www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers

2513 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 135 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Bedrijven willen wel innoveren, maar schakelen niet snel genoeg

Ondanks dat 94% van de bedrijven actief investeert in modernisering van IT, geeft 50% van de besluitvormers aan dat ze niet snel genoeg innoveren om concurrerend te blijven

Amsterdam, 8 juni 2020 – Boomi™, onderdeel van Dell Technologies™, presenteert vandaag de resultaten van een nieuw wereldwijd onderzoek in samenwerking met Vanson Bourne. Uit het onderzoek blijkt dat, hoewel ondernemingen nu al voordelen ervaren van IT-modernisering, digitale transformatie en innovatie, er nog grote stappen te maken zijn. Technologie ondersteunt bedrijven in iedere branche, van finance tot retail, in alle aspecten van de organisatie. Bedrijven die hun investeringsbudget voor digitale strategieën en technologieën het meest effectief weten in te zetten, krijgen de kans hun ROI fors verbeteren (lees hier het voorbeeld van een bedrijf dat een verbetering van meer dan 1.000% wist te behalen).

In het onderzoeksrapport, ‘The State of Modernization, Transformation, and Innovation in the Digital Age’, bevestigt 59% van de respondenten dat effectief gebruik van technologie de sleutel is tot succesvolle transformatie. Toch geeft één op de twee respondenten aan dat hun bedrijf niet snel genoeg innoveert om concurrerend te blijven. Een van de grootste obstakels voor transformatie binnen Nederlandse organisaties is een gebrek aan personeel met de juiste vaardigheden (41%). Als belangrijkste reden waarom innovatie achterblijft, geeft 33% van Nederlandse respondenten aan dat initiatieven te veel tijd nodig hebben om zich te bewijzen.

“Innovaties zullen elkaar de komende tien jaar nog sneller opvolgen dan in het eerste decennium van de eenentwintigste eeuw”, zegt Chris Port, Chief Operating Officer bij Boomi. “Hoewel modernisering, transformatie en innovatie wel degelijk resultaten hebben opgeleverd, kunnen ondernemingen nog niet op hun lauweren rusten. Zeker niet nu bedrijfsprioriteiten, maatschappelijke veranderingen en technologiebehoeftes steeds meer samenvallen, zoals dit onderzoek aantoont.”

Belangrijke inzichten uit het Vanson Bourne onderzoek:
  • Bedrijven zetten in op low-code om transformatieprojecten te versnellen: bedrijven proberen meer te doen met werknemers die minder technische kennis hebben. Daarom investeert meer dan de helft van de ondervraagde ondernemingen in low-code ontwikkelplatformen, als ze die nog niet hebben. Bijna 50% verwacht dat ze voor het einde van 2020 de implementatie van een low-code development platform kunnen afronden.
  • De klantervaring en productiviteit van medewerkers krijgen meer aandacht: transformatieprojecten zijn voornamelijk gericht op de klantervaring (54%) en werknemersproductiviteit (50%). Beide gebieden zijn belangrijk ter ondersteuning van moderne, agile klanten en personeel. Zowel zakelijke als IT-besluitvormers zijn het erover eens dat het grootst behaalde voordeel van modernisering een verbeterde klantervaring is (49%).
  • De CEO is momenteel de belangrijkste drijfveer achter innovatie in leiderschapsteams, maar binnen drie jaar is innovatie een verantwoordelijkheid van de gehele organisatie: organisaties moeten moderniseren, transformeren en innoveren. Daar is bedrijfsbrede inzet voor nodig - iedereen draagt een steentje bij. Momenteel wordt innovatie van bovenaf geïnitieerd door de CEO (65%), CIO (58%) en afdelingshoofden (54%), terwijl innovatie bij slechts 12% door het hele bedrijf gedragen wordt. 56% van de respondenten verwacht dat innovatie binnen drie jaar ieders verantwoordelijkheid zal zijn en niet alleen van het (hoger) management.
Overige inzichten:
  • 39% geeft aan dat hun organisatie regelmatig wordt ingehaald door concurrenten en andere bedrijven in hun branche die sneller kunnen innoveren.
  • IT-besluitvormers zien meer algemene voordelen in modernisering dan zakelijke besluitvormers, vooral waar het aankomt op procesefficiëntie (48% vs. 38%).
  • 59% van de bedrijven is het erover eens dat ze de komende twaalf maanden nieuwe technologieën moeten omarmen om succesvol te blijven.
  • 86% van de respondenten gelooft dat technologie hun manier van werken drastisch zal veranderen.
“Medewerkers zijn essentieel voor alle bedrijfsprocessen. Door nu te investeren in personeel door trainingen, workflows en andere beschikbare hulpmiddelen te verbeteren met behulp van technologie, kunnen bedrijven een leidende concurrentiepositie behalen", zegt Port. "Zowel de juiste bedrijfscultuur als de juiste mensen zijn nodig om continu sneller te transformeren en de concurrentie voor te blijven. Modernisering en innovatie moeten vandaag beginnen en vervolgens nooit meer stoppen.”

Het volledige rapport kunt u nalezen op boomi.com/content/ebook/vanson-bourne-report.Onderzoeksmethode
Boomi en Vanson Bourne voerden dit onderzoek uit onder meer dan 1200 zakelijke en IT-besluitvormers uit 19 landen in Noord-Amerika, EMEA en Azië-Pacific. De respondenten vertegenwoordigen acht sectoren en bedrijven van 500 tot meer dan 3.000 werknemers.Over Boomi
Boomi, onderdeel van Dell Technologies, verbindt alles en iedereen middels ons open en intelligente cloudplatform. Wereldwijd hebben al meer dan 11.000 klanten gekozen voor Boomi’s integration-Platform-as-a-Service (iPaaS) vanwege de snelheid, het gebruiksgemak en de lage Total Cost of Ownership. De visie van Boomi, als pionier op het gebied van de intelligente toepassing van data, is het klanten en partners snel en eenvoudig mogelijk te maken data te ontdekken, te beheren en te orkestreren, en applicaties, processen en mensen met elkaar te verbinden voor betere en snellere resultaten.

Meer informatie vindt u op www.boomi.com.

© 2020 Boomi Inc. Dell, Dell Technologies, Boomi, het ‘B’ logo, Atom, Atomsphere, Molecule en Dell Boomi zijn handelsmerken van Dell Inc. of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden. Andere namen of merken kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Voor meer persinformatie:
Yellow Communications
Sarada Sant
Tel: +31 (0)23 555 34 24
E-mail: boomi@yellow-communications.com
Laatste van Boomi  
Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Boomi AtomSphere heeft ROI van 410%, blijkt uit Total Economic Impact-onderzoek van Forrester

Blue Force tracking vergroot veiligheid stewards en politieagenten bij Johan Cruijff Arena
INTERCONNECT OPENT HAAR DEUREN TIJDENS NATIONALE DATACENTER DAG 2021

Sam Media lanceert XR Academy, een pakkend e-learning product in extended reality

NetApp vereenvoudigt en versnelt digitale transformatie voor klanten via partnerships met gerenommeerde public cloud-aanbieders

NetApp breidt hybrid cloudportfolio verder uit; organisaties halen meer rendement uit de cloud

Jamf biedt nieuwe oplossingen voor een veilige en gebruiksvriendelijke Apple-ervaring op het werk

Eaton lanceert de volgende generatie UPS met de 5PX Gen2

VSL rondt kalibratieproef met waterstof verrijkt aardgas succesvol af

TA505 keert terug met nieuwe FlawedGrace-variant

Aruba introduceert de volgende generatie switching-architectuur

Oostenrijkse ruimtevaartorganisatie simuleert Marsmissie met netwerktechnologie van LANCOM

GeONE voor tweede keer op rij Global M-Files Partner of the Year

Ruimtevaartorganisatie CNES kiest Orange Business Services om zijn data-centrische strategie te transformeren met Cloud-based data lake

HashiCorp werkt samen met Microsoft aan veilige remote access oplossingen voor Azure Active Directory

Beyond Identity lanceert Secure DevOps: deze koppelt broncode aan veilige ondertekenings-sleutel

GO Sharing breidt uit naar Turkije en start met 300 elektrische deelscooters in Istanbul
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 135 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Boomi contact  

Logo Boomi

  020-4752026
  emea@boomi.com
  www.boomi.com
Boomi sociaal  


Boomi tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Sam Media
Logo NewChannel
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo NetApp
Logo Jamf
Logo Eaton
Logo VSL
Logo Ctac N.V.
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
#INFLUX PRHerken zakelijke websitebezoekers