www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (40 dagen geleden)
Bedrijf:

Wereldmilieudag: UPS verdubbelt CO2-compensaties voor de hele maand juni

Amsterdam, 2 juni, 2020UPS (NYSE: UPS) kondigt vandaag een duurzaamheidsinitiatief aan in het kader van Wereldmilieudag op 5 juni. Het bedrijf zal de CO2-compensaties van alle verzendingen die via haar CO2-neutraal programma worden verzonden, gedurende de volledige maand juni verdubbelen. Het CO2-neutraal programma van UPS compenseert de geschatte CO2-impact van een verzending door gecertificeerde koolstofcompensaties te kopen.

"Er is geen betere manier om bij te dragen aan Wereldmilieudag dan concrete acties te ondernemen die de aarde helpen", aldus Suzanne Lindsay-Walker, directeur duurzaamheid en vicepresident van milieu-aangelegenheden bij UPS. "We hopen op deze manier meer bewustzijn te creëren over ons CO2-neutraal aanbod, zodat nog meer mensen er gebruik van maken en meehelpen uitstootreductieprogramma's op grote schaal te financieren en de totale CO2-impact op het milieu te verminderen.”

Om deel te nemen, betaalt de verzender een kleine vergoeding (€0.10 voor binnenlandse leveringen, €0.20 voor leveringen binnen EU, Lichtenstein, Noorwegen en Zwitserland en €0.55 voor zendingen buiten Europa) die de CO2-voetafdruk van de verzending compenseert. UPS verdubbelt die compensatie gedurende de hele maand juni, waardoor je als verzender een "CO2-negatieve" uitstoot kan realiseren.

UPS richtte in 2010 het CO2-neutraal programma op en compenseert jaarlijks meer dan 60 miljoen pakketten, wat neerkomt op meer dan 100.000 ton CO2 dat jaarlijks gecompenseerd wordt. UPS heeft wereldwijd projecten ondersteund die onder meer betrekking hebben op bebossing, stortgasvernietiging en afvalwaterzuivering. De CO2-neutrale optie van UPS wordt gecontroleerd door Société Générale de Surveillance (SGS), een inspectie-, test- en verificatiebedrijf. Bovendien houdt het CO2-compensatieproces van UPS zich aan het CO2-neutrale protocol van Natural Capital Partners. 

Het CO2-neutrale aanbod van UPS is slechts één manier waarop het bedrijf consumenten helpt om hun milieu impact te verminderen. Klanten kunnen ook kiezen voor duurzame last mile-leveringsopties en oplossingen die ontworpen zijn voor een efficiënter rendement. Een van de opties is om pakketten naar een UPS Access Point® locatie te sturen, waar geconsolideerde leveringen kunnen plaatsvinden voor meerdere consumenten, waardoor meerdere leveringspogingen aan één woning voorkomen worden. Klanten kunnen ook deelnemen aan het Eco Responsible Packaging Program van UPS, of UPS kan een CO2-impactanalyse uitvoeren op hun verzending.

Bovendien profiteren de klanten van de inspanningen die UPS levert om de eigen CO2-uitstoot te verminderen. In de afgelopen tien jaar heeft UPS meer dan 1 miljard dollar geïnvesteerd in voertuigen met alternatieve brandstof en geavanceerde technologie en in ondersteunende infrastructuur. Het bedrijf is nu de grootste gebruiker van hernieuwbaar aardgas in de transportsector en beschikt over een gespecialiseerde vloot van meer dan 10.300 voertuigen die op alternatieve brandstof en geavanceerde technologie rijden. Onlangs kondigde UPS aan dat het bedrijf van plan is om tot 2022 meer dan 6.000 vrachtwagens op aardgas aan te schaffen. In januari kondigde UPS aan te investeren in de Britse technologie start-up Arrival en een verbintenis aan te gaan om 10.000 van hun elektrische voertuigen aan te kopen. UPS is een belangrijk onderdeel van de toeleveringsketens van haar klanten en blijft duurzame oplossingen bieden voor de value chain.

UPS zal automatisch alle compensaties in de maand juni verdubbelen. Om vandaag nog duurzamer te gaan verzenden, klik hier. Voor meer informatie over de lopende duurzaamheidsinitiatieven van UPS, bezoek www.ups.com/sustainability en blijf op de hoogte van het aankomende 8e jaarlijkse duurzaamheidsverslag op 30 juni 2020.

About UPS
UPS (NYSE: UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including transporting packages and freight; facilitating international trade, and deploying advanced technology to more efficiently manage the world of business. UPS is committed to operating more sustainably – for customers, the environment and the communities we serve around the world. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. UPS was awarded America’s Best Customer Service company for Shipping and Delivery services by Newsweek magazine; Forbes Most Valuable Brand in Transportation; and top rankings on the JUST 100 list for social responsibility, the Dow Jones Sustainability World Index, and the Harris Poll Reputation Quotient, among other prestigious rankings and awards. The company can be found on the web at ups.com or pressroom.ups.com and its corporate blog can be found at ups.com/longitudes. The company’s sustainability eNewsletter, UPS Horizons, can be found at ups.com/sustainabilitynewsletter. Learn more about our sustainability efforts at ups.com/sustainability. To get UPS news direct, follow  @UPS_News on Twitter. To ship with UPS, visit ups.com/ship.
Laatste van UPS  
Wereldmilieudag: UPS verdubbelt CO2-compensaties voor de hele maand juni

UPS VERZORGT WERELDWIJDE LEVERINGEN VAN QIAGEN CORONAVIRUS TESTKITS

UPS vereenvoudigt exporteren voor Europese MKB-ondernemingen en e-tailers
Geplaatst:
Verstreken tijd: 40 dagen
UPS contact  

Logo UPS

UPS sociaal  


UPS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com