Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (184 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Nieuwe Zyxel Multi-Gigabit switch helpt bedrijven eenvoudig aan de WiFi 6-standaard

De XS1930-serie Multi-Gigabit switch met unieke LED-display levert bedrijven flexibele netwerksnelheden, betere connectiviteit en gebruiksgemak

Hoofddorp, 25 mei 2020 - Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige, AI- en cloud-aangedreven thuis- en bedrijfsoplossingen, introduceert vandaag de nieuwe XS1930-serie 10/12-poort Multi-Gigabit Smart Managed Switch. Deze is ontworpen om de netwerkflexibiliteit van het mkb te vergroten en volledig te laten profiteren van de nieuwste WiFi 6-technologie.

Hoewel de nieuwe WiFi 6-standaard bedrijven veel voordelen biedt, zoals hogere snelheden en betere connectiviteit, legt het ook een grotere druk op de bestaande bandbreedte. De meeste gigabit-switches bieden doorgaans slechts verbindingssnelheden van 1 of 10 gigabit, waardoor de flexibiliteit voor nieuwe toepassingen beperkt is bij het toevoegen van 2.5G- of 5G-apparaten. De nieuwste Multi-Gigabit switch van Zyxel, de XS1930-serie, ondersteunt variabele snelheden - van 100M, 1G, 2.5G, 5G tot 10G - om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de toepassingen en apparaten in mkb-kantoren, die verschillende netwerksnelheden vereisen.

Bij het upgraden naar de XS1930 kunnen bedrijven hun bestaande kabels gebruiken, waarmee ze hun vorige netwerkinvestering optimaal benutten en daarnaast goed voorbereid zijn op toekomstige netwerkuitbreiding. Multi-Gigabit netwerkswitches zijn zodoende de sleutel tot een betrouwbare netwerk-backbone, waarmee bedrijven het volledige potentieel van WiFi 6 kunnen ontsluiten wanneer ze klaar zijn voor de upgrade. Met de hoge bandbreedte en het grote stroombudget dat de XS1930 switch biedt, kan hij werken op 28-50 dBA - wat bijna geruisloos is. Dit maakt de switch ideaal voor kleine kantoren, boetiekhotels, hostels of publieksgerichte bedrijven.

Netwerkprestaties identificeren
Het in één netwerk hebben van apparaten met verschillende snelheden, kabellengte en kabelkwaliteit, resulteert vaak in gemengde prestaties die het moeilijk maken om de werkelijke snelheid van elke verbinding te onderscheiden. De XS1930-serie is voorzien van het eerste vijfkleurige LED-ontwerp op de markt, dat één kleur per snelheid laat knipperen om netwerkbeheerders te helpen de werkelijke netwerkprestaties gemakkelijk te identificeren. Dit maakt het gemakkelijker om de poortsnelheid te herkennen aan kleuren, met de onderhoudsindicatoren die veel intuïtiever en gebruiksvriendelijker zijn.

De groeiende adoptie van mobiele, IoT- en WiFi 6-apparaten en hun gediversifieerde toepassingen hebben ook de stroomvereisten op de backbone van het netwerk verhoogd. De XS1930-12HP ondersteunt de nieuwste IEEE 802.3bt (PoE++) standaard, met een groot energiebudget tot 375W om tegemoet te komen aan de hoge energiebehoefte van de meeste WiFi 6-apparaten.

"Het mkb wordt nu, tijdens de coronacrisis, geconfronteerd met een toenemende vraag naar draadloze bandbreedte voor dagelijkse werkzaamheden. De migratie naar WiFi 6 versnelt deze trend nog verder. Het upgraden naar een beter presterend WiFi-netwerk, zonder afbreuk te doen aan de solide backbone-diensten, kan een uitdaging zijn. Onze nieuwe Multi-Gigabit switches zijn ontworpen om de netwerkprestaties te leveren die nodig is, zonder de bestaande investeringen overboord te gooien", aldus Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux.

De XS1930-serie kan ook worden geïntegreerd met Zyxel NebulaFlex, waardoor gebruikers de flexibiliteit hebben om te schakelen tussen de standalone modus en de Nebula cloud van Zyxel. De huidige Nebula-gebruikers kunnen optimaal profiteren van de voordelen van WiFi 6 met een complete reeks oplossingen, van de wireless edge tot aan de backbone.

De XS1930-serie omvat twee modellen, de XS1930-10 met 8 Multi-Gig poorten en 2 Fiber uplinks en de XS1930-12HP met 8 Multi-Gig PoE poorten, 2 Multi-Gig poorten en 2 Fiber uplinks.

Voor meer informatie over de XS1930-serie, zie: www.zyxel.com/products_services/10-12-port-Multi-Gigabit-Smart-Managed-Switch-XS1930-Series.
Laatste van Zyxel  
Zyxel ondersteunt mkb’ers in zwaar weer met verbeterde security firewall portfolio

Zyxel's Armor G5 router ontketent volledige kracht van WiFi 6 voor thuisgebruikers

Zyxel Networks ontwikkelt het meest uitgebreide WiFi 6 AP-portfolio voor mkb
Geplaatst:
Verstreken tijd: 184 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Ivanti
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89807 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9145 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl