www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers

2514 volgers @ICTberichten
Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.Herken zakelijke websitebezoekers
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 142 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LEWIS

Yellowtail en IFS breiden partnership uit om EOI-mogelijkheden voor klanten sterk te vergroten

Eindhoven, 27 mei 2020 - IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicaties, en Yellowtail, een toonaangevende leverancier van software en services, breiden hun langjarige samenwerking uit door het tekenen van een nieuw partnership. Yellowtail – sinds kort onderdeel van de Conclusion-groep – wordt een IFS Solutions Partner for IFS Enterprise Operational Intelligence (EOI). Hierdoor kan het bedrijf zijn mogelijkheden voor het ontwikkelen van EOI-oplossingen verder vergroten. Deze oplossingen bieden bedrijven een 360-graden, top-down beeld van hun processen en prestaties, in lijn met hun strategie en geldend voor het hele bedrijf.Yellowtail en IFS werken sinds 2016 samen. Dat leidde tot de ontwikkeling van de Key Control Dashboard-oplossing die is gebaseerd op het IFS EOI-platform. Deze oplossing wordt door bedrijven gebruikt om data over de bedrijfsvoering, het risicomanagement, de interne controle en de compliance te ontsluiten, om zo meer inzicht te creëren en de efficiency te vergroten. 

De oplossing wordt vooral in de overheids- en financiële sector gebruikt met het oog op Governance, Risk and Compliance- (GRC) en Information Security Management System-doeleinden (ISMS). Dankzij het partnership beschikt Yellowtail over brede mogelijkheden om de Key Control Dashboard-oplossing verder te ontwikkelen, aan te passen, uit te breiden en te leveren aan klanten. Dat geldt ook voor support en onderhoud en andere services.

Daarnaast voegt IFS volgende-generatie DTO-mogelijkheden (Digital Twin of an Organization) toe aan zijn IFS Applications-platform. Daarmee kunnen klanten een virtueel model van hun bedrijf creëren en zo issues ontdekken en aanpakken voordat deze een echt probleem worden en de efficiency aantasten. 

Merlin Knott, IFS Global Head of Partner & Channels van IFS: “Wij zijn enthousiast over deze uitbreiding van het partnership met Yellowtail. Hierdoor bieden we gezamenlijke klanten meer keuzevrijheid. Klanten krijgen hiermee interessante groeimogelijkheden dankzij uitgebreide diensten en mogelijkheden rond hun bestaande investeringen. Voor nieuwe klanten ontstaan robuuste keuzemogelijkheden bij het overwegen van GRC-oplossingen. Yellowtail heeft zich bewezen als expert op dit gebied en is een consistente partner met een duidelijke groeiambitie in GRC, ISMS en EOI.”

Edwin Lodder, Managing Director van Yellowtail: “IFS heeft Yellowtail de afgelopen jaren voorzien van een EOI-platform dat volgens ons een succesvolle toekomst voor zich heeft. Als Yellowtail kijken we uit naar het verder uitbreiden en verdiepen van onze samenwerking met IFS. Door de toenemende complexiteit van GRC- en ISMS-processen, de verdere ontwikkeling van big data, continue monitoring, de focus op informatiebeveiliging, standaard frameworks en privacy is de samenwerking met IFS en het platform zeer waardevol voor onze oplossingen en onze eindklanten.”

Leon Wiendels, directeur van Key Control Dashboard: “Met ons Key Control Dashboard en onze GRC- en ISMS-oplossingen zijn we actief binnen de financiële sector en marktleider binnen de Nederlandse centrale en lokale overheid. Deze sectoren verwachten een hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit, databeveiliging, data-governance en service en support van ons. Wij komen samen met IFS tegemoet aan deze verwachtingen. Daarom zijn we blij met deze uitbreiding en verdieping van de samenwerking. De combinatie van kennis en expertise op het gebied van GRC en datasecuritymanagement via het Key Control Dashboard en het EOI-platform van IFS biedt organisaties bewezen toegevoegde waarde.”Over Yellowtail
Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 15 jaar digitale en data-gedreven software-oplossingen. De producten en diensten van Yellowtail helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te geven en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. Key Control Dashboard is een Yellowtail Solution en onderdeel van het Conclusion ecosysteem. Met de integrale GRC en ISMS software en diensten zorgen wij dat organisaties - aantoonbaar In-Control zijn en blijven - grip op de bedrijfsvoering, risico’s en normenkaders verkrijgen - interne beheersing professionaliseren – en een effectieve en efficiënte interne controle/financial auditfunctie creëren. Key Control Dashboard is marktleider binnen de Nederlandse Ministeries, maar eveneens relevant voor financiële instellingen, tech-organisaties, grote- en middelgrote gemeenten en zorginstellingen.

Voor meer informatie, bekijk onze website.

Over IFS
IFS ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector. IFS heeft 4.000 medewerkers en ondersteunt meer dan tienduizend gebruikers wereldwijd vanuit een netwerk dat bestaat uit lokale vestigingen en een groeiend ecosysteem met partners.

Kijk voor meer informatie op IFS.com/nl, volg ons op Twitter: @ifs en lees meer in onze IFS Blogs over technologie, innovatie en creativiteit.
Laatste van IFS  
Check Point Research schetst landschap cyberaanvallen en meldt 86 procent toename in Nederland

Hybride werken maakt een einde aan wachtwoorden

Vier SAP-partners fuseren en gaan samen verder onder bedrijfsnaam Aiden

CTS organiseert tweedaagse Google Innovation Bootcamp
ValidSign Official eSigning Partner PSV

Fullstaq geselecteerd als partner Belastingdienst voor Cloud Native & Container expertise

Boomi voor achtste jaar op rij leider in Gartner Magic Quadrant

Citrix onderzoek laat stand van zaken rond veilig remote werken zien

Friends for Brands onderdeel van Powered by Meaning Groep

Schneider Electric tekent de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek (Green Deal ZES)

Shippeo bereikt 103% jaarlijkse groei als ’s werelds meest aanbevolen RTTV-leverancier

Acht keer goud voor Hogeschool Tio in EW Beste Studies 2021

Van Ameyde lanceert IT-platform voor snellere schade-afhandeling

Bijna de helft van de Nederlandse horeca kampt met personeelstekort

Red Hat OpenStack Platform 16.2 verbetert ondersteuning hybrid cloud- en edge-omgevingen

True stelt Marjolein Rietveld aan als COO

Dell Technologies telecom-software en -solutions versnellen 5G- en Open RAN-innovatie

Dell Technologies brengt IT met vernieuwde Edge-oplossingen tot ver buiten het datacenter

Nutanix voor het eerst genoemd als visionair in het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Distributed Files and Objects Storage

Zscaler sluit zich aan bij de CrowdStrike CrowdXDR Alliance en kondigt nieuwe integraties aan die Zero Trust Protection uitbreiden naar interne en externe applicaties
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 142 dagen
IFS contact  

Logo IFS

  +31 (0) 40 29 23 292
  info.nl@ifsworld.com
  www.ifs.com/nl
IFS sociaal  


IFS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Bergler Flex Solutions
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Yenlo
Logo DNA Services B.V.
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Logo Shippeo
Logo Hogeschool Tio
Logo OutSystems
Logo Lightspeed
Logo Red Hat
Logo True (Broad Horizon)
Logo Citrix
Logo Kaspersky
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Nuance
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92336 persberichten
- 6071 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10913 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
INFLUX PR#Herken zakelijke websitebezoekers