www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2515 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (311 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Edelman

Appian kondigt de ‘Workforce Safety and Readiness’ applicatie aan voor Return-to-Work Management bij COVID-19 en andere crises

Nieuwe app helpt HR-afdelingen te zorgen voor een veilige en soepele transitie naar het werk op locatie na een crisis

Amsterdam - 30 april 2020 - Appian kondigt vandaag de lancering aan van een nieuwe 'Workforce Safety and Readiness' applicatie met functies om de veiligheid van het personeel van een bedrijf of overheidsinstelling tijdens een crisis te waarborgen en hun terugkeer naar de werklocatie te managen.

De Human Resources-afdelingen en Crisismanagement teams, die al onder druk staan door de COVID-19 pandemie, moeten nu plannen maken om het personeel veilig terug te laten keren naar de werkplek. Deze transities zullen complex zijn. Om ervoor te zorgen dat mensen productief en veilig aan het werk kunnen zijn, zullen organisaties moeten nadenken over: individuele gezondheids- en risicoscreenings van werknemers, of de werkzaamheden van een werknemer efficiënt op afstand kunnen worden uitgevoerd, over het bedrijfsbeleid en over een reeks nationale en regionale overheidsvoorschriften.

Appian's nieuwe ‘Workforce Safety and Readiness’ applicatie stelt organisaties in staat om de complexiteit van terugkerende werknemers naar de werkplek op een slimme manier te managen. Met inachtneming van de regelgeving van de overheid en het bedrijfsbeleid, waarbij de gezondheid van werknemers en de veiligheid op de werkplek zelf de prioriteit heeft. De applicatie biedt:
  • Een gecentraliseerd command center. De app biedt een centraal command center om de gezondheid en veiligheid van de werknemers te waarborgen. Werkgevers kunnen de gezondheid en de werkstatus van alle werknemers in realtime zien en beheren.
  • Snelle, eenvoudige screening van de workforce. Werknemers gebruiken een eenvoudige web- of mobiele applicatie om persoonlijke gezondheids- en risicogegevens in te voeren en bij te houden, waarbij zij op de hoogte zijn van lokale regels en het bedrijfsbeleid.
  • Intelligente return-to-work certificering. Organisaties bepalen zelf interne beleidsregels betreffende de autorisatie om terug te keren naar het werk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een uitgebreide library van vooraf opgestelde regels op basis van de richtlijnen van de gezondheidsorganisatie en de regelgeving van de overheid. Deze regels worden vervolgens toegepast op data over de gezondheid en risico's van werknemers, waarna een werknemer via de applicatie automatisch autorisatie krijgt om terug te keren naar het werk.
  • Ondersteuning voor gefaseerde terugkeer naar het werk. De applicatie maakt het mogelijk om een gefaseerde of roulerende aanpak van de terugkeer van het personeel te automatiseren. Terugkeercertificaten kunnen aan werknemers worden verstrekt op basis van geografie, team, rol, persoonlijke gezondheidsrisico's, capaciteit van de werkruimte of andere factoren.
  • Snelle oplossing van problemen. Uitzonderingen, bezwaren of zorgen van werknemers kunnen snel worden beheerd door HR met behulp van geïntegreerde casemanagement mogelijkheden.
  • Privacy en veiligheid. De applicatie wordt gedraaid op de Appian HIPAA-compatibele cloud waardoor privacygevoelige gegevens over de gezondheid van werknemers worden beschermd.
  • Wereldwijd bereik. De applicatie-interface is beschikbaar in het Engels, Italiaans, Spaans, Duits en Frans, met de mogelijkheid om uit te breiden naar andere talen.
De applicatie is per 1 mei verkrijgbaar en kan worden ingezet op Appian Cloud of eigen clouddiensten. De applicatie kan binnen enkele uren gebruiksklaar zijn binnen de organisatie en kan worden aangeschaft vanaf $5k per maand.

Voor meer informatie over de ‘Workforce Safety and Readiness’ applicatie is er een webinar:
“Manage Workforce Safety and Readiness: Dealing with the Complexities of Return-to-Work,’’ op 6 mei 2020 om 17:00 uur. Registreer je nu via https://ap.pn/2VsE7NG.
Laatste van Appian  
Appian uitgeroepen tot 2021 Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Enterprise Low-Code Applicatie Platforms

Appian introduceert het eerste uniforme platform voor Hyperautomation

Appian kondigt CampusPass™-oplossing aan voor universiteiten
Geplaatst:
Verstreken tijd: 311 dagen
Appian contact  

Logo Appian

  +31 (0)20 2993350
  info.nl@appian.com
  www.appian.com
Appian sociaal  


Appian tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo MicroFix
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo PQR B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Alleeninkt.nl
Logo Northwave
Logo Spryng
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo PayIBAN BV
Logo Techone B.V.
Logo Humanwave B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90543 persberichten
- 5912 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9830 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl