www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (65 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Lufthansa CityLine wint 'Data Powered Business' award voor transformatieproject met Celonis

IDC looft transformerende kracht van Celonis voor het verbeteren van de stiptheid van vluchten van Lufthansa CityLine met 300.000 minuten

’s Hertogenbosch, 10 juni 2020 – Lufthansa Cityline is uitgeroepen tot winnaar van een IDC European Data Strategy & Innovation Award. De vervoerder ontving de award voor de categorie ‘Data Powered Business’, als erkenning voor het verbeteren van haar processen op basis van data met behulp van de process mining-technologie van Celonis. IDC's European Data Strategy & Innovation Awards vond dit jaar voor het eerst plaats, een uitreiking die jaarlijks terug zal keren.

Lufthansa CityLine, een dochteronderneming van de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa, is gespecialiseerd in hubfeederdiensten in het wereldwijde routenetwerk van Lufthansa. De vervoerder kreeg de award toegewezen als erkenning voor het verbeteren van haar processen op basis van data, met behulp van de technologie van Celonis. Hierdoor werd onder andere de stiptheid van de vluchten met maar liefst 300.000 minuten verbeterd en werden vertragingen in onderhoudswerkzaamheden met 15 procent verminderd.

Processen verbeteren
Door de inzet van Celonis technologie benut Lufthansa Cityline de kracht van AI om zowel knelpunten als benedenmaatse prestaties te identificeren. Tegelijkertijd kunnen ze diezelfde knelpunten opnieuw inrichten en zo de processen optimaliseren.

In tegenstelling tot conventionele, handmatige procesoptimalisatietechnieken maakt Lufthansa CityLine gebruik van AI-gebaseerde process mining software om complexe bedrijfsprocessen automatisch te identificeren. De oplossing zorgt ervoor dat op basis van de vrijgekomen data de oorzaken van procesafwijkingen en inefficiëntie beter in kaart gebracht kunnen worden. Processen worden vervolgens verbeterd met behulp van AI-aangedreven aanbevelingen.

Prestaties transformeren met process mining
Lufthansa CityLine deed een beroep op Celonis na het identificeren van bepaalde uitdagingen met betrekking tot haar vluchtactiviteiten. De luchtvaartmaatschappij wilde met name de stiptheid van de vluchten verhogen en de negatieve impact van vertragingen op de klanttevredenheid verminderen. In plaats van procesadviseurs in te huren om het probleem te onderzoeken, koos Lufthansa CityLine voor Celonis om processen te ontdekken, te verbeteren en te bewaken: op basis van data.

AI helpt om knelpunten te begrijpen
De software van Celonis wordt onder andere ingezet voor het technisch vlootbeheer van Lufthansa Cityline. Celonis stelt Lufthansa CityLine in staat om processtromen, inefficiënties en knelpunten in het onderhoud van de vliegtuigen beter te begrijpen.

Voor grondoperaties gebruikt Lufthansa CityLine de toepassing om belangrijke processen te visualiseren die van invloed zijn op de algehele stiptheid. Het complexe totaal omvat verschillende, gelijktijdige activiteiten zoals laden, tanken en catering.

Lufthansa CityLine wordt nu in staat gesteld om de tijd te analyseren die nodig is voor de turnarounds van vliegtuigen, rekening houdend met omstandigheden zoals het seizoen, het tijdstip en het type vliegtuig. Dit maakt nauwkeurigere prognoses mogelijk en betekent dat Lufthansa CityLine kosten vanwege onregelmatigheden kan vermijden.


Over IDC's European Data Strategy and Innovation Awards
Lees de volledige, Engelstalige uitreiking van de IDC European Data Strategy and Innovation Awards hier.

Over Celonis
Celonis is een softwarebedrijf dat de Intelligent Business Cloud aanbiedt, een oplossing gebaseerd op process mining-technologie. Als marktleider in geavanceerde AI Process Mining en Process Excellence software, helpt Celonis bedrijven snel inzicht te krijgen in operationele processtromen voor het optimaliseren van hun bedrijfstransformatie. Bedrijven wereldwijd – waaronder Siemens, GM, 3M, Airbus en Vodafone – vertrouwen al op Celonis’ technologie om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit resulteert in een miljoenenbesparing en tegelijkertijd zorgt het voor een hogere klanttevredenheid.

Op dit moment heeft Celonis kantoren in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten, en het Verenigd Koninkrijk.Voor verdere persinformatie, beeldmateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Linda van Helden of Tessa Meusen van LEWIS:
Tel: +31 40 235 4600
E-mail: CelonisNL@teamlewis.com
Laatste van Celonis  
Lufthansa CityLine wint 'Data Powered Business' award voor transformatieproject met Celonis

Celonis stelt Arsenio Otero aan als Chief Operating Officer

Celonis lanceert nieuwe, AI-gebaseerde operationele toepassingen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 65 dagen
Celonis contact  

Logo Celonis

  +49 89 4161596 70
  www.celonis.com
Celonis sociaal  


Celonis tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
ContentbureauContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl