www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 4 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Clarity Benelux

Zoom neemt Keybase over met als doel ontwikkeling van meest gebruikte enterprise end-to-end encryptiedienst

Acquisitie is mijlpaal in Zoom’s 90-dagenplan om beveiliging te versterken

Amsterdam, 7 mei 2020 Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) en Keybase kondigen vandaag aan dat Zoom Keybase, een beveiligde messaging- en filesharingdienst, heeft overgenomen. De acquisitie van dit uitzonderlijke team van security- en encryptie-engineers versnelt het plan van Zoom om end-to-end encryptie te bouwen die past bij hun huidige schaalbaarheid.

“Er zijn communicatieplatforms met end-to-end encryptie. Er zijn communicatieplatforms met eenvoudig te implementeren beveiliging. Er zijn communicatieplatforms op ondernemingsniveau. Wij geloven dat geen enkel bestaand platform dit allemaal biedt. Dit is wat Zoom van plan is te bouwen om onze gebruikers tegelijkertijd veiligheid, gebruiksgemak en schaalbaarheid te bieden”, zegt Eric S. Yuan, CEO van Zoom. “De eerste stap is het juiste team bijeen te brengen. Keybase brengt ontzettend veel expertise op het gebied van encryptie en security met zich mee, en we zijn razend enthousiast om Max en zijn team te mogen verwelkomen. Door zo’n hechte groep van security-engineers aan boord te brengen, wordt ons 90-dagenplan om onze beveiliging te versterken significant versneld.”

“Keybase is verheugd om zich aan te sluiten bij het Zoom team!” zegt Max Krohn, mede-oprichter en developer bij Keybase. “Ons team is gepassioneerd over security en privacy en het is een eer om onze encryptie-expertise toe te passen op een platform dat dagelijks door honderden miljoenen gebruikers wordt gebruikt.”

Als onderdeel van Zoom’s security-engineering team, zal het Keybase team belangrijke bijdragen leveren aan Zoom’s 90-dagenplan om proactief de security- en privacymogelijkheden van het platform te identificeren, adresseren en versterken. Krohn zal de leiding nemen over het security-engineering team en zal rechtstreek rapporteren aan Yuan. De managementteams van Zoom en Keybase zullen samenwerken om de toekomst van het Keybase product te bepalen. De voorwaarden van de acquisitie zijn niet bekend gemaakt.

Bezoek het Zoom-blog voor meer details over de bouw van de end-to-end encryptiedienst.

Toekomstgerichte uitingen
Dit persbericht bevat uitdrukkelijke en impliciete “toekomstgerichte uitingen”, zoals gedefinieerd in de Private Securities Litigation Act van 1995, met betrekking tot Zoom’s acquisitie van Keybase die wezenlijke risico’s, onzekerheden en aannames impliceert waardoor daadwerkelijke resultaten significant kunnen verschillen van de resultaten die in dit soort uitingen worden uitgedragen of geïmpliceerd. Toekomstgerichte uitingen in dit bericht bevatten onder andere de mogelijke voordelen van de acquisitie, onze ontwikkeling van onze end-to-end encryptiedienst, ons vermogen het Keybase-team te integreren, en potentiële groeimogelijkheden. In sommige gevallen kun je toekomstgerichte uitingen identificeren aan de hand van woorden zoals “anticiperen”, “geloven”, “schatten”, “verwachten”, “voornemen”, “kunnen”, “zouden”, “zouden moeten”, “voorspellen”, “potentieel”, “doel”, “verkennen”, “doorgaan”, of de negatie van deze woorden, alsook vergelijkbare uitdrukkingen die het doel hebben toekomstgerichte uitingen te identificeren. Niet alle toekomstgerichte uitingen bevatten deze identificerende woorden. Door hun aard zijn deze verklaringen onderworpen aan talrijke onzekerheden en risico's, met inbegrip van factoren buiten onze controle, waardoor daadwerkelijke resultaten, prestaties of het bereiken van doelen significant kunnen verschillen van de in dit soort uitingen uitgedragen of geïmpliceerde stellingen. Deze veronderstellingen, onzekerheden en risico's bevatten onder andere de mogelijkheid dat de verwachte voordelen van de transactie niet worden gerealiseerd (wanneer ze verwacht worden of helemaal niet), de prioriteiten van het management voor lopende bedrijfsactiviteiten en mogelijkheden, mogelijke negatieve reacties of veranderingen in zakelijke of werknemersrelaties, het vermogen om Keybase succesvol te integreren en andere factoren die van invloed kunnen zijn op toekomstige resultaten van Zoom. Aanvullende risico’s en onzekerheden waardoor daadwerkelijke uitkomsten en resultaten significant kunnen verschillen van de in toekomstgerichte uitingen gestelde verwachtingen zijn gedekt onder de sectie “Risicofactoren” en elders in onze meest recente rapportages aan de Securities and Exchange Commission (de “SEC”), met inbegrip van ons jaarlijkse Form-10-rapport voor het jaar dat eindigde op 31 januari 2020. Toekomstgerichte uitingen zijn alleen geldig vanaf de dag waarop de uitingen worden gedaan en zijn gebaseerd op informatie die voor Zoom beschikbaar is op het moment dat deze uitingen worden gedaan en/of het goede vertrouwen of geloof van het management met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen. Zoom neemt geen verplichting op zich om toekomstgerichte uitingen te updaten om latere gebeurtenissen of omstandigheden te weerspiegelen, tenzij wettelijk verplicht.

Over Zoom
Zoom Video Communications, Inc. (NASDAQ: ZM) brengt teams samen in een frictieloze video-omgeving zodat ze meer gedaan krijgen. Ons gemakkelijke, betrouwbare en innovatieve video-first communicatieplatform ondersteunt videomeetings, audiomeetings, webinars en chatgesprekken op zowel desktops, telefoons, mobiele apparaten en conferencesystemen. Zoom helpt ondernemingen betere gebruikerservaringen op te zetten met marktleidende integraties met zakelijke apps, en met development-tools waarmee aangepaste workflows kunnen worden opgezet. Zoom is opgericht in 2011, is gevestigd in San Jose, Californië (VS) en heeft wereldwijd lokale kantoren. Bezoek voor meer informatie zoom.com en volg @zoom_us.

Over Keybase
Keybase is een bedrijf dat is toegewijd aan security, cryptografie, strong identity en privacy. Keybase biedt end-to-end versleutelde chat-, filesharing- en code-hosting-diensten, allen gebaseerd op een cryptografisch platform dat meerdere apparaten per gebruiker en grote, dynamische teams ondersteunt. Bezoek keybase.io en volg @keybaseio.Zoom Persdesk
Naomi van Duin
+31 (0)23 555 34 24
Zoom@yellow-communications.com
Laatste van Zoom  
Zoom stelt $100 miljoen beschikbaar voor ontwikkelaars Zoom Apps

Zoom officiële partner van de Formule 1

Zoom Rooms 'Everywhere Workforce' innovaties vanaf nu beschikbaar
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 4 dagen
PR contact  

Logo Clarity Benelux
Zoom contact  

Logo Zoom

Zoom sociaal  


Zoom tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Logo SurveyMonkey
Logo Clarity Benelux
Logo ISBW
Logo Techniekopleiding.nl
Logo GNX
Logo Visma | Raet
Logo Poly
Logo Citython
Logo Visma | Onguard
Logo ManpowerGroup
Logo Auth0
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91094 persberichten
- 5974 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10265 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl