Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (241 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Krakeling Communicatie

Genesys en Zoom werken samen voor betere interne samenwerking en customer experience

Leider in Cloud contact centers integreert als eerste met zowel Zoom Phone en Zoom Meetings, nieuwe unified interface zorgt voor hogere productiviteit van medewerkers en betere customer service.

Naarden, 20 mei 2020 Genesys, wereldwijd leider in cloudoplossingen voor customer experience en contact centers, kondigt de samenwerking aan met Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ:ZM) zodat teams makkelijker en efficiënter kunnen samenwerken. Nieuwe integraties van Genesys Cloud met Zoom Phone en Zoom Meetings ondersteunen organisaties in hun volledige enterprise communicatiestrategie en verbeteren de samenwerking in het hele bedrijf. Genesys is de eerste partner met een integratie voor beide Zoom-oplossingen.

Organisaties winnen aan extra flexibiliteit en controle met het beveiligde public cloud contact center platform van Genesys, in combinatie met de video-first oplossing van Zoom voor zakelijke telefonie en vergaderingen. De integraties, eenvoudig te configureren met beperkte ondersteuning van IT, hebben één samengevoegde interface zodat medewerkers eenvoudig toegang hebben tot marktleidende cloudoplossingen, productiever kunnen werken en betere customer service kunnen leveren.

Company Nurse en Sentinel Benefits and Financial Group, beiden klant van zowel Genesys als Zoom, kijken uit naar de voordelen van de integraties voor hun organisaties.

Henry Svendblad, chief technology officer van Company Nurse, specialist in bedrijfsgeneeskundige dienstverlening, zegt: “Zoom en Genesys maken het voor bedrijven zoals dat van ons eenvoudiger om het meeste te halen uit hun cloudoplossingen voor contact centers en communicatie. Onze medewerkers gebruiken beide oplossingen nu al en hechtere integratie betekent dat ze makkelijker kunnen samenwerken, bijvoorbeeld door het starten van een Zoom videomeeting vanuit hun Genesys Cloud. We zijn de mogelijkheden voor tele-triages aan het uitbreiden en vinden het fantastisch dat we als een van de eersten kunnen profiteren van deze nieuwe functionaliteit.”

Douglas Walker, vice president en director of Infrastructure Services bij Sentinel, leidend leverancier van producten en oplossingen voor financiële planning en investeringen, zegt: “Onze medewerkers schakelen doorlopend van de ene naar de anderen applicatie voor hun communicatie en samenwerking. Het integreren van de oplossingen geeft onze agenten in het call center de mogelijkheid om alle functionaliteit van Genesys Cloud te gebruiken en daarnaast makkelijker contact te leggen met de rest van het bedrijf dat Zoom gebruikt. We geloven dat dit ons gaat helpen om problemen van klanten sneller en bij het eerste contact op te kunnen lossen.”

Integratie Highlights
  • Klanten van Genesys Cloud kunnen Zoom Phone kiezen als spraakprovider voor het contact center. Zo profiteren ze van de robuuste PBX-functionaliteit van Zoom in combinatie met de marktleidende contact center mogelijkheden van Genesys Cloud, waaronder automatisering en self-service op basis van artificial intelligence en ondersteuning voor spraak- en digitale kanalen.

  • Medewerkers die Genesys Cloud gebruiken kunnen de samengevoegde zoekfunctie voor directory en beschikbaarheid gebruiken om direct contact te leggen met gebruikers van Zoom Phone op andere afdelingen en klanten sneller helpen. Zo kan een medewerker die een klant aan de telefoon heeft over een factuur vanuit Genesys Cloud de Zoom Phone-directory gebruiken om de juiste collega te vinden en te zien of deze beschikbaar is voor overleg.

  • Gebruikers kunnen veel tijd besparen, onder meer door bellen-door-te-klikken en soepel door te verbinden tussen Genesys Cloud en Zoom Phone.

  • Alle medewerkers kunnen snel met collega’s samenwerken via Zoom Meetings zonder Genesys Cloud te verlaten. Schakelen tussen systemen of zoeken in verschillende directories om collega’s te bereiken is niet meer nodig. Bovendien zorgt het voor naadloze interne videocommunicatie door de hele organisatie heen.

  • Medewerkers in klantcontact, administratie en uitvoering kunnen gelijktijdig gebruik maken van spraak en video om de interne samenwerking makkelijker te maken. Gebruikers van Genesys Cloud kunnen ook profiteren van de fucnties in Zoom voro het maken van opnames en delen van het scherm.
“Door de mogelijkheden van Zoom en Genesys Cloud samen te brengen in één ervaring  leggen we de lat hoger voor de communicatie en samenwerking van medewerkers en consumenten,” zegt Eric Yuan, oprichter en ceo van Zoom. “Bedrijven kunnen de band met de klanten versterken door onze robuuste video-first oplossing voor samenwerking in te zetten in combinatie met de geavanceerde routering, analytics en workforce engagement management van Geneys Cloud.”

“Nu meer dan ooit willen consumenten weten dat ze begrepen worden terwijl ze ook snel geholpen worden,” zegt Tony Bates, ceo van Genesys. “Om aan die verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen is het nodig dat medewerkers toegang hebben tot de juist hulpmiddelen. Dat is wat we doen met de combinatie van Zoom en Genesys Cloud. Samen helpen we organisaties zich te onderscheiden door middel van unieke en intelligente ervaringen voor klanten en medewerkers.”

Om de invoering in de praktijk te versnellen volgen de bedrijven een gezamenlijke go-to-market strategie. De volledige beschikbaarheid van de integraties word in het tweede kwartaal van 2020 verwacht. Voor wie meer wil weten is het webinar Genesys + Zoom: Seamless cloud communications for great customer experiences.

====

Over Genesys
Ieder jaar levert Genesys meer dan 70 miljard opmerkelijke klantervaringen voor organisaties in meer dan 100 landen. Met de kracht van de cloud en AI verbindt onze technologie ieder klantmoment van marketing, sales tot service  en op ieder kanaal, tegelijkertijd de ervaring van medewerkers verbeterend. Genesys pionierde met Experiences as a ServiceSM  zodat organisaties van iedere omvang echte personalisatie kunnen bieden op de juiste schaal, kunnen interacteren met empathie en kunnen bouwen aan het vertrouwen en de loyaliteit van de klant. Dit wordt mogelijk gemaakt door Genesys Cloud, een alles-in-een-oplossing en het leidende publieke contact center platform in de wereld, ontworpen voor snelle innovatie, schaalbaarheid en flexibiliteit.
Bezoek www.genesys.com.

©2020 Genesys Telecommunications Laboratories, Inc. Alle rechten voorbehouden. Genesys en het Genesys logo zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van Genesys. Alle andere bedrijfsnamen en logo’s kunnen geregistreerde handelsmerken of handelsmerken zijn van de respectievelijke bedrijven.

Contact
Linda Hilberdink, Senior Field Marketing Manager Benelux, Iberia & South East Africa
Linda.hilberdink@genesys.com – 06 21 68 37 73

Ingrid Wong, Krakeling Communicatie
Ingrid.wong@krakelingcommunicatie.nl – 06 147 67 539
Laatste van Genesys  
Genesys en Adobe partneren voor Contextual Customer Experiences

Genesys onthult eerste echte multicloud-architectuur voor contact centers

Nieuwe integratie Genesys Cloud en Microsoft Teams voor productiviteit en samenwerking
Geplaatst:
Verstreken tijd: 241 dagen
PR contact  

Logo Krakeling Communicatie
Genesys contact  

Logo Genesys

  +31 35 625 7230
  reception.NL@genesys.com
  www.genesys.com
Genesys sociaal  


Genesys tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo SORSIT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Logo GTT Communications
Logo Visma | Onguard
Logo ChargePoint
Logo RobotWise
Logo Zoom
Logo Avit Group
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo GNX
Logo Boertien Vergouwen Overduin
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90122 persberichten
- 5873 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9458 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl