www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (48 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Workiva en Trintech kondigen strategische samenwerking aan die financiële afsluitprocessen en wettelijke rapportageprocessen transformeert

Cloud Platform stroomlijnt rapportage wereldwijd in een veilige, digitale omgeving

AMSTERDAM, 25 mei 2020Workiva (NYSE:WK), marktleider op het gebied van connected reporting en compliance-oplossingen, en Trintech, wereldwijd marktleider op het gebied van geïntegreerde R2R-softwareoplossingen voor financiële afdelingen, hebben een strategische samenwerking aangekondigd. Deze samenwerking helpt grote ondernemingen en middelgrote bedrijven bij het stroomlijnen en automatiseren van hun financiële afsluitprocessen en wettelijke rapportages.

De samenwerking stelt klanten van beide partijen in staat data van het Workiva platform naadloos te koppelen met en over te zetten naar de oplossingen van Trintech; Cadency en Adra. Zo kunnen organisaties efficiënter werken en wordt het gehele afsluit- en rapportageproces accurater.

“De mogelijkheid om data uit de betrouwbare financiële afsluitoplossingen van Trintech te combineren met het veilige cloudplatform van Workiva transformeert processen voor financiële afsluiting en rapportage,” zegt Mike Rose, Vise President Partnerships bij Workiva. “Trintech maakt onderdeel uit van ons groeiende ecosysteem van technologiepartners. Deze partners creëren toegevoegde waarde voor het Workiva platform door het niveau van transparantie te verhogen en het vertrouwen in rapportage en compliance te vergroten.”

Wereldwijde wettelijke rapportageprocessen zijn ongelooflijk complex, omdat multinationals financiële rapportages moeten opstellen voor de verschillende overheden van landen waarbinnen zijn opereren. Die rapporten moeten allemaal voldoen aan de wettelijke eisen van die overheden.

“Financiële rapportage is afhankelijk van de timing en juistheid van de maandafsluiting, dus we vertrouwen erop dat onze samenwerking met Workiva doorlopend toegevoegde waarde heeft voor onze klanten, zeker waar het wettelijke rapportages betreft,” aldus Robert Michlewicz, Chief Strategy Officer bij Trintech. “Deze integratie is één van onze nieuwste uitbreidingen aan ons System of Accounting Intelligence™ (SOAI) die onze klanten voorzien van oplossingen die risico’s efficiënt en effectief verminderen in het gehele financiële afsluitproces.”

Voor meer informatie over de samenwerking tussen Workiva en Trintech, ga naar workiva.com/partners/trintech.

Workiva en Trintech organiseren een webinar “ How to Strengthen Your Regulatory Reporting during COVID-19 and into the Future,” op 18 Juni 2020.Over Workiva
Workiva (NYSE:WK), marktleider op het gebied van cloudoplossingen voor rapportage en compliance, wordt gebruikt door duizenden bedrijven in meer dan 180 landen, waaronder meer dan 75% van de bedrijven uit de Fortune 500®, en door diverse overheidsinstellingen. Klanten van Workiva hebben meer dan 5 miljard data-elementen gekoppeld om zo te kunnen vertrouwen op hun data, risico’s te verlagen en tijd te besparen. Voor meer informatie over Workiva (NYSE:WK), ga naar workiva.com.

FORTUNE® en FORTUNE 500® zijn geregistreerde trademarks van Fortune Media IP Limited en kennen een gebruikerslicentie. FORTUNE en Fortune Media IP Limited zijn niet verbonden aan Workiva Inc. en bevelen geen diensten of producten van het bedrijf aan. Noot: deze claim wordt niet bevestigd door FORTUNE® of Fortune Media IP Limited.

Over Trintech
Trintech Inc., pionier op het gebied van Financial Corporate Performance Management (FCPM) software, combineert ongekende technische en financiële expertise om innovatie cloudoplossingen te maken die uitzonderlijke financiële uitvoering en inzichten leveren. Van high volume transaction matching en het stroomlijnen van de dagelijkse operatie, automatisering en beheer van balansen, interne accounting, disclosure rapportages en bankanalyses tot risk en compliance - het Trintech-portfolio met financiële oplossingen, waaronder Cadency® PlatformAdra® Suite, en gerichte tools ReconNET™, T-Recs®, en UPCS®, helpt bij alle facetten van het financiële afsluitproces. Meer dan 3.500 klanten wereldwijd, waaronder een meerderheid van de Fortune 100, vertrouwen op de cloudoplossingen van Trintech om hun efficiëntie, betrouwbaarheid en strategische inzichten continu te verbeteren binnen hun financiële afdelingen.

Trintech heeft haar hoofdkantoor in Dallas en heeft overige kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Singapore, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland en de Nordics en samenwerkingen in Zuid-Afrika, Latijns-Amerika en APAC. Voor meer informatie over Trintech, zie ook www.trintech.com en  LinkedInFacebook en  Twitter.

Voor meer persinformatie:
Yellow Communications
Marlieke Tijman
Tel: +31 (0)23 555 34 24
workiva@yellow-communications.com
Geplaatst:
Verstreken tijd: 48 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Workiva contact  

Logo Workiva

  +31 (0)20 261 1350
  www.workiva.com/en-nl
Workiva sociaal  


Workiva tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl