www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (9 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Commercetools is Leader in B2C-commerce

Volgens rapport van Forrester biedt commercetools klanten een ‘platform om visionaire commerce-ervaringen mee te bouwen’

Amsterdam, 20 mei 2020commercetools, de next-generation commercesoftwareonderneming, is een ‘Leader’ in B2C-commerce volgens de Q2 2020-editie van The Forrester Wave™: B2C Commerce Suites. commercetools ontving de hoogst mogelijke score in de categorieën promoties, platformarchitectuur, productvisie en roadmap, en deliverymodel.

Forrester omschrijft commercetools als ‘new-school commerce-tech’ voor de ‘digitally mature’. De opzet van commercetools – met open API’s op basis van cloud-native microservices in een multi-tenant-architectuur – maken het bedrijf versieloos (klanten hebben dus geen last van dure en tijdrovende upgrades) en bijzonder flexibel tegen ongekend lage kosten. commercetools biedt zijn klanten volgens Forrester een commerceplatform voor het bouwen van visionaire commerce-ervaringen tegen een fractie van de kosten en tijd die nodig zouden zijn wanneer ze het zelf zouden doen.

commercetools is opgericht om de problemen van traditionele commerceplatforms aan te pakken: die zijn te star, te ingewikkeld en even snel updaten is er niet bij. commercetools brengt de toekomst van commerce naar leidende eCommerce-spelers wereldwijd. De baanbrekende headless architectuur en API’s geven ondernemingen de volledige controle over hun merken en klantervaringen met aanmerkelijk meer wendbaarheid; nieuwe commercefunctionaliteit wordt in een paar weken in plaats van maanden uitgerold.

Dirk Hörig, mede-oprichter en CEO van commercetools: “We spraken met grote ondernemingen die door oude en logge softwareplatforms geremd werden in de verdere ontwikkeling van hun klantervaringen. Wij wilden dat veranderen. Bedrijven willen geen inflexibele oplossingen meer die zich niet aanpassen aan de klantreis. Wij geven hun iets waarmee ze unieke klantervaringen kunnen combineren met de meest moderne commerce in het hoogst mogelijke tempo.”

Henning Henningsen, Chief Product Owner van Audi Commerce Platform: “Het Audi Commerce Platform is gebouwd met drie kernwaarden in z’n DNA: snelheid, aanpassingsvermogen en effectiviteit. Met commercetools als ruggengraat van ons platform waren we in staat een schaalbare, mondiale commerce-infrastructuur te bouwen die in lijn is met onze waarden. Nu kunnen we in een paar weken tijd nieuwe e-commercebusinessmodellen inzetten.”

Om klaar te zijn voor commercetools, moeten bedrijven digitaal vaardig zijn. Of zoals Forrester het noemt: digitally mature. Digitaal vaardige organisaties maken meestal al gebruik van microservices en de public cloud, en hebben een moderne manier van werken. Meer informatie hierover is te vinden in een recent artikel.

Ga voor de uitgebreide versie van het rapport naar deze website.Over commercetools

commercetools is hét toonaangevende platform voor next generation B2C- en B2B-commerce. Om de markt te helpen overstappen van beperkende legacy-suites, ontwikkelde commercetools een headless, API-first, multi-tenant SaaS-commerceplatform dat cloud-native is en gebruikmaakt van flexibele microservices. Met behulp van moderne ontwikkelbouwblokken in een cloudplatform aangeboden door commercetools, kunnen klanten op grote schaal voorzien in de beste commerce-ervaringen binnen elk touchpoint.

commercetools heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië-Pacific. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Sinds zijn oprichting in 2016 is commercetools-software geïmplementeerd door Fortune 500-bedrijven uit allerlei sectoren, van retail tot productie en van telecommunicatie tot mode.

Meer informatie is te vinden op commercetools.com.
Laatste van commercetools  
commercetools erkend om B2B-commerce

Commercetools is Leader in B2C-commerce

commercetools stelt Joanne Veenvliet aan als Sales Director Benelux
Geplaatst:
Verstreken tijd: 9 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
commercetools contact  

Logo commercetools

  +31 (0)30 65 65 070
  commercetools@lvtpr.nl
  commercetools.com
commercetools sociaal  


commercetools tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Logo Schoevers
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Shippeo
Logo Pure Storage
Logo Greenhouse Datacenters
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88481 persberichten
- 5701 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8094 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.LVTPR.nl