Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (38 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: ItsaRep

Accon avm vervangt 1100 mobiele telefoons voor Nokia smartphones omwille van veiligere bedrijfscommunicatie

Accon avm, een Nederlands accountancy kantoor dat haar diensten afstemt op de behoeften van internationale klanten, vernieuwde de complete smartphonevloot om een hoger beveiligingsniveau na te streven. Het bedrijf koos voor Nokia 7.2 smartphones met Android One en zero-touch registratie voor een snelle implementatie van 1100 smartphones en versterking van het beveiligingsbeleid door Nokia’s gegarandeerde software- en security-updates.

Klantgegevens vereisen hoog beveiligingsniveau
Voor de auditors en consultants van Accon avm is een hechte klantrelatie essentieel. Om de telefonische bereikbaarheid te optimaliseren en een hoog beveiligingsniveau te garanderen voor de gevoelige bedrijfsgegevens van klanten, besloot Accon avm haar telecommunicatie-infrastructuur te transformeren.

Vaste telefonie en mobiele communicatie werden samengevoegd tot één geïntegreerde cloud-FMI-oplossing. Daarnaast vernieuwde Accon avm de mobiele telefoons van alle medewerkers en koos voor Nokia 7.2 smartphones, die geverifieerd zijn voor zakelijk gebruik door Google’s Android Enterprise Recommended programma. Accon avm selecteerde het Finse HMD Global, licentiehouder en producent van Nokia smartphones, omdat beveiliging bovenaan de lijst met vereisten stond, gevolgd door de behoefte aan kosteneffectieve, hoogwaardige smartphones van bedrijfsklasse.

Veiligheidsbelofte voor Nokia smartphones met Android One
HMD Global staat garant voor snelle maandelijkse beveiligingsupdates gedurende drie jaar en software-updates gedurende twee jaar.

“Het is ons uitgangspunt om betrouwbare smartphones in de markt te zetten die voor langere tijd én veilig gebruikt kunnen worden. Software- en beveiligingsupdates zijn daarbij een belangrijke ‘essential’, omdat smartphones tegenwoordig gebruikt worden voor bijvoorbeeld werkgerelateerde doeleinden en privacygevoelige banktransacties. Ons updatebeleid is transparant, zoals te zien is in de openbare Nokia Smartphone Maintenance Release Summary, en snel”, vertelt Stefan De Clerck, General Manager Benelux bij HMD Global.

Maurice Krutzer, IT projectmanager bij Accon avm, legt de behoefte aan veiligheid uit: “Als accountants en belastingadviseurs hebben onze werknemers voortdurend te maken met zeer gevoelige zakelijke en financiële gegevens van onze klanten. Dit betekent dat we geen compromissen sluiten als het gaat om beveiliging. Om deze reden adviseerde onze IT-partner, Benk Groep, ons om Nokia 7.2 smartphones aan te schaffen op basis van Android One. Deze beslissing betekent dat de smartphones van onze werknemers gedurende lange tijd frequente en snelle beveiligingspatches zullen krijgen."

Volledig apparaatbeheer en handhaving van beveiligingsbeleid
Daarnaast helpt de zero touch-registratie om een hoog niveau van bedrijfsveiligheid te handhaven. Dankzij deze functionaliteit kon het IT-team de 1100 smartphones inzetten zonder handmatige configuratie. Zodra een medewerker voor het eerst een nieuwe smartphone opstart, installeert het toestel automatisch de door het bedrijf gedefinieerde EMM-agent. Na gebruikersauthenticatie worden direct alle bedrijfsapps (van Microsoft Office 365-suite tot Afas-software voor HR-administratie, facturering, inkoop en boekhouding) en configuraties via de ether geïnstalleerd. Elke smartphone voldoet daarmee aan het beveiligingsbeleid van Accon avm.

"We zijn erg positief over onze nieuwe communicatie-infrastructuur en de Nokia 7.2-toestellen", reageerde Krutzer. “De grote win van de keuze voor Nokia smartphones voor de IT-afdeling zit in de maandelijkse veiligheidsupdates en regelmatige software-updates, waardoor we eenvoudig ons beveiligingsbeleid kunnen handhaven op 1100 apparaten. Dat geeft rust.”

----

Over HMD Global
HMD Global Oy, gevestigd in Espoo, Finland, is ‘home of Nokia smartphones’. HMD ontwerpt en verkoopt een reeks smartphones en gespecialiseerde telefoons voor een brede waaier van consumenten en zakelijke gebruikers, in verschillende prijscategorieën. HMD is de trotse exclusieve licentienemer van het Nokia-merk voor telefoons en tablets en zet sterk in op innovatie en kwaliteit. Meer informatie vind je op www.hmdglobal.com. Nokia is een geregistreerd handelsmerk van Nokia Corporation.
Laatste van HMD Global  
HMD Global opent nieuw ‘Centre of Excellence’ voor R&D in Finland als onderdeel van transitie naar leverancier van hardware én diensten

Accon avm vervangt 1100 mobiele telefoons voor Nokia smartphones omwille van veiligere bedrijfscommunicatie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 38 dagen
HMD Global contact  

Logo HMD Global

HMD Global sociaal  


HMD Global tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl