Grotenhuis, oprichter en CEO van Levelfour. “De LANCOM Management Cloud vormt de basis voor nieuwe, innovatieve diensten en ondersteuning, waardoor we ons Infrastructure-as-a-Service-portfolio verder kunnen uitbreiden.”

“Met Levelfour krijgen we een ervaren managed services provider en retailspecialist als partner”, zegt Michael Grundl, Vice President Sales International bij LANCOM Systems. “Samen kunnen we onze klanten een zeer aantrekkelijk pakket aanbieden dat bestaat uit hoogwaardige hardware, state-of-the-art cloud-management en service op maat.”

Over LANCOM Systems:
LANCOM Systems GmbH is een leidende Europese fabrikant van netwerk- en security-oplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector. Het portfolio bevat hardware (WAN, LAN, WLAN, Firewalls), virtuele netwerkcomponenten en cloud-gebaseerd software-defined networking (SDN). De ontwikkeling en productie van software en hardware vinden voornamelijk plaats in Duitsland, evenals de hosting van het netwerkbeheer. LANCOM besteedt veel aandacht aan betrouwbaarheid en veiligheid. Het bedrijf garandeert dat zijn producten vrijzijn van ‘achterdeuren’ en is lid van “IT Security Made in Germany”, een initiatief van het Duitse Ministerie van Economische Zaken.
LANCOM werd opgericht in 2002 en heeft zijn hoofdkantoor in Würselen bij Aken. Klanten zijn onder meer mkb, overheidsinstellingen, instituties en grote bedrijven uit de hele wereld. Sinds de zomer van 2018 is het bedrijf een zelfstandige dochteronderneming binnen de in München gevestigde technologiegroep Rohde & Schwarz.

Over Levelfour
Levelfour is een Access, Transport en Service Provider op het gebied van glasvezel, netwerken, internet en telefonie. Het bedrijf bedient Service Providers, wholesalers, resellers en retail-ketens. Levelfour Networks wil bedrijven op bedrijventerreinen in Nederland voorzien van een betaalbare en toekomstbestendige breedband-infrastructuur. En een aantrekkelijk dienstenaanbod faciliteren op deze infrastructuur. De ontwikkeling van bestaande en nieuwe breedbandinfrastructuur naar ‘Next Generation Infrastructures’ wordt door Levelfour gezien als van groot strategisch belang voor de ontwikkeling van maatschappij en economie als geheel.
Laatste van LANCOM Systems  
LANCOM Systems en macmon secure werken samen bij Network Access Control (NAC)

Nieuw firewall-instapmodel UF-60 met uitgebreide UTM-cybersecurity

LANCOM introduceert met de 1926-router-serie nieuwe topmodellen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 4 dagen
LANCOM Systems contact  

Logo LANCOM Systems

  +49 (0) 2405 49936-243
  pers@lancom.eu
  www.lancom.eu
LANCOM Systems sociaal  


LANCOM Systems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tesorion
Logo iSOC24
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Awareways
Logo EsportsCommunity
Logo FlowWright
Logo bridgX
Logo Leadgate Europe
Logo Avinty (GGZ)
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Mavim BV
Logo Dutch IT Cybersecurity Council
Logo Humanwave B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Techone B.V.
Logo True
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Young_Coders
Logo CapX Nederland
Logo E-mergo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Logo GrassGreener Europe
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo ChargePoint
Logo Honeypot
Logo Arrow Electronics
Logo Infor
Logo ilionx
Logo Xerox
Logo reichelt elektronik
Logo OutSystems
Logo Moneycomb
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91427 persberichten
- 6006 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10450 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com