www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (41 dagen geleden)
Bedrijf:

Snowflake kondigt nieuwe fase van samenwerking met Salesforce aan om zakelijke transformaties van klanten met data te versterken

Nieuwe technologische vernieuwingen versterkt klanten met exceptionele schaal en datatoegang om zakelijke beslissingen aan te sturen

SAN MATEO, Calif. – 2 juni 2020 – Snowflake, het platform voor cloud data, heeft vandaag de nieuwste technologische ontwikkelingen aangekondigd van zijn samenwerking met Salesforce, de wereldwijde marktleider in CRM, wat significante kansen biedt voor gemeenschappelijke klanten. Standaardintegraties tussen de twee organisaties staan het toe om eenvoudig data in het Snowflake Cloud Date Platform te verenigen en analyseren, en deze met business intelligence-tools als Tableau en Salesforce-toepassingen te visualiseren. Op deze manier worden nieuwe inzichten onthuld over hun zaken en hun klanten.

Meer dan ooit staan organisaties voor ingrijpende veranderingen, zoals de regionale en wereldwijde impact van COVID-19 en de noodzaak om zakelijk herstel aan te zwengelen. Om deze veranderingen te navigeren, hebben bedrijven een enkele opslagplaats voor al hun data nodig. Dit omvat ook hoe zij data genereren via Salesforce en hun zakelijke toepassingen, mobiele apps, webactiviteiten en IoT-apparaten; hoe zij data van derden via datamarktplaatsen en particuliere data-uitwisseling verkrijgen; en hoe zij al deze data via data warehouses, data marts en data lakes opslaan. Gemeenschappelijke Snowflake- en Salesforce-klanten zijn nu in staat om data vanuit Salesforce gemakkelijk en zonder wrijving naar het Snowflake Date Platform over te brengen. Hierdoor behoren ontbrekende data tot het verleden, zijn inzichten voor elke zakelijke gebruiker toegankelijk en bruikbaar, en worden betere klantervaringen geleverd, aangedreven door data-driven inzichten.

“De enorme data clouds van Salesforce, inclusief verkoop, marketing en service; de geavanceerde analyses van Salesforce; en het marktleidende cloud- dataplatform van Snowflake; omvatten een formidabele combinatie van capaciteiten om in dienst van de onderneming data te mobiliseren,” zei Snowflake CEO, Frank Slootman.

“Toegang tot bijtijdse, betrouwbare informatie – die eenvoudig kan worden geanalyseerd – was nog nooit zo belangrijk, omdat organisaties iedereen in staat willen stellen om snellere en beter ingelichte beslissing te maken, die op data zijn gebaseerd,” zei Adam Selipsky, President en CEO van Tableau. “Het ontsluiten van de macht van data voor meer mensen mogelijk maken is de kern van de samenwerking tussen Salesforce, Snowflake en Tableau, en het is nu voor klanten nog gemakkelijker om hun kritieke data in het Snowflake Cloud Data Platform op te vragen en te analyseren. We kijken uit naar de toekomst van onze samenwerking met Snowflake en hoe we onze gezamenlijke klanten kunnen helpen met het vervolgen van hun weg naar digitale transformatie.”

Vandaag kondigden Snowflake en Salesforce de Einstein Analytics Output Connector voor Snowflake aan - een standaardintegratie die het gemeenschappelijke klanten mogelijk maakt om hun Salesforce- data naadloos en zonder wrijving naar Snowflake te verplaatsen. Dit zal het klanten mogelijk maken om hun Salesforce- data samen te voegen met alle andere data die zij al in Snowflake hebben opgeslagen en deze op te vragen via hun bestaande business intelligence-tools, zoals Einstein Analytics en Tableau, dat Salesforce in 2019 heeft aangekocht en sinds 2016 een integrale partner van Snowflake is. Deze integratie biedt gemeenschappelijke klanten standaard toegang tot data in Salesforce, zodat ze al hun bedrijfsdata in Snowflake kunnen bundelen. Het maakt het klanten ook mogelijk om hun Salesforce- data automatisch in Snowflake bij te werken, zodat ze altijd de meest actuele inzichten hebben. De Einstein Analytics Output Connector voor Snowflake zal later dit jaar voor klanten beschikbaar zijn.

Einstein Analytics Direct Data voor Snowflake is het nieuwste innovatieve product van Snowflake en Salesforce. De Direct Data integratie maakt het voor Einstein Analytics gebruikers mogelijk om de data die een klant in Snowflake heeft, direct op te vragen. Dit omvat ook hun Salesforce- data en data die worden gegenereerd door hun zakelijke toepassingen, mobiele apps, webactiviteiten en IoT-apparaten. Het omvat ook data die Snowflake-klanten verkrijgen via Snowflake Data Marketplace, waar organisaties naadloos en veilig kunnen ontdekken, verkennen en openen. Met Einstein Analytics Direct Data voor Snowflake blijft alle data binnen Snowflake en kan deze direct in Einstein Analytics worden opgevraagd, zonder behoefte aan tussenliggende kopieën van de data. Einstein Analytics Direct Data voor Snowflake bevindt zich momenteel in een open bèta-fase en is onmiddellijk beschikbaar voor alle Einstein Analytics-klanten. Het zal later dit jaar voor alle klanten algemeen beschikbaar zijn.

Snowflake onthulde in februari 2020 haar strategische samenwerking, alsmede de investering van Salesforce Ventures in de Snowflake Series G-financieringsronde. Deze nieuwe productontwikkelingen zullen de samenwerking tussen Snowflake en Salesforce verdiepen en verbreden, om modernisatie van data en analyses te leveren die de digitale transformatie van gezamenlijke klanten aandrijft.

Als u meer informatie wilt over de toekomst van de strategische samenwerking tussen Snowflake en Salesforce, kunt u met Snowflake meedoen aan een informeel gesprek tussen Snowflake CEO Frank Slootman en de voorzitter en COO, Bret Taylor. Klik hier voor aanmelding.

Over Snowflake
Het cloud- dataplatform van Snowflake doorbreekt de barrières die het organisaties van alle formaten onmogelijk maakten om de werkelijke waarde uit hun data te halen. Duizenden klanten implementeren Snowflake om hun bedrijven verder te ontwikkelen dan ooit mogelijk was, door alle inzichten uit al hun data van al hun zakelijke gebruikers te verkrijgen. Snowflake voorziet organisaties van een enkel, geïntegreerd platform dat het voor de cloud ingerichte data-warehouse levert; onmiddellijke, veilige en gecontroleerde toegang tot hun hele datanetwerk; en een kernarchitectuur die een veelvoud aan verschillende soorten data-workloads mogelijk maakt, inclusief een enkel platform voor het ontwikkelen van moderne datatoepassingen. Voor meer informatie over Snowflake gaat u naar https://www.snowflake.com/

Mediacontact
Snowflake
Danica Stanczak
Sr. PR Manager
press@snowflake.com
Laatste van Snowflake  
Snowflake kondigt nieuwe fase van samenwerking met Salesforce aan om zakelijke transformaties van klanten met data te versterken

Snowflake onthult de Data Cloud, zodat organisaties kunnen verbinden, samenwerken en waarde kunnen toevoegen met data
Vliegschaamte zorgt mogelijk voor daling claims

Inserve biedt privacy-bewust ticketsysteem voor IT dienstverleners met Cyberfusion

OutSystems komt met nieuw partnerprogramma om inkomsten partners te verhogen

LogRhythm nummer 1 in klanttevredenheid in Grid Report for SIEM en Leader Incident Response-rapport van G2

Altares Dun & Bradstreet wint aanbesteding Europese Commissie

API- en integratiespecialist Yenlo breidt Account Managementteam uit om sneller te groeien op de Europese markt

Zyxel introduceert nieuwe zakelijke WiFi 6 accesspoints voor mkb

Sharp Energy Solutions Europe treedt toe tot eerste wereldwijde e-marktplaats Solar & Storage DigiCon als één van de founding partners

Superstrata presenteert ’s werelds eerste, op maat 3D-geprinte unibody carbonfiber fiets en e-bike

devolo Magic 2 LAN DINrail: highspeed internet direct vanaf de bron

Ictivity wint Europese aanbesteding Aloysius Stichting

Eerste open food-marktplaats Foodl biedt ubiquitous commerce met technologie van commercetools

Unit4 Wholesale overgenomen door Kerridge Commercial Systems

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Razer Huntsman Mini: dominantie in een compact formaat

VMware presenteert Cybersecurity Threat Report: aanzienlijke toename aanvallen en digitale inbraken in Nederland

The Forrester Wave™: Liferay is een strong performer in de categorie intranetplatforms

VacatureVerbeteraar.nl gaat op in nieuwe recruitment-module van Textmetrics

Groei-investeerder Verdane investeert € 10 miljoen in Studytube
Boomi Blueprint framework voor datamanagement levert bewezen snellere ROI dankzij best practices

Rubix draagt bij aan realisatie nieuw Donorregister bij het CIBG

PlanMen en Calabrio gaan samenwerken binnen klantcontact voor meer impact bij klanten d.m.v. WFM Technologie

Het Rode Kruis en Deloitte ontwikkelen app voor efficiënt vrijwilligersmanagement met OutSystems-platform

Qualys benoemt Ben Carr tot Chief Information Security Officer

Adeptiv kiest SentinelOne voor endpoint-security

Gratis update voor LANCOM RS®Unified Firewalls
Geplaatst:
Verstreken tijd: 41 dagen
Snowflake contact  

Logo Snowflake

Snowflake sociaal  


Snowflake tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo OutSystems
Logo LogRhythm
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Zyxel
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Ictivity
Logo devolo
Logo Superstrata
Logo commercetools
Logo Kerridge Commercial Systems
Logo Thinkwise
Logo Dell Boomi
Logo Rubix
Logo OutSystems
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88848 persberichten
- 5745 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8414 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl