www.LVTPR.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (50 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: CheckTwice

Pure biedt flexibiliteit en keuzevrijheid aan klanten die een weg moeten vinden in de uitdagende omgeving van vandaag

Flexibel verbruiksmodel, installatie op afstand, mobiele app en andere zaken om te kunnen voldoen aan snel veranderende vraag in infrastructuren

Amsterdam, 26 mei 2020 – Vanwege de buitengewone zakelijke en sociale uitdagingen die COVID-19 stelt, kondigt Pure Storage een reeks flexibiliteitsprogramma's aan om klanten extra hulp te bieden bij het omgaan met de veranderende vraag naar resources en nieuwe manieren van werken in een snel veranderende omgeving.

Organisaties hebben overal een enorme toename gezien van de behoefte aan ondersteuning voor remote medewerkers. Voor veel organisaties heeft dit geleid tot urgente en niet gebudgetteerde storage behoefte om de infrastructuur te verbeteren die nodig is voor belangrijke applicaties en diensten. Hierdoor is de vraag naar meer flexibele consumptiemodellen toegenomen. Andere hebben manieren nodig om met nieuwe systemen aan de slag te gaan, zelfs als het niet mogelijk is om teams ter plaatse te hebben. Met deze nieuwe programma's biedt Pure een one-stop resource voor bedrijven die zich extra inspannen voor hun eigen klanten en eindgebruikers. De focus ligt op het bieden van wat zij het meest nodig hebben wanneer ze te maken krijgen met nieuwe en urgente uitdagingen.

“Technologie zorgt niet voor een verlichting van wat er nu wereldwijd gebeurt, maar speelt wel een cruciale rol als het gaat om innovatieve oplossingen die de wereldeconomie in beweging houden”, zegt Joe Pinto, Chief Customer Experience Officer bij Pure Storage. “We hebben hier allemaal mee te maken en we voelen het als onze verantwoordelijkheid om onze klanten en onze gemeenschap te helpen zo goed mogelijk met deze nieuwe realiteit om te gaan”.

De nieuwe flexibiliteitsprogramma's van Pure omvatten:

Flexibele verbruiksmodellen. Pure as-a-Service wordt de eerste drie maanden gratis aangeboden voor nieuwe klanten met een contractduur van 12 maanden of meer, of zes maanden gratis als de contracttermijn 24 maanden is. Dit aanbod van Storage-as-a-Service is een nutsvoorziening waarvoor klanten betalen op basis van het gebruik. Dit helpt klanten om de kosten voor langere tijd te managen zonder een langetermijncontract, vooral in een periode waarin het moeilijk kan zijn om te voorspellen wat nodig zal zijn.

Aangezien veel klanten bovendien te kampen hebben met beperkte toegang tot IT-faciliteiten en moeilijk IT-personeel kunnen vinden, zijn de operationele voordelen van een abonnement op een dienst groot. Pure as-a-Service schaalt op of krimpt in naarmate het gebruik verandert, en die elasticiteit biedt een garantie voor klanten die zich zorgen maken over een tekort aan opslagcapaciteit.

VDI, maar dan goed. Voor ondernemingen kan de plotselinge toename van de ondersteuning van remote medewerkers uitdagingen met zich meebrengen, zoals groeipijnen in hun IT-infrastructuur. De Modern Data Experience van Pure biedt een snel, veerkrachtig, eenvoudig te beheren en op te schalen all-flash platform voor Virtual Desktop Infrastructures (VDI). Pure werkt samen met Cisco om vooraf geconfigureerde, schaalbare VDI-oplossingsbundels aan te bieden die beginnen bij 1.000 desktops.

Opties voor installatie op afstand. De behoefte aan betrouwbare dataservices neemt exponentieel toe naarmate meer remote medewerkers toegang tot bedrijfsdata nodig hebben. Pure kan met Remote Installation Service voor FlashBlade en FlashArray deze services inrichten, zelfs wanneer het voor Pure-teams niet mogelijk is om fysiek bij de klant te werken.

Klanten kunnen ook zelf de installatie uitvoeren, met ondersteuning van Pure via een videoconferentie, of Pure de installatie voor hen laten doen. Hoe dan ook, de nieuwe installatiedienst op afstand wordt mogelijk gemaakt door nieuwe functies in Purity, Pure’s Customer Experience (CX) deliveryteam en een krachtige verzameling door Pure in de praktijk geteste scripts.

Mobiel systeembeheer en assistentie. Klanten hebben direct toegang nodig tot informatie over hun storage-inventaris, capaciteitsverbruik en performance, ongeacht waar ze werken. De Pure1 Mobile app biedt een volledig overzicht van kritieke systeeminformatie en maakt het mogelijk om Remote Assist vanaf vrijwel elke locatie in te schakelen. Pure Support kan dan op afstand diagnostische informatie leveren of systeemupgrades uitvoeren.

Self-service demos. Om snel en eenvoudig Pure producten en oplossingen te evalueren zonder dat er hardware naar een fysieke locatie hoeft te worden verscheept, kunnen klanten self service, on-demand instances ervaren van Pure Test Drive en Proof of Concept Labs. Pure1 Workload Planner helpt klanten bij het simuleren van de systeembelasting en capaciteitsvereisten, waardoor nattevingerwerk wordt verminderd en dure fouten in de infrastructuur worden voorkomen. Klanten en prospects kunnen vanaf nu een Test Drive uitproberen.

Bijdragen aan de collectieve onderzoeksinspanningen wereldwijd. Zowel dichtbij huis als wereldwijd heeft Pure producten gedoneerd aan bedrijven die betrokken zijn bij de strijd tegen COVID-19. Zo zijn er bijvoorbeeld FlashBlade-units beschikbaar gesteld aan Folding@Home, een gedistribueerd computerproject dat zich bezighoudt met proteïne-onderzoek.

Pure en zijn partners zijn er om organisaties te helpen of het nu gaat om een thuiswerk-infrastructuur of om een snelle, eenvoudige en veilige uitbreiding van de bestaande infrastructuur om aan de toegenomen vraag te voldoen.

Voor meer informatie: https://www.purestorage.com/nl/.

Over Pure Storage
Pure Storage (NYSE:PSTG) helpt moderne organisaties data om te zetten in zakelijk voordeel. Pure Storage is een van de snelst groeiende IT-bedrijven in de geschiedenis en helpt klanten data te benutten, terwijl de complexiteit en de kosten van het beheer van de onderliggende infrastructuur worden verminderd. Pure levert een moderne data-ervaring waarmee organisaties naadloos via meerdere clouds kunnen opereren met een geautomatiseerd storage-as-a-service model. Met een gecertificeerde NPS-score die wereldwijd tot de top 1% van de B2B-bedrijven behoort, heeft Pure een groeiende groep klanten die tot de meest tevreden klanten ter wereld behoren.

Pure Storage in de rapporten van analisten:
Voor meer informatie:
Check Twice, Pure Storage Persdesk, telefoon +31 (0)23 562 82 08, e-mail: purestorage@checktwice.nl.

Pure Storage, het ‘P’ logo, AIRI, Evergreen, FlashBlade, FlashStack en Pure1 zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken en namen genoemd in dit document zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.
Laatste van Pure Storage  
Vliegschaamte zorgt mogelijk voor daling claims

Inserve biedt privacy-bewust ticketsysteem voor IT dienstverleners met Cyberfusion

OutSystems komt met nieuw partnerprogramma om inkomsten partners te verhogen

LogRhythm nummer 1 in klanttevredenheid in Grid Report for SIEM en Leader Incident Response-rapport van G2

Altares Dun & Bradstreet wint aanbesteding Europese Commissie

API- en integratiespecialist Yenlo breidt Account Managementteam uit om sneller te groeien op de Europese markt

Zyxel introduceert nieuwe zakelijke WiFi 6 accesspoints voor mkb

Sharp Energy Solutions Europe treedt toe tot eerste wereldwijde e-marktplaats Solar & Storage DigiCon als één van de founding partners

Superstrata presenteert ’s werelds eerste, op maat 3D-geprinte unibody carbonfiber fiets en e-bike

devolo Magic 2 LAN DINrail: highspeed internet direct vanaf de bron

Ictivity wint Europese aanbesteding Aloysius Stichting

Eerste open food-marktplaats Foodl biedt ubiquitous commerce met technologie van commercetools

Unit4 Wholesale overgenomen door Kerridge Commercial Systems

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Razer Huntsman Mini: dominantie in een compact formaat

VMware presenteert Cybersecurity Threat Report: aanzienlijke toename aanvallen en digitale inbraken in Nederland

The Forrester Wave™: Liferay is een strong performer in de categorie intranetplatforms

VacatureVerbeteraar.nl gaat op in nieuwe recruitment-module van Textmetrics

Groei-investeerder Verdane investeert € 10 miljoen in Studytube
Boomi Blueprint framework voor datamanagement levert bewezen snellere ROI dankzij best practices

Rubix draagt bij aan realisatie nieuw Donorregister bij het CIBG

PlanMen en Calabrio gaan samenwerken binnen klantcontact voor meer impact bij klanten d.m.v. WFM Technologie

Het Rode Kruis en Deloitte ontwikkelen app voor efficiënt vrijwilligersmanagement met OutSystems-platform

Qualys benoemt Ben Carr tot Chief Information Security Officer

Adeptiv kiest SentinelOne voor endpoint-security

Gratis update voor LANCOM RS®Unified Firewalls
Geplaatst:
Verstreken tijd: 50 dagen
PR contact  

Logo CheckTwice
Pure Storage contact  

Logo Pure Storage

  +31 (0) 20 491 9180
  info@purestorage.com
  www.purestorage.com
Pure Storage sociaal  


Pure Storage tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo OutSystems
Logo LogRhythm
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Zyxel
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Ictivity
Logo devolo
Logo Superstrata
Logo commercetools
Logo Kerridge Commercial Systems
Logo Thinkwise
Logo Dell Boomi
Logo Rubix
Logo OutSystems
Logo Qualys
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88848 persberichten
- 5745 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8414 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl