ContentbureauContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2503 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (55 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Snelle acceptatie containertechnologie

Toenemende wereldwijde vraag naar containers, Kubernetes en microservices binnen IT-industrie zorgt voor expansie bedrijfsactiviteiten

Amsterdam - 13 mei 2020 - Diamanti, de makers van het eerste ’bare-metal’ hyper convergerend platform voor Kubernetes en containers, ziet wereldwijd een snelle acceptatie van zijn cloud-native Kubernetes-platform.Volgens eigen onderzoek heeft in 2019 meer dan 25 procent van de organisaties ten minste $ 250.000 geïnvesteerd in containertechnologieën, waaronder Kubernetes.

Om de groei van de onderneming verder te stimuleren, zullen de bedrijfsactiviteiten in Latijns-Amerika (LATAM) en Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA) worden uitgebreid met samenwerkingsovereenkomsten en het aantrekken van meer partners voor de verschillende afzetkanalen in de Azië-Pacific regio (APJ).De wereldwijde expansie van de onderneming bevestigt de sleutelrol van de Diamanti-technologie in het dynamisch cloud-native ecosysteem. Die technologie stelt klanten in staat om op innovatie gerichte IT-initiatieven te versnellen door:
  • Ondersteuning van gedistribueerde werknemers, klanten en partners
  • Applicaties automatiseren zodat ze met minimale tussenkomst werken
  • Prioriteit geven aan bedrijfscontinuïteit en calamiteitenherstel
"Digitale transformatie blijft een prioriteit voor ondernemingen. Microservices en Kubernetes versnellen het transformatietraject, omdat ze een eenvoudige en effectieve manier bieden om applicaties op schaal te bouwen. Tevens bieden ze een hogere mate van flexibiliteit binnen een geïntegreerde set softwareontwikkelprocessen volgens de DevOps-methodiek", aldus Tom Barton, CEO, Diamanti."Ter ondersteuning van onze wereldwijde expansie met recente commerciële successen in Zuid-Korea en Turkije, werken we aan een breed ecosysteem van kanaalpartners, middelen en expertise om klanten verder te helpen bij de modernisering van hun applicatie-infrastructuur en het verhogen van de IT-prestaties."

Om de bedrijfsuitbreiding wereldwijd te ondersteunen, is Diamanti op zoek gegaan naar lokale marktpartijen. De zoektocht heeft geresulteerd in:
  • Uitbreiding van Diamanti's partnerprogramma in de Asian, Pacific, Japan regio (APJ). De activiteiten richten zich op de grote behoefte aan modernisering van de IT-infrastructuur met het verhogen van de prestaties van applicaties en het verminderen van het beslag op de datacenterbronnen: verkleinen van de ’footprint’ en verlagen van de Total Cost of Ownership (TCO).

  • Distributieovereenkomsten met TechData voor India, deAssociation of Southeast Asian Nations (ASEAN) en Australië/Nieuw-Zeeland (ANZ) en metVST ECS voor de ASEAN-regio stellen afnemers van Diamanti-technologie in staat om binnen enkele minuten een volledig Kubernetes-platform te implementeren en te beheren zonder inzet van extra personele ondersteuning.

  • Vergroten van haar wereldwijde aanwezigheid op de LATAM-markt.Diamanti brengt een ervaren team van op innovatie gerichte technologieprofessionals naar MexicoCity.Dit nieuwe team zal het snelgroeiende klantenbestand en de kanaalpartners in de regio in staat stellen gelijke tred te houden met de complexe regelgeving rond dataprivacy en datasoevereiniteit. Wet- en regelgeving op dat vlak is van invloed op de manier waarop transformaties worden ingezet en beheerd.

  • Diamanti groeide in de EMEA-regio en heeft ook een kantoor geopend in Amsterdam;een team van experts met diepgaande ervaring in Kubernetes is ingehuurd om in het Verenigd Koninkrijk, in de Benelux, in Scandinavië, in Turkije en in het Midden-Oosten het opbouwen van het partnerprogramma te intensiveren en technische ondersteuning te leveren aan klanten in heel EMEA.
"De distributieovereenkomst met Diamanti breidt niet alleen ons datacenterportfolio uit, maar zal onze klanten ook helpen te profiteren van de groeiende vraag naar datacenteroplossingen van de volgende generatie", zegt Sundaresan Kanappan, vice-president en country general manager, India, Tech Data.“We zijn verheugd om samen te werken met Diamanti om haar Enterprise Kubernetes-platform te gebruiken om on-premise en cloudomgevingen te ondersteunen via onze kanaalpartners op de Indiase markt."

Over Diamanti
Diamanti levert het enige, voor enterprise Kubernetes ontwikkelde platform met geïntegreerde functionaliteit, gericht op on-premise en public cloud omgevingen. De speciaal voor moderne toepassingen gebouwde infrastructuur omvat een gepatenteerde, voor I/O operaties geoptimaliseerde architectuur, die zorgt voor de noodzakelijke prestaties van apllicaties binnen transformatietrajecten. Met de Diamantitechnologie wordt Kubernetes een direct inzetbare oplossing, zodat organisaties zich kunnen focussen op de implementatie van moderne applicaties in on-premise omgevingen en in een hybride cloudinfrastructuur. Diamanti heeft een hoofdkantoor in San Jose, Californië en is opgericht met de financiële ondersteuning van de investeringsmaatschappijen ClearSky, CRV, Engineering Capital, Goldman Sachs, GSR Ventures, Northgate Capital, Threshold Ventures (voorheen DFJ Venture), en Translink Capital. Het Europese kantoor van Diamanti is gevestigd aan de Strawinskylaan 4117 in Amsterdam.  Voor meer informatie bezoek www.diamanti.com of volg @DiamantiCom

Ook kan contact worden opgenomen met:

Erikjan Franssen
Vice President EMEA
Diamanti Inc.
erikjan@diamanti.com  
+31611479883
Laatste van Diamanti  
Spektra 3.0: eerste Kubernetes beheerplatform voor stateful applicaties

Diamanti in Europa commercieel versterkt 

Onderzoek toont dat public cloud bij I/O intensieve applicaties duur kan uitpakken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 55 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
Diamanti contact  

Logo Diamanti

  (408) 645-5111
  diamanti.com
Diamanti sociaal  


Diamanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88822 persberichten
- 5741 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8395 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl