Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (339 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Platinum Salesforce Partner Nextview ontvangt investering en breidt uit naar Duitsland

Groei van design thinking specialist in stroomversnelling dankzij Salesforce Ventures

  • Nextview breidt uit naar Duitsland en Noord-Europa
  • Opening van een nieuw Design Thinking Center in Frankfurt am Main
  • Significante investering van Salesforce Ventures 
  • Nextview is een toonaangevende design thinking specialist en Platinum Salesforce Partner
Eindhoven, 2 juni 2020 – De Nederlandse Platinum Salesforce Partner Nextview breidt uit naar Duitsland en ontvangt een flinke kapitaalinjectie van Salesforce Ventures. Nextview is al zeven jaar op rij FD Gazelle-winnaar. Met een onderscheidende, design thinking-gerichte aanpak ondersteunt de toonaangevende consultancypartij nationale en internationale bedrijven in meer dan zestig landen bij hun digitale transformatie. Dankzij de investering kan Nextview niet alleen uitbreiden, maar ook strategische competenties verder ontwikkelen en het bestaande klantsucces vergroten. Hierdoor kan het bedrijf een nog betere klantervaring bieden met behulp van design thinking en innovatieve technologische oplossingen.

Uitbreiding in Noord-Europa
Salesforce Ventures is het durfkapitaalfonds van de gelijknamige wereldleider op het gebied van customer relationship management (CRM). De investering geeft Nextview een flinke duw in de rug als het gaat om uitbreiding in Noord-Europa en in Nederland. Als eerste stap opent de organisatie in 2021 een Design Thinking Center als centrale hub in Frankfurt am Main, naast de bestaande locaties in Eindhoven en Amsterdam. Deze stap is een eerste aanzet in het realiseren van de langetermijndoelstelling van Nextview. Als Europese boutique firm wil het toonaangevend Salesforce-expert worden in Noord-Europa op het gebied van design thinking en customer experience. Om dit te realiseren, is de Great Place To Work-winnaar van 2018, 2019 en 2020 op zoek naar ervaren Salesforce-consultants, B2B-commerce- en cloudexperts.

Continue succes
Huub Waterval, CEO en oprichter van Nextview: “We zijn ontzettend blij met de investering van Salesforce Ventures in Nextview. We werken al ruim tien jaar succesvol samen met Salesforce en zien deze investering als een eerbetoon. Onze missie is al jaren om altijd topprestaties te leveren waarbij mens, milieu en maatschappij het uitgangspunt zijn. Als design-led Certified B-Corporation met bijna 100 medewerkers, succesvol afgeronde projecten in meer dan zestig landen én binnenkort drie Design Thinking Centers, hebben we dat absoluut waargemaakt. Dit succes willen we voortzetten door samen met Salesforce verder te groeien. Als boutique firm willen we in de rest van Noord-Europa bedrijven inspireren, verandering teweegbrengen en een positieve impact leveren. Dankzij de investering kunnen we dit nog sneller realiseren.”

Angelique de Vries, Executive Vice President en General Manager Noord-Europa bij Salesforce: “Ik heb Nextview zien uitgroeien tot een echte specialist die anderen inspireert, van toonaangevende Nederlandse ondernemingen tot multinationals. We zijn dit traject in mei 2019 samen gestart en ik zie de groei van Nextview nu in een stroomversnelling geraken. Ons partnership kan een sterke meerwaarde leveren aan veel van onze wereldwijde klanten in Noord-Europa.”

Michiel van Vlimmeren, Senior Vice President en General Manager Nederland bij Salesforce, vult aan: “Nextview heeft een bijzondere, designgerichte adviesaanpak en daarmee is het een strategisch en gewaardeerd bedrijf in het partnernetwerk van Salesforce. Samen kunnen we onze klanten een voorsprong bieden in de digitale klantervaring.”Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

Bijgaand twee afbeeldingen op hoge resolutie, geschikt voor publicatie.

Over Salesforce Ventures
Salesforce is wereldleider op het gebied van customer relationship management (CRM) en brengt bedrijven en hun klanten dichter naar elkaar in het digitale tijdperk. Salesforce Ventures is het wereldwijde investeringsfonds van Salesforce. Het investeert in de volgende generatie bedrijfstechnologie waardoor het Salesforce-platform krachtiger wordt. Salesforce Ventures timmert hard aan de weg om ’s werelds grootste ecosysteem van cloudbedrijven te worden en breidt deze technologie uit naar klanten. Bedrijven die een investering ontvangen van het fonds, krijgen niet alleen financiële middelen, maar ook strategisch advies en operationele ondersteuning. Daarnaast kunnen ze zich eenvoudig aansluiten bij de 1 procent Pledge en dit onderdeel laten uitmaken van hun businessmodel. Salesforce Ventures heeft sinds 2009 geïnvesteerd in meer dan 375 bedrijven in 22 verschillende landen, zoals DocuSign, GoCardless, Guild Education, nCino, Twilio en Zoom. Meer informatie: www.salesforce.com/ventures

Over Salesforce
Salesforce is wereldleider op het gebied van customer relationship management (CRM) en brengt bedrijven en hun klanten dichter naar elkaar in het digitale tijdperk. Salesforce is opgericht in 1999 en stelt bedrijven van elke omvang en branche in staat te profiteren van krachtige technologieën - cloud, mobiel, social, internet of things, kunstmatige intelligentie, voice en blockchain - om een 360 graden klantbeeld te creëren. Kijk voor meer informatie over Salesforce (NYSE: CRM) op www.salesforce.com.
Laatste van Nextview  
Nextview verwelkomt Onno Tjeerdsma als Chief Commercial Officer

Salesforce kent Nextview de hoogste status toe voor Service Cloud en Field Service expertise

Salesforce kent Nextview de Master Navigator-status toe voor Einstein Analytics
Geplaatst:
Verstreken tijd: 339 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Nextview contact  

Logo Nextview

Nextview sociaal  


Nextview tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Logo Cegeka
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Infor
Logo Honeypot
Logo We Love Communities
Logo Red Hat
Logo Thales
Logo Bynder B.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91074 persberichten
- 5972 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10252 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl