www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (286 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

Zyxel introduceert nieuwe Zyxel LTE2566 4G modem/router voor thuis

Maak back-up van vaste lijn met mobiel internet tijdens thuiswerken

Hoofddorp, 20 mei 2020 - Zyxel Networks, toonaangevend leverancier van veilige, AI- en cloud-aangedreven thuis- en bedrijfsoplossingen, biedt end-to-end-oplossingen rond netwerktechnologie en LTE. Dit zorgt voor internetcontinuïteit voor studenten en thuiswerkers. Zyxel introduceert een nieuw LTE-modem/router die ononderbroken communicatie en 3G/4G-internettoegang garandeert op locaties waar geen vaste lijnen zijn, zoals ADSL, glasvezel of kabel-tv, of als backup wanneer er een storing is de bestaande verbinding.

Zyxel's nieuwe LTE 2566 3G/4G modem/router biedt 300 Mbps download- en 50 Mbps upload-capaciteit voor het verzenden van gegevens. Dit maakt het apparaat geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld een vakantiehuisje waar geen vaste internetlijn beschikbaar is, maar ook als alternatieve oplossing voor thuis, in geval van onderbrekingen in de bestaande internetverbinding. Het apparaat biedt een 3G/4G LTE back-up internetverbinding en werkt naadloos met elk apparaat. Conventionele modems/routers kunnen enkel internettoegang bieden met ADSL/VDSL-modemondersteuning en ethernetkabel van de serviceprovider. LTE-modems/routers kunnen echter supersnel internet bieden zonder dat er een vaste telefoonlijn nodig is, door er een willekeurige simkaart met internetverbinding in te plaatsen. De LTE 2566 kan mobiel gebruikt worden door de ingebouwde batterij, en opgeladen worden via micro-USB.

Peter van der Putten, Head of Channel bij Zyxel Benelux: "Met onze LTE-modem/router en een simkaart is het mogelijk om meerdere telefoons van internet te voorzien, waar en wanneer we maar willen. Dankzij WiFi Hotspot kan het datapakket van elke mobiele telefoon worden gedeeld met verschillende apparaten, zoals laptops.

Zyxel's nieuwe generatie modem/router maakt het mogelijk om zonder onderbrekingen tv-programma's, live uitzendingen of en video’s via Netflix in 4K-resolutie bekijken. Ook is het mogelijk om video calls van hoge kwaliteit te houden en grote bestanden naar kantoor te versturen. Verder kan ook een veilige internetomgeving gecreëerd worden en door de modus voor ouderlijk toezicht op de LTE-modem/router te activeren.

De geïntegreerde batterij van de Zyxel LTE2566 4G LTE-router maakt 32 apparaat verbindingen tegelijkertijd mogelijk en biedt een levensduur van maximaal 10 uur. Het apparaat wordt opgeladen met micro-USB, waardoor het mogelijk is om deze periode te verlengen door hem met een met een geschikte adapter aan te sluiten op het stopcontact of een powerbank. De LTE-modem/router van Zyxel biedt zowel 2,4 GHz als 5 GHz connectiviteit voor snelle wifi met zijn dual-band-functie, aangedreven door AC1200-technologie. De Zyxel LTE 2566 kan eenvoudig worden beheerd dankzij de plug-and-play-functie en de Web GUI-wizard en het 2,4 inch kleuren touchscreen. Op het touchscreen zijn zaken als het gegevensgebruik, de batterijduur, de signaalsterkte, download-/ uploadsnelheden, WiFi-status, WiFi-wachtwoord, verbonden gebruikers en meer af te lezen. Het apparaat weegt slechts 130 gram en is direct klaar voor nadat jet opgeladen en er een simkaart is geplaatst.

Voor meer informatie, zie: https://www.zyxel.com/products_services/4G-LTE-A-Mobile-WiFi-LTE2566-M634/

Over Zyxel
Zyxel Communications BV is al ruim 30 jaar ontwikkelaar en wereldwijd leverancier van een compleet netwerkportfolio voor telco’s en serviceproviders, zakelijke gebruikers en consumenten. Met een focus op innovatie en door de klant centraal te stellen, verbindt het bedrijf mensen via het internet met oplossingen die informatie-uitwisseling versnellen en de productiviteit van mensen en organisaties verhogen. Het bedrijf loopt voor met innovaties, zoals Metro Ethernet Networking (MAN. en Fibre to the X en neemt deel in het eSociety Platform Nederland. Voor alle sectoren in de zakelijke markt en het mkb biedt Zyxel onder meer veilige en betrouwbare wifi- en IP-oplossingen. Voor telecomaanbieders, zoals Telfort (KPN. en Luxemburg Online, biedt het bedrijf gespecialiseerde oplossingen terwijl steeds meer thuisgebruikers Digital Home Solutions technologieën gebruiken zodat ze bijvoorbeeld online kunnen gamen. Uitgebreide technische ondersteuning en klantenservice levert het bedrijf aan Internet Service Providers, telecomaanbieders en het IT-verkoopkanaal. In de Benelux worden de producten van Zyxel gedistribueerd door Copaco, Ingram Micro, Multicap, Valadis en Tech Data en in België en Luxemburg ook door Deltalink. Voor meer informatie, zie www.Zyxel.nl

Voor meer informatie voor de pers:
Lubbers De Jong
Margreet Poolman
T: +31 (0. 20 2050422
E:  margreet@lubbersdejong.nl
Laatste van Zyxel  
Zyxel roept mkb op een effectieve cyberbeveiligingsstrategie op te bouwen

Zes netwerk kanaaltrends voor 2021 van Zyxel

Zyxel ondersteunt mkb’ers in zwaar weer met verbeterde security firewall portfolio
Geplaatst:
Verstreken tijd: 286 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Zyxel contact  

Logo Zyxel

  023 555 36 89
  sales@zyxel.nl
  www.zyxel.com/nl/nl
Zyxel sociaal  


Zyxel tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Bluace
Logo Roche Diabetes Care
Logo ChargePoint
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Cegeka
Logo Interconnect
Logo CrowdStrike
Logo Nextview
Logo Uniserver
Logo RobotWise
Logo Quinyx
Logo Zyxel
Logo Red Hat, Inc.
Logo Nextens
Logo Citrix
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90490 persberichten
- 5911 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9782 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers