www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (86 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Commercetools is Leader in B2C-commerce

Volgens rapport van Forrester biedt commercetools klanten een ‘platform om visionaire commerce-ervaringen mee te bouwen’

Amsterdam, 20 mei 2020commercetools, de next-generation commercesoftwareonderneming, is een ‘Leader’ in B2C-commerce volgens de Q2 2020-editie van The Forrester Wave™: B2C Commerce Suites. commercetools ontving de hoogst mogelijke score in de categorieën promoties, platformarchitectuur, productvisie en roadmap, en deliverymodel.

Forrester omschrijft commercetools als ‘new-school commerce-tech’ voor de ‘digitally mature’. De opzet van commercetools – met open API’s op basis van cloud-native microservices in een multi-tenant-architectuur – maken het bedrijf versieloos (klanten hebben dus geen last van dure en tijdrovende upgrades) en bijzonder flexibel tegen ongekend lage kosten. commercetools biedt zijn klanten volgens Forrester een commerceplatform voor het bouwen van visionaire commerce-ervaringen tegen een fractie van de kosten en tijd die nodig zouden zijn wanneer ze het zelf zouden doen.

commercetools is opgericht om de problemen van traditionele commerceplatforms aan te pakken: die zijn te star, te ingewikkeld en even snel updaten is er niet bij. commercetools brengt de toekomst van commerce naar leidende eCommerce-spelers wereldwijd. De baanbrekende headless architectuur en API’s geven ondernemingen de volledige controle over hun merken en klantervaringen met aanmerkelijk meer wendbaarheid; nieuwe commercefunctionaliteit wordt in een paar weken in plaats van maanden uitgerold.

Dirk Hörig, mede-oprichter en CEO van commercetools: “We spraken met grote ondernemingen die door oude en logge softwareplatforms geremd werden in de verdere ontwikkeling van hun klantervaringen. Wij wilden dat veranderen. Bedrijven willen geen inflexibele oplossingen meer die zich niet aanpassen aan de klantreis. Wij geven hun iets waarmee ze unieke klantervaringen kunnen combineren met de meest moderne commerce in het hoogst mogelijke tempo.”

Henning Henningsen, Chief Product Owner van Audi Commerce Platform: “Het Audi Commerce Platform is gebouwd met drie kernwaarden in z’n DNA: snelheid, aanpassingsvermogen en effectiviteit. Met commercetools als ruggengraat van ons platform waren we in staat een schaalbare, mondiale commerce-infrastructuur te bouwen die in lijn is met onze waarden. Nu kunnen we in een paar weken tijd nieuwe e-commercebusinessmodellen inzetten.”

Om klaar te zijn voor commercetools, moeten bedrijven digitaal vaardig zijn. Of zoals Forrester het noemt: digitally mature. Digitaal vaardige organisaties maken meestal al gebruik van microservices en de public cloud, en hebben een moderne manier van werken. Meer informatie hierover is te vinden in een recent artikel.

Ga voor de uitgebreide versie van het rapport naar deze website.Over commercetools

commercetools is hét toonaangevende platform voor next generation B2C- en B2B-commerce. Om de markt te helpen overstappen van beperkende legacy-suites, ontwikkelde commercetools een headless, API-first, multi-tenant SaaS-commerceplatform dat cloud-native is en gebruikmaakt van flexibele microservices. Met behulp van moderne ontwikkelbouwblokken in een cloudplatform aangeboden door commercetools, kunnen klanten op grote schaal voorzien in de beste commerce-ervaringen binnen elk touchpoint.

commercetools heeft kantoren in Europa, de Verenigde Staten en Azië-Pacific. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland. Sinds zijn oprichting in 2016 is commercetools-software geïmplementeerd door Fortune 500-bedrijven uit allerlei sectoren, van retail tot productie en van telecommunicatie tot mode.

Meer informatie is te vinden op commercetools.com.
Laatste van commercetools  
Eerste open food-marktplaats Foodl biedt ubiquitous commerce met technologie van commercetools

commercetools en roboticaontwikkelaar Franka Emika verlengen partnerschap

commercetools erkend om B2B-commerce
Geplaatst:
Verstreken tijd: 86 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
commercetools contact  

Logo commercetools

  +31 (0)30 65 65 070
  commercetools@lvtpr.nl
  commercetools.com
commercetools sociaal  


commercetools tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau