www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2507 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 75 dagen geleden)
Bedrijf:

Codelogic breidt bedrijfsactiviteiten uit door overname telecom partij

Beverwijk, 18-05-2020 – Dit voorjaar heeft het concern waaronder Intovoice en Codelogic (met klantcontactsoftware Steam-connect) vallen, telecompartij Combird overgenomen. Met deze overname breidt zij haar bedrijfsactiviteiten uit met een eigen Unified communications platform.

“Deze overname is één van onze beste beslissingen geweest.”, vertelt Dennis Schabracq mede-eigenaar en CEO van de bedrijven die onder het concern vallen. “Ik ben al 25 jaar ondernemer en vind dit één van de beste beslissingen die ik ooit heb genomen. Deze overname biedt niet alleen ons, maar ook onze klanten, enorm veel kansen.”

Codelogic en Intovoice

Codelogic is in 2007 gestart als ontwikkelaar van klantcontactsoftware Steam-connect. Software waarmee bedrijven het klantcontact via alle kanalen laagdrempelig kunnen afhandelen. Dennis: “We merkten dat we onze klanten, toen nog vooral in de callcenter- en contactcentermarkt, ook goed konden helpen door het leveren van hardware. Daarom hebben we in 2009 Intovoice opgericht. Vanaf dat moment konden we onze klanten een complete oplossing bieden voor de afhandeling van klantcontact met zowel software als hardware.”

Steam-connect wordt niet alleen gebruikt door call- en contactcenters, maar ook volop door bedrijven met een klantcontactafdeling. “We merken bij deze bedrijven dat er een grote behoefte is aan een integratie van de klantcontactoplossing met de kantoortelefonie. Door de overname van Combird kunnen wij deze integratie nu bieden.” Er zijn bedrijven, gespecialiseerd in kantoortelefonie, die een tool bieden voor de afhandeling van klantcontact, maar die mogelijkheden zijn lang niet zo uitgebreid als de oplossing die Codelogic nu kan bieden. “Veel partijen starten met een telecomoplossing en vullen dit later aan met een tool voor klantcontact. Wij zijn, voor zover wij weten, de enige die zijn gespecialiseerd in klantcontact en er nu een telecomoplossing aan toevoegen. Dat maakt het een unieke oplossing.”, aldus Dennis.Unified communications

Combird is opgericht in 2007 door Robin van Leyden en combineert sindsdien de kennis van vandaag met de software en techniek van morgen. Het bedrijf levert een eigen platform voor VoIP en Unified communications met vast-mobielintegratie op meerdere mobiele netwerken. Naast vaste en mobiele telefonie biedt de communicatiesuite ook flexibele communicatie via video, data en chat. Het platform werkt op zowel mobiel, laptop, pc als vaste telefoon.

Naast de overname van de technologie, is, door ook Robin en zijn team over te nemen, de kennis in huis gehaald om het platform steeds verder te blijven ontwikkelen.

Een geïntegreerde oplossing

“Laatst zat ik aan tafel bij een bedrijf met 20 medewerkers op de klantcontactafdeling en 500 kantoormedewerkers.”, vertelt Daniël Cools CCO van Codelogic en Intovoice. “Dit bedrijf was op zoek naar een oplossing voor de klantcontactafdeling en de kantoortelefonie in één. Een oplossing die niet te vinden is. Door de overname kunnen wij deze bedrijven helpen met een volledig geïntegreerde oplossing. Zij kunnen dan én hun klantcontact optimaal afhandelen én profiteren van de voordelen van een Unified comunications platform. Daarnaast kunnen we nu ook bedrijven helpen die geen speciale klantcontactafdeling hebben, maar wel behoefte hebben aan een betaalbare kantoortelefonie-oplossing.”

Integratie

Op dit moment wordt hard gewerkt aan het integreren van het Unified communications platform van Combird met Steam-connect. De verwachting is dat medio 2020 de eerste Steam-connect klanten naar het nieuwe platform gemigreerd kunnen worden.

Wil jij ook jouw klantcontactplatform integreren met de andere communicatie binnen jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op via sales@codelogic.eu of +31 (0)20 719 23 33.
Laatste van Codelogic  
Codelogic neemt Duitse partij over

Codelogic breidt bedrijfsactiviteiten uit door overname telecom partij

Codelogic verwelkomt Garrieb van Schaik als Business Consultant
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 75 dagen
Codelogic contact  

Logo Codelogic

  +31 (0)20 719 23 33
  www.callcenter-software.com
Codelogic sociaal  


Codelogic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo NTT DATA
Logo Barracuda Networks
Logo NetApp
Logo Lightspeed
Logo RobotWise
Logo Ivanti
Logo NetApp
Logo WorldStream
Logo GrassGreener Europe
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Intel
Logo devolo
Logo Unisys
Logo Banking Circle
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91760 persberichten
- 6031 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10592 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl