www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (55 dagen geleden)
Bedrijf:

UiPath levert het eerste end-to-end hyperautomation-platform

Op basis van de visie ‘een robot voor iedereen’ kondigt UiPath Automation Cloud aan, voor snelle automatisering en eenvoudige schaalbaarheid

NEW YORK, May 13, 2020 – UiPath, het toonaangevende enterprise Robotic Process Automation (RPA) softwarebedrijf, heeft de visie ‘een robot voor iedereen’. Vanuit deze filosofie lanceert UiPath het end-to-end hyperautomation platform dat eerder al werd onthuld tijdens FORWARD III in oktober 2019.  Dit nieuwe platform ondersteunt elke fase van automatisering en maakt het voor iedere organisatie mogelijk om robots direct te beheren vanuit de UiPath Automation Cloud. UiPath brengt hiermee automatisering binnen bereik van elke medewerker. Mensen kunnen nu zowel een bijdrage leveren aan de automatisering van hun werkplek als zelf de voordelen plukken van de dagelijkse samenwerking met robots.

’Het hyperautomation platform van UiPath is essentieel voor organisaties die automatisering snel en efficiënt willen kunnen schalen, op basis van de benadering 'Automation First'. Dit kan de digitale transformatie van bedrijven versnellen doordat iedereen – van RPA-developers en -testers tot Citizen Developers en zakelijke gebruikers– automatisering centraal stelt in zijn denken en doen. Door deze mindset komen de nieuwe mogelijkheden van het platform volledig tot hun recht. Process discovery tools en crowdsourcing om te bepalen wat te automatiseren, of artificial intelligence (AI) zoals document understanding en geavanceerde analyses om de zakelijke impact van automatisering te meten. Dit alles maakt geavanceerdere automatisering mogelijk.

"Business leiders willen nu de kansen van digitalisering grijpen. De inzet van softwarerobots is hiervan een essentieel onderdeel, want het vergroot virtueel hun personeelsbestand en laat medewerkers focussen op werk met toegevoegde waarde. De virtuele medewerkeers creëren miljoenen uren aan digitale capaciteit, genereren snel productiviteitswinst voor elke werknemer en resulteren uiteindelijk in betere klantervaringen. Dit is dus een win-win situatie voor de gehele organisatie. “We schatten dat onze klanten voor iedere dollar die zij investeren in UiPath-technologie vijftien dollar of meer terugverdienen in hun eerste jaar," zegt Maurits Houck, Regional VP BeNeLux bij UiPath.

"Onze technologie is laagdrempelig, want gemakkelijk in te voeren, en maakt het mogelijk om iedereen binnen een organisatie met softwarerobots samen te laten werken. En, door meer medewerkers bij ‘digitalisering door automatisering’ te betrekken kan elke organisatie breder denken en kan hun Automation Center of Excellence vol vertrouwen – gesteund door de hele organisatie –procesautomatisering schalen. Zo wordt ‘een robot voor iedereen’ werkelijkheid”.

Een de grootste professionele dienstverleners ter wereld heeft deze visie van ‘een robot voor iedereen’ omarmd en ondertussen meer dan 55.000 werknemers opgeleid in UiPath RPA-technologie. De werknemers kunnen zo inzichten van wereldklasse leveren aan hun klanten. Door gebruik te maken van een citizen-led aanpak, met medewerkers die het dichtst bij processen staan die hun eigen automatisering bouwen, heeft dit initiatief ondertussen al enkele miljoenen personeels-uren bespaard en een jaarlijkse besparing van meer dan een half miljard dollar opgeleverd.

Hyperautomation voor de end-to-end automation lifecycle
UiPath levert een écht end-to-end hyperautomatiseringsplatform dat de belangrijkste RPA-mogelijkheden voor het bouwen, beheren en uitvoeren van robots combineert. De nieuwe mogelijkheden zijn: 
  • Gebruik van AI om back-endsystemen en toepassingslogboeken te analyseren. De UiPath Process Mining technologie (voorheen ProcessGold) creëert visualisaties van bedrijfsprocessen, afwijkingen, en de kansen voor automatiseringen met de meeste impact. Met een holistisch overzicht van bedrijfsprocessen en zichtbaar maken hoe robots en mensen samenwerken, is process mining voor organisaties een datagedreven aanpak om processen te ontdekken en continu te verbeteren.

  • Snelle en nauwkeurige verwerking van documentgegevens om te kunnen concurreren in een veranderend digitaal tijdperk. UiPath Document Understanding AI geeft gebruikers end-to-end documentverwerking door gegevens uit verschillende documenten te extraheren en te interpreteren. De tool werkt met een breed scala aan documenten, van gestructureerde tot ongestructureerde documenten, herkent verschillende objecten zoals handschrift of selectievakjes en kan verschillende bestandsformaten gebruiken.

  • Maak van alle medewerkers Citizen Developers door hun eigen taken te automatiseren. UiPath StudioX is het automatiseringsontwerpcanvas voor zakelijke gebruikers. StudioX is het afgelopen jaar in nauwe samenwerking met klanten gebouwd en stelt een nog breder scala aan vakexperts in staat om hun werk snel te automatiseren zonder dat er ontwikkelaars of codering nodig zijn.

  • Krijg meer controle en flexibiliteit over attended robots met nieuwe gebruikersinterface. UiPath Assistant biedt meer efficiëntie en flexibiliteit door gebruikers in staat te stellen reminders te plannen voor het uitvoeren van attended automatiseringen. Processen in de achtergrond stellen de attended robots in staat om gelijktijdig meerdere automatiseringen uit te voeren die Bijvoorbeeld gebeurtenissen kunnen controleren of taken kunnen verwerken. Dit verhoogt de productiviteit van medewerkers en zorgt voor een snel rendement op automatiserings-investeringen.

  • Centraliseer automatiseringsinitiatieven en vergroot de betrokkenheid van medewerkers. UiPath Automation Hub betrekt elke medewerker bij het ontdekken van automatiserings-mogelijkheden. Automation hub introduceert een gamification - of crowdsourcing – functie, ideaal voor het Robotic Operations Centers of Excellence (ROCE). Elke werknemer wordt erbij betrokken en raakt gemotiveerd om ideeën voor automatiseringen aan te brengen. Hierdoor creëert het ROCE actief een pijplijn van robots om werknemers te bevrijden van alledaagse taken, overal in een onderneming.

  • Toepassen van AI om te analyseren hoe mensen werken. UiPathTask Mining (voorheen Explorer Enterprise), maakt het voor automatiseringsteams mogelijk om met een wetenschappelijke onderbouwde aanpak de processen vast te leggen, te analyseren en te prioriteren die op elke afdeling worden uitgevoerd.

  • Pas AI binnen enkele minuten toe op uw RPA-werkstromen.
    UiPath AI Fabric overbrugt de kloof tussen RPA en data science-teams en helpt ondernemingen complexere en cognitieve processen te automatiseren. Nieuw in deze release is “Model Retraining”, dat uitzonderingen en correcties toestaat om de modellen in de loop der tijd beter te maken. Dus hoe meer AI Fabric wordt gebruikt, hoe beter het zal werken - met robots die steeds zelfstandiger hun werk doen..
SaaS Solution opent de deuren naar RPA voor alle bedrijven
De UiPath Automation Cloud biedt een nieuwe implementatieoptie die snelle automatisering, eenvoudige schaalbaarheid, hoge beschikbaarheid en minder IT-infrastructuurvereisten mogelijk maakt, allemaal met ondersteuning op bedrijfsniveau. Het SaaS-model is een aanvulling op de on-premises, private en public cloud-implementatieopties van UiPath.

"De UiPath Automation Cloud is fenomenaal voor de invoering van een Intelligent Automation Practice binnen Chipotle MexicanGrill," zei Colin McGuire, vice-president van Corporate Systems bij Chipotle Mexican Grill. "We hadden tot twee weken begroot voor de initiële infrastructuurinstallatie en -configuratie; het werd echter voltooid binnen één dag. De UiPath Automation Cloud sluit niet alleen aan bij de doelstellingen van Chipotle om meer cloudgericht te zijn, maar heeft ons ook het vertrouwen gegeven dat we snel, zinvolle automatiseringen in de hele organisatie kunnen bouwen, implementeren en schalen."

UiPath Automation Cloud geeft organisaties van elke omvang een snelle start van hun RPA-traject door het gemakkelijk te maken om automatisering in hun activiteiten te implementeren en veilig te beheren zonder het gedoe of de extra kosten van een IT-infrastructuur. Dit is een ideale oplossing voor bedrijven die hun investeringen willen richten op automatisering, niet op infrastructuur. Met Automation Cloud kunnen organisaties direct beginnen met het automatiseren van een aantal processen en vervolgens snel schalen naar honderden processen zonder extra IT of resources. Het is ook bekroond met een ISO 27001 certificering, een algemeen erkende internationale standaard voor information security management systemen.

"Aangezien de toepassing van RPA overkoepelend over businessfuncties plaatsvindt, dringen organisaties aan op nieuwe mogelijkheden om het gebruik van softwarerobots uit te breiden,m alle werknemers in alle rollen te ondersteunen. Bovendien begint men verder te kijken dan pure automatisering om softwarerobots te gebruiken als digitale assistenten," aldus Maureen Fleming, program vice president van ’het Intelligent Process Automation-onderzoek van IDC. "Het gemakkelijker maken om robots te plannen en te bouwen, mens-machine interfaces te creëren om te communiceren met hun robots, AI te gebruiken voor automatisering en om te helpen met besluitvorming, en het meten van de prestaties van de opkomende digitale medewerkers hoort allemaal bij de uitgebreide mogelijkheden van RPA."

"Het UiPath-platform voor hyperautomatisering helpt organisaties over de hele wereld sneller en wendbaarder te worden bij een toegenomen vraag en snel veranderende omgevingen. Dit bewijst dat we ons kunnen aanpassen aan buitengewone omstandigheden als we samenwerken," aldus Daniel Dines, mede-oprichter en CEO van UiPath. "Zodra deze crisis stabiliseert, zullen stafmedewerkers de omzet zo snel mogelijk omhoog moeten brengen. Tegelijkertijd moeten ze hun bedrijf opnieuw uitvinden en hervormen om waarde en veerkracht op lange termijn te creëren. Automatisering heeft zijn transformerend vermogen bewezen en zal een centrale rol spelen in beide stadia van het herstel."

Voor meer informatie
Op woensdag 13 mei om 16 uur zullen UiPath executives tijdens een online live-evenement de nieuwe mogelijkheden van dit platform toelichten. Onder meer Chief Product Officer Param Kahlon en Maureen Fleming, vice-president van het Intelligent Process Automation onderzoeksprogramma van IDC zullen de zakelijke kansen bespreken van automatisering. Inschrijven han hier: https://www.uipath.com/events/uipath-live.

Over UiPath
UiPath voert het ´automatisering voorop´-tijdperk aan – door zich hard te maken voor een software-robot voor iedereen en door robots nieuwe vaardigheden bij te brengen door middel van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML). Met kosteloze training voor iedereen brengt UiPath de vaardigheden die nodig zijn voor het digitale tijdperk binnen bereik van miljoenen mensen wereldwijd, wat de productiviteit en efficiëntie van bedrijven verhoogt; de betrokkenheid van medewerkers vergroot; en de klantervaring verbetert.

Het UiPath-platform maakt een maximale automatiseringsgraad mogelijk door de beste oplossing voor Robotic Process Automation (RPA) te combineren met alle mogelijke vaardigheden, zoals process mining en process analytics, waardoor iedere organisatie zijn digitale bedrijfsvoering met ongeëvenaarde snelheid kan opschalen. De onderneming heeft al miljoenen herhaalde, geestdodende taken geautomatiseerd bij bedrijven en overheden over de gehele wereld, waaronder meer dan de helft van de Fortune 500-bedrijven en acht bedrijven uit de Fortune top 10.

UiPath is recentelijk als eerste geëindigd in The Deloitte Technology Fast 500 van 2019, een ranglijst met de snelst groeiende beursgenoteerde en particuliere technologiebedrijven van Noord-Amerika, en als nummer drie in de 2019 Forbes Cloud 100.

Maurits Houck, Regional VP BeNeLux bij UiPath
Maurits Houck, Regional VP BeNeLux bij UiPath.
Laatste van UiPath  
Papierloos transport en geavanceerde pallet scanning via Shippeo’s real-time visibility platform

Fujitsu stimuleert datagestuurde transformatie om nieuwe digitale business mogelijk te maken

Canalys noemt Trend Micro als wereldleider in Global Cybersecurity Channel

Massale overstap op videobellen vaak zonder controle op veiligheid en privacy
Bastiaan Topper opvolger van Peter Altevogt als CEO van Korton Group

80% werkenden ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’ 

QuandaGo lanceert collaborative case management toepassing voor Microsoft Teams

Valid en KPN IoT sluiten partnerovereenkomst

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

DHL Aviation standaardiseert elektronische communicatie voor luchtvrachtvervoer met Descartes Global Air Messaging Gateway

Zyxel introduceert eerste cloud-netwerkoplossing met DPPSK WiFi-authenticatie en -versleuteling voor het mkb

BCT en Aareon bundelen krachten voor innovatieve factuurverwerking in de cloud

Workday maakt de werkomgeving persoonlijker met oplossingen die gericht zijn op verandering

Workday People Analytics geeft automatisch inzicht in het personeelsbestand voor optimaal personeelsbeleid in een veranderende wereld

Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) gaat als grootste ESL-implementator van Europa een samenwerking aan met Hanshow Technology

De werkende wereld verandert: Citrix-onderzoek laat zien hoe Nederlanders naar hun toekomst op kantoor kijken

Netwerktoegang op afstand veiliger dankzij authenticatie via alle mobiele apparatuur

Onvergetelijk: diploma-uitreiking in de Galgenwaard

Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?

Siemens voegt met Teamcenter X cloud-gebaseerde PLM-oplossing toe aan Xcelerator Portfolio
Geplaatst:
Verstreken tijd: 55 dagen
UiPath contact  

Logo UiPath

  +31615247477
  www.uipath.com
UiPath sociaal  


UiPath tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Shippeo
Logo Valid
Logo Descartes
Logo Zyxel
Logo BCT
Logo Workday
Logo Workday
Logo Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)
Logo Citrix
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88788 persberichten
- 5737 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8376 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl