Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 44 dagen geleden)
Bedrijf:

Xillio benoemd tot Charter Member van Microsoft Content Services Partner Program

Amsterdam, 10 juni 2020 - Xillio, toonaangevend leverancier van ECM legacy content migraties naar moderne platformen zoals Microsoft 365, is benoemd tot Charter Member van het Microsoft Content Services Partner Program. Microsoft erkent Xillio als "Microsoft Preferred" vanwege haar bewezen content services oplossingen waarmee zij bedrijven ondersteunt bij het verplaatsen van content van het ene content management systeem naar het andere. Als onderdeel van dit Content Services Partner Program kan Xillio nauw samenwerken met Microsoft om bedrijven wereldwijd te helpen de meeste waarde uit Microsoft 365 te halen.

Xillio’s migratie oplossing en kennis waarmee zij klanten ondersteunt bij de migratie van content vanuit legacy ECM platformen is complementair aan Microsoft 365. Microsoft 365 in combinatie met Project Cortex is een geweldig alternatief voor verouderde enterprise content management-systemen.

"We zijn verheugd om samen te kunnen werken met Microsoft", zegt Rikkert Engels, CEO van Xillio. “Sinds Microsoft Project Cortex heeft aangekondigd, zijn we van mening dat Microsoft 365 het alternatief is waarnaar onze klanten op zoek waren. Gebrek aan een alternatief hield hun verouderde ECM-systemen in leven. Met Cortex is dit niet langer het geval. Cortex biedt betere compliance voor aanzienlijk lagere kosten, waardoor het eenvoudiger is om afscheid te nemen van legacy ECM. Door samen te werken met Microsoft kunnen onze klanten nog sneller migreren en krijgen we meer mogelijkheden om de nieuwste Cortex-ontwikkelingen op te nemen als onderdeel van ons migratie-aanbod.”

Chris McNulty, Director of Product Marketing bij Microsoft 365: “Microsoft zoekt partners die onze klanten kunnen helpen maximale waarde uit Microsoft 365 te halen. Xillio begrijpt het content services landschap en heeft een bewezen staat van dienst in het helpen van bedrijven om zich zeker en comfortabel te voelen bij het afstoten van hun legacy ECM-systemen ten gunste van nieuwe technologieën zoals Microsoft 365. Onze gecombineerde oplossingen en diensten bieden grote voordelen voor klanten, zoals een verbeterde productie en een drastisch verbeterde bedrijfs-ROI.”

Het Microsoft Content Services Partner Program is ontwikkeld en uitgevoerd om organisaties te helpen de mogelijkheden en controle te krijgen die ze nodig hebben in hun dagelijkse werk met end-to-end content oplossingen.Over Xillio
Xillio is wereldwijd leverancier van legacy ECM naar Microsoft 365 migraties. De Xillio software biedt de unieke mogelijkheid om de waarde van gemigreerde content te maximaliseren. Xillio biedt Insights om data gedreven migratiebeslissingen te nemen via interactieve dashboards en de Migration Builder ter ondersteuning van een transparant, controleerbaar en compliant ETL-migratieproces.

Content is overal en er is veel van. Toch slagen de meeste organisaties er niet in om de volledige waarde van content voor hun klanten en werknemers te benutten. Xillio is vastbesloten daar verandering in te brengen. Content is alleen waardevol als het wordt geconsumeerd, door de juiste mensen in de juiste taal en op het juiste moment. Xillio stelt haar klanten in staat om hun content te bevrijden uit content silo’s, te verbeteren en te begrijpen. We laten hun content gedijen in een lean, agile en multilingual content landschap.

Xillio werkt nauw samen met enkele van de grootste system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Het hoofdkantoor van Xillio bevindt zich in Hilversum. Meer informatie op www.xillio.com/nl.

Meer informatie
Purdey Horbach
Mobiel: + 31 6 46 43 49 39
Purdey.horbach@xillio.nl
Laatste van Xillio  
Xillio benoemd tot Charter Member van Microsoft Content Services Partner Program

Xillio biedt gratis fileshare analyse software ter voorbereiding op een contentmigratie

Xillio lanceert cloud-based ontwikkelaars API voor contentintegratie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 44 dagen
Xillio contact  

Logo Xillio

  Rikkert Engels, directeur
  +31 35 6229545
  Rikkert.engels@xillio.nl
  www.xillio.com
Xillio sociaal  


Xillio tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl