Contentbureauwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (253 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Fortinet voegt nieuwe Secure SD-WAN-mogelijkheden toe

Fortinet versterkt positie als snelst groeiende SD-WAN-leverancier met een jaarlijkse omzetgroei van ruim 300% en behoudt zijn top 3 marktpositie

Utrecht, 18 mei 2020 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, introduceert innovatieve nieuwe functionaliteit en maakt bekend dat zijn Secure SD-WAN-oplossing steeds meer aan terrein wint. Dankzij de flexibiliteit en schaalbaarheid van Secure SD-WAN konden bedrijven van elke omvang de oplossing inzetten in thuiskantoren, filialen en tussen gedistribueerde clouds. Daarmee profiteerden zij van een optimale gebruikservaring en krachtige beveiliging. Fortinet is de enige grote speler in de deze markt met een in eigen beheer ontwikkelde oplossing die beveiliging- en netwerktechnologie combineert. Fortinet heeft nieuwe Secure SD-WAN-mogelijkheden toegevoegd aan FortiOS 6.4, zoals verbeterde analysemogelijkheden, een nieuwe SD-WAN-orchestrator en meer segmentatieopties.
  • Een veilige SD-WAN-orchestrator: helpt organisaties met problemen rond het handmatig beheer van legacy routers. Hiervoor heeft Fortinet een intuïtieve Secure SD-WAN-orchestrator toegevoegd aan het Fortinet Fabric Management Center. Gebruikers kunnen dankzij centrale beheermogelijkheden implementaties aanzienlijk vereenvoudigen en via intuïtieve workflows een beroep doen op automatisering om tijd te besparen en zakelijke regels toe te passen.
  • Verbeterde analysemogelijkheden: biedt inzicht in de netwerk- en applicatieprestaties op basis van zowel real-time als historische data. Fortinet Secure SD-WAN verbeterde mogelijkheden voor gegevensanalyse en compliance en nieuwe SD-WAN-rapporten aan via het Fabric Management Center. Een centrale console en rijke functionaliteit voor SD-WAN-analyse helpen organisaties met het optimaliseren van hun zakelijke en beveiligingsregels, zodat ze alle gebruikers een verbeterde quality of experience kunnen bieden.
  • Dynamische segmentatie: Veel bedrijven hebben er moeite mee om flexibele gebruiksopties naar grootschalige, heterogene filiaalinfrastructuren te brengen. Ze lopen onder meer tegen problemen aan tijdens het inrichten van segmenten die nodig zijn voor het configureren van unieke zakelijke en beveiligingsregels voor elk netwerk of elke gebruiker. Het innovatieve Fortinet Secure SD-WAN in FortiOS 6.4 zorgt ervoor dat deze segmenten naadloos naar het hele netwerk worden gecommuniceerd/doorverzonden en dat de unieke beleidsregels integraal worden toegepast.
Een uiterst schaalbare en flexibele SD-WAN-oplossing
Fortinet biedt Secure SD-WAN aan als ingebouwde functie van zijn brancheleidende next-generation firewall FortiGate, die van kracht wordt voorzien door de eerste SD-WAN-ASIC binnen de branche. Dit draagt bij aan een verbeterde gebruikservaring voor applicaties, krachtiger netwerkprestaties en grotere kostenefficiëntie. Het brede scala aan FortiGate-appliances met ingebouwde SD-WAN stelt bedrijven in staat om met een minimaal aantal IT-medewerkers en infrastructuurbronnen wijzigingen aan te brengen binnen hun netwerk. Daarmee kunnen ze de bedrijfscontinuïteit waarborgen in een tijd waarin het aantal mobiele werknemers en telewerkers groeit.

Het aanbod van Secure SD-WAN-oplossingen van Fortinet beperkt zich niet tot zakelijke toepassingen. Het omvat een breed scala aan appliances voor alles van grote datacenters en gedistribueerde cloud-omgevingen tot filialen, externe bedrijfslocaties en thuiskantoren. Deze schaalbaarheid is wat Fortinet Secure SD-WAN van de concurrentie onderscheidt.
  • Thuiskantoren: De FortiGate 40F wordt aangeboden als desktop-appliance met ingebouwde 4G-connectiviteit. De oplossing biedt ondersteuning voor thuiswerkers die super users zijn van bedrijfskritische applicaties die zonder hapering moeten werken, zoals oplossingen voor videodemonstraties aan klanten. De desktop-appliance van Fortinet heeft een bijzonder kleine omvang, zodat telewerkers de oplossing in hun thuiskantoor kunnen installeren. Het geïntegreerde platform voorziet vervolgens in alle behoeften op het gebied van routering, beveiliging en draadloze connectiviteit.
  • Filialen: Fortinet Secure SD-WAN is misschien nog wel het meest bekend vanwege zijn ondersteuning voor complexe filiaalomgevingen met geavanceerde routering en mogelijkheden voor het maken van verbindingen met de cloud. Dit heeft duizenden klanten van Fortinet geholpen aan een reductie van het aantal losstaande producten zoals legacy routers en een verbeterde gebruikservaring voor bedrijfsapplicaties.
  • Gedistribueerde cloud-omgevingen: Voor organisaties met applicaties in gedistribueerde clouds biedt Fortinet Secure SD-WAN de meest uitgebreide technologische bouwstenen voor het onderling verbinden van clouds. Dit draagt bij aan een sterk verbeterde gebruikservaring. Fortinet Secure SD-WAN kan worden afgenomen bij elke cloud provider en biedt met 20 Gbps de hoogste doorvoercapaciteit voor IPsec-verkeer tussen onderling verbonden clouds. Met ingebouwde mogelijkheden voor het aansturen van applicaties, een framework voor de integratie van cloud-omgevingen en een volledig programmeerbare API stelt Fortinet Secure SD-WAN organisaties in staat om honderden cloud-omgevingen met elkaar te verbinden.
De snelst groeiende leverancier van SD-WAN-oplossingen
Fortinet is een van de snelst groeiende aanbieders van SD-WAN-technologie. Naar omzet gemeten behoort het tot de drie grootste leveranciers van SD-WAN-apparatuur.

Volgens “Market Share: Enterprise Network Equipment by Market Segment, Worldwide, 4Q19”, een marktrapport van Gartner uit maart 2020 over de verdeling van de SD-WAN-markt, had Fortinet in het vierde kwartaal van 2019 met 10,4% het op twee na grootste wereldwijde marktaandeel in de categorie Enterprise WAN Edge Equipment.

Volgens een recent rapport van Omdia getiteld “Omdia Market Share : Data Center Network Equipment Q4 2019” maakt Fortinet deel uit van de top drie van SD-WAN-leveranciers. Het rapport duidt Fortinet aan als de snelst groeiende van alle SD-WAN-aanbieders. Het verwijst daarbij naar een jaarlijkse groei van de SD-WAN-omzet van Fortinet van 305%.

John Maddison, executive vice president Products en CMO bij Fortinet: “SD-WAN is niet alleen bestemd voor filialen. Het is een belangrijke technologie voor de hele onderneming. Fortinet Secure SD-WAN biedt mogelijkheden voor thuiswerkers en zorgt voor veilige verbindingen tussen campusomgevingen en de cloud, tussen datacenters en de cloud en tussen verschillende clouds. Deze technologie zorgt voor ingrijpende verbeteringen van de gebruikservaring en bespaart organisaties tijd en kosten. Fortinet is een van de snelst groeiende SD-WAN-leveranciers en de enige grote speler in deze markt met een in eigen beheer ontwikkelde oplossing die beveiligings- en netwerktechnologie combineert.”

Aanvullende informatie
  • Ontdek waarom Fortinet werd uitgeroepen tot Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor 2020 in de categorie WAN Edge Infrastructure
  • Raadpleeg recensies van klanten en lees hier waarom Fortinet door Gartner werd uitgeroepen tot Challenger in de ‘Magic Quadrant for WAN Edge Infrastructure’ voor november 2019.
  • Kom te weten waarom Fortinet Secure SD-WAN twee van de drie “Recommended”-waarderingen van NSS Labs in de wacht sleepte.
  • Lees meer over Fortinet Secure SD-WAN en Fortinet Secure SD-Branch.
Over Fortinet
Fortinet beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties compleet beheer van en inzicht in hun  groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen het Fortinet Security Fabric-platform pak de meest kritieke beveiligingsuitdagingen aan en beschermt gegevens over de gehele digitale infrastructuur. Dit geldt voor zowel voor netwerk-, applicatie- als (multi)cloud of edge-omgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 440,000  klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Fortinet is zowel een technologiebedrijf als een leerbedrijf. Fortinet Network Security Institute biedt een van de grootste en breedste trainingsprogramma's voor cybersecurity in de industrie. Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs.
Laatste van Fortinet  
Fortinet breidt aanbod van gratis zelfstudiecursussen voor netwerkbeveiliging uit om het tekort aan security-professionals te dichten

Fortinet neemt innovator in netwerkmonitoring en -herstel Panopta over

FortiGuard Labs: 5G-apparaten en thuiswerkers staan centraal bij cyberaanvallen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 253 dagen
Fortinet contact  

Logo Fortinet

  030 799 1008
  www.fortinet.com
Fortinet sociaal  


Fortinet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Alleeninkt.nl
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Offorte
Logo AtMost
Logo SoftApp BV
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Boys with Brains
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Schneider Electric
Logo Thales
Logo myBrand
Logo Pegasystems
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Schneider Electric
Logo myBrand
Logo Thinkwise
Logo Dutchitchannel.nl
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90191 persberichten
- 5882 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9527 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl