www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl

2513 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (1 jaar en 145 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

AVANS Hogeschool kiest brightspace van D2L om flexibiliteit studenten te verbeteren en data-gedreven leren mogelijk te maken

Bunnik, 6 mei 2020 - Avans Hogeschool kiest het Brightspace-platform van D2L, wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingstechnologie, om een flexibel onderwijsmodel op te zetten dat voldoet aan de behoeften van de moderne werkwereld.

Avans Hogeschool ontstond in 2004 na een fusie tussen Hogeschool Brabant en Hogeschool ’s-Hertogenbosch. Beide hogescholen werkten al nauw samen onder één College van Bestuur. Inmiddels is Avans een van de grootste hogescholen van Nederland, met locaties in Breda, Den Bosch, Roosendaal en Tilburg. De hogeschool biedt 61 opleidingen, heeft 33.000 studenten en 2.900 medewerkers.

Avans heeft als doel flexibele en veerkrachtige professionals voort te brengen die snel aan de slag kunnen en waarde toevoegen aan de organisatie waar ze hun loopbaan starten. De onderwijsmodules worden in samenspraak met professionele branchepartners ontwikkeld en regelmatig geüpdatet op basis van de ontwikkelingen op de internationale arbeidsmarkt. Zo zorgt Avans ervoor dat zijn studenten zich snel kunnen aanpassen en klaar zijn voor hun toekomst.

De hogeschool zet verdere stappen richting meer keuzevrijheid voor studenten. Avans gaatflexibele studieprogramma’s bieden waarbij studenten eenvoudig kunnen overstappen naar een gerelateerd programma. Bovendien hebben ze de vrijheid om hun eigen studiekeuzes te maken, gebaseerd op hun doelen, interesses, vaardigheden en idealen. Dit leidt tot een persoonlijke leerweg die multidisciplinaire vaardigheden ondersteunt. Avans staat voor een gecombineerd leermodel waarbij leren een sociaal proces is. Studenten kunnen reflecteren over wat ze hebben geleerd en worden aangemoedigd om de verantwoordelijkheid te nemen voor hun persoonlijke ontwikkeling. Om dit te bereiken, ging Avans op zoek naar een gebruiksvriendelijk en data-gedreven leerplatform, voor de realisatie van op maat gemaakte leerwegen en het blijven bieden van modern, flexibel onderwijs.

Na gedegen onderzoek begon het aanbestedingsproces in februari 2019 met vier leveranciers. Na de initiële gebruikerstesten, die voor vijftig procent meetelden in de eindbeslissing, kwam D2L als winnaar uit de bus. D2L werd gekozen vanwege zijn voorgestelde implementatie-aanpak en zijn ambitie om te helpen de specifieke visie van de hogeschool waar te maken.

Felix Kuijpers, Programma Manager Education Innovation in het ICT-team van Avans Hogeschool: “We kozen D2L omdat zijn bedrijfsethos en de mogelijkheden van het platform aansluiten op onze eigen onderwijsdoelen. Het team van D2L bood een persoonlijke touch, een collaboratieve implementatie waarbij onze eigen docenten betrokken konden worden in het vroege ontwerpproces. D2L helpt ons onze specifieke leerdoelen te behalen. Via Brightspace hebben we inzicht in de persoonlijke leerbehoeften van onze studenten en kunnen we onze les- en leeromgeving doelgericht verbeteren. Bovendien kunnen we dankzij deze samenwerking onze studenten beter voorbereiden op hun toekomstige loopbaan.”

Het Brightspace-platform stelt docenten in staat gebruik te maken van les-analytics om live feedback te geven op de voortgang van studenten en om gedrag en andere leercriteria te beoordelen. Tegelijkertijd krijgen studenten de kans om met andere studenten samen te werken, alsook met docenten en professionals.

Stewart Watts, Vice President EMEA van D2L: “De laatste tijd behalen we als bedrijf grote successen in de Benelux. Dat is bemoedigend. Avans is een zeer ambitieuze onderwijsinstelling met specifieke leerdoelen voor de toekomst. We zijn trots dat de hogeschool Brightspace koos als onderdeel van hun plan om moderne, persoonlijke leerwegen aan te bieden en studenten uit te rusten met de vaardigheden die ze in de toekomst nodig hebben. Gezien onze gedeelde waarden en focus op het nieuwe leren, hoop ik dat we deze samenwerking kunnen uitbouwen en de leerervaring voor de studenten de komende jaren kunnen blijven transformeren.”

In het kort:
  • Avans Hogeschool koos D2L vanwege zijn collaboratieve implementatie-aanpak en de mogelijkheid te voldoen aan de leerdoelen van 2025
  • Avans Hogeschool zet alle opleidingen over naar het Brightspace-platform. Vanaf september 2020 gaat dit proces in fases van start, waarbij D2L en de academies samenwerken
  • Brightspace maakt actief leren mogelijk, waarbij docenten in staat zijn praktische lesmodellen aan te bieden, resulterend in een moderne leerervaringOVER AVANS HOGESCHOOL
Avans Hogeschool ontstond in 2004 na een fusie tussen Hogeschool Brabant en Hogeschool ’s-Hertogenbosch. Beide hogescholen werkten al nauw samen onder één College van Bestuur. Inmiddels is Avans een van de grootste hogescholen van Nederland, met locaties in Breda, Den Bosch, Roosendaal en Tilburg. De hogeschool biedt 61 opleidingen, heeft 33.000 studenten en 2.900 medewerkers.

Over D2L
D2L gelooft dat leren aan de basis staat van alle voortgang en prestaties. Door nauw samen te werken met organisaties wereldwijd, heeft D2L de manier getransformeerd waarop miljoenen mensen online en in het leslokaal leren. Lees meer over wat D2L doet voor scholen, het hoger onderwijs en bedrijven op www.D2L.com.
Laatste van D2L  
AVANS Hogeschool kiest brightspace van D2L om flexibiliteit studenten te verbeteren en data-gedreven leren mogelijk te maken

European Society for Blood and Marrow Transplantation traint leden wereldwijd met Brightspace-platform van D2L
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 145 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
D2L contact  

Logo D2L

D2L sociaal  


D2L tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Bergler Flex Solutions
Logo NewChannel
Logo Maunt
Logo Huisabc.nl
Logo Prof-IT4all
Logo Drimpy
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo DNA Services B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo VPNdiensten.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo Experis
Logo Kaspersky
Logo Schneider Electric
Logo Zyxel
Logo Jamf
Logo Transitieprofs
Logo Barracuda Networks
Logo NCOI Opleidingen
Logo Telindus
Logo Extreme Networks
Logo Piwik PRO
Logo Schneider Electric
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92134 persberichten
- 6051 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10805 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl