Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 59 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Optimale inzet van ’solid state storage’ en NVMe-protocol verankerd in patenten

San Jose (CA-VS),  juni 2020 – Diamanti Inc. heeft in de Verenigde Staten twee patenten toegekend gekregen op naam van in totaal negen medewerkers van zijn afdeling voor onderzoek en productontwikkeling. De patenten, aangevraagd in 2017, zijn gerelateerd aan innovaties op het gebied van ’solid state’ geheugen en op het gebruik van het NVMe-protocol over een netwerk.

Het patent, geregistreerd onder het nummer 10.635.316 bij het Amerikaanse bureau voor patent- en handelsmerkregistratie, heeft betrekking op methoden en systemen voor verbeterde opslagstrategieën. Bij gebruik van een reeks opslagbronnen zoals ’solid state drives’ laten deze zich, in samenhang met convergerende ’nodes’ voor netwerk en opslag, gebruiken voor het virtualiseren van een verzameling direct dan wel indirect gekoppelde opslagbronnen.  

Het patent, geregistreerd onder het nummer 10.628.353 bij hetzelfde bureau, heeft betrekking op het efficiënt en veilig gebruik van het NVMe protocol (non-volatile media-express) over een netwerk. De als NVMEoN aangeduide techniek kan een laag omvatten voor de uitwisseling van verkeer tussen de diverse ’nodes’ in een netwerk. Het protocol kan inbreken in de transmissie en garandeert daarmee de aflevering van data zonder dupliceren van het herstartproces, terwijl informatie over de status van de uitwisseling zich via een ’block’ benadering laat managen.

De gevirtualiseerde aanpak bij het beheer van storage- en netwerkverkeer richt zich volledig op de vereisten van cloud-native container applicaties (Kubernetes en Dockers), die over redundante opslagvoorzieningen moeten beschikken. De technologie zorgt voor een optimaal gebruik van systeembronnen (95% over de gehele cluster). De ’block storage’’ gebaseerd op Intel NVMe, functioneert met een uiterst lage vertraging van 100 microseconden bij het uitvoeren van lees/schrijf opdrachten en gebruikt maar voor een derde van de transactionele CPU-overhead bij SCSI-connecties. Diamanti breidt de NVMe-functionaliteit uit over de cluster met gebruik van 10 GB Ethernet-verbindingen en vergroot daarmee de mobiliteit van de data. Op deze manier ontlast de technologie IT-specialisten van de complexiteit bij het configureren van poort-mappings, netwerk-overlays en de bandbreedte. De voorhanden netwerkfaciliteiten sluiten direct aan op de bestaande netwerkinfrastructuur. Elke container krijgt automatisch een IP-adres toegewezen en kan daardoor op elk subnet functioneren.

Over Diamanti
Diamanti levert het enige, voor enterprise Kubernetes ontwikkelde platform met geïntegreerde functionaliteit, gericht op on-premise en public cloud omgevingen. Het biedt infrastructuurarchitecten, IT-manager en applicatiebeheerders prestaties, eenvoud, beveiliging en bedrijfsgerichte functies voor het snel operationeel in gebruik nemen van cloud-native applicaties. Diamanti voorziet de afnemers in de bedrijfsomgeving van een oplossing met de laagste TCO (Total cost of ownership) bij het toepassen van de meest veeleisende bedrijfsapplicaties. De onderneming heeft een hoofdkantoor in San Jose, Californië. Diamanti is opgericht met de financiële ondersteuning van de investeringsmaatschappijen ClearSky, CRV, Engineering Capital, Goldman Sachs, GSR Ventures, Northgate Capital, Threshold Ventures (voorheen DFJ Venture), en Translink Capital. Het Europese kantoor van Diamanti is gevestigd aan de Strawinskylaan 4117 in Amsterdam.  Voor meer informatie bezoek: www.diamanti.com  of volg: @DiamantiCom

Ook kan contact worden opgenomen met:

Erikjan Franssen
Vice President EMEA
Diamanti Inc.
erikjan@diamanti.com  
+31611479883
Laatste van Diamanti  
De combinatie Diamanti en Microsoft SQL Server draait het snelst bij I/O intensieve applicaties

Diamanti partner NSC levert Kubernetes as a service

Diamanti Kubernetes beheerplatform beschikbaar via Amazon Web Services (AWS)
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 59 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
Diamanti contact  

Logo Diamanti

  (408) 645-5111
  diamanti.com
Diamanti sociaal  


Diamanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo Orange Cyberdefense
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91793 persberichten
- 6033 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10609 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl