www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (307 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Fortinet biedt online cybersecurity-trainingen gratis aan om het tekort aan beveiligingsvaardigheden te dichten

Online cursussen nu gratis toegankelijk voor iedereen die zijn technische vaardigheden en security awareness gratis wil uitbreiden

Utrecht, 30 april 2020 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat het zijn volledige online catalogus van Network Security Expert-trainingen gratis beschikbaar stelt. De trainingen bieden bijvoorbeeld kennis over Secure SD-WAN, de beveiliging van publieke clouds en veilig toegangsbeheer. Het leeuwendeel van deze trainingen maakt deel uit van het cursusaanbod van het Network Security Expert Institute van Fortinet. Dat was voorheen alleen toegankelijk voor partners, maar staat nu open voor alle geïnteresseerden.

De trainingen blijven in heel 2020 gratis toegankelijk. Fortinet wil daarmee tegemoetkomen aan de snel groeiende behoefte van bedrijven aan vaardigheden voor het beschermen van sterk geografisch verspreid personeel, telewerkers en thuiswerkers. De trainingen bieden iedereen die een loopbaan op het gebied van cybersecurity ambieert de kans om zich nieuwe vaardigheden aan te leren dan wel gevorderde vaardigheden op te doen.

Het NSE Institute van Fortinet biedt nu gratis training op diverse niveaus aan die cursisten in staat stellen om hun security awareness uit te breiden en gevorderde technische vaardigheden op te doen.

Verhoogde risico’s door een geografisch verspreid personeelsbestand
Organisaties in alle delen van de wereld hebben hun netwerk snel moeten aanpassen om ondersteuning te bieden voor de overstap naar thuiswerken. IT-afdelingen hebben hun handen vol aan het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit en veilige toegang tot bedrijfskritische data en applicaties. Cybercriminelen proberen ondertussen misbruik te maken van de explosieve toename van het aantal medewerkers dat op afstand toegang zoekt tot gevoelige informatie en data. Dat doen ze maar beveiligingslekken te zoeken en hun aanvalsstrategieën af te stemmen op de omgevingen van thuiswerkers.

Volgens een recent onderzoek van ISC2 ontbreekt het bijna twee derde aan alle bedrijven aan IT-medewerkers met de vaardigheden die nodig zijn om voor effectieve beveiliging te zorgen. Met het oog op het snel groeiende aanvalsoppervlak dat gepaard gaat met een geografisch verspreid personeelsbestand hebben IT-afdelingen meer dan ooit behoefte aan uitgebreide beveiligingsvaardigheden.

John Maddison, executive vice president Products en CMO bij Fortinet : “De nieuwe realiteit van thuiswerken confronteert veel bedrijven met snelle veranderingen en nieuwe risico’s. IT-afdelingen staan onder druk om uiterst dynamische bedrijfsomgevingen te beschermen. Dit vraagt om uitgebreide beveiligingsvaardigheden. Fortinet is naast een technologiebedrijf ook een onderwijsinstituut. We stellen ons volledige aanbod van online cybersecurity-trainingen voor gevorderden gratis beschikbaar. Elke IT-professional kan daarmee op elk gewenst moment en op eigen tempo de kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn om hun organisatie effectief te beschermen.”

Gratis training voor een snelle ontwikkeling van beveiligingsvaardigheden
Fortinet put uit het lesaanbod van het training- en certificeringsprogramma van zijn NSE Institute om 24 beveiligingscursussen voor gevorderden gratis aan te bieden aan IT-professionals om hen te helpen met het uitbreiden van hun beveiligingskennis en het ondervangen van nieuwe cyberrisico’s.

Deelnemers aan de trainingen komen meer te weten te komen over oplossingen van Fortinet zoals de firewalls uit de FortiGate-reeks, FortiNAC en FortiManager. Daarmee kunnen ze een breed scala aan vaardigheden opdoen voor het beschermen van alle mogelijke netwerken tegen cyberbedreigingen. Opnames van laboratoriumdemo’s voor deze cursussen zijn on demand toegankelijk en worden aangevuld met regelmatige live sessies met Fortinet Certified Trainers. Tijdens deze sessies voeren trainers demonstraties uit en verzorgen ze vraag-en-antwoordsessies. Iedereen die aan de slag wil gaan met de gratis trainingen van Fortinet kan dat hier doen.

Voor meer trainingsmogelijkheden kan men een beroep doen op het wereldwijde netwerk van Authorized Training Centers (ATC’s) van Fortinet.

Het NSE Institute dicht het tekort aan beveiligingsvaardigheden
De introductie van meer gratis cybersecurity-trainingen sluit aan op het streven van Fortinet om het tekort aan beveiligingsvaardigheden te dichten door middel van training en onderwijs. Fortinet richtte in 2015 het NSE Institute op, dat inmiddels meer dan 300.000 NSE-certificeringen aan cursisten heeft uitgereikt. Het NSE Institute staat aan de basis van het training- en certificeringsprogramma NSE, de Fortinet Network Security Academy en het Fortinet Veterans-programma. Het certificeringsprogramma van Fortinet werd in het kader van de 2019 CyberSecurity Breakthrough Awards uitgeroepen tot “ Professional Certification Program of the Year”.

De catalogus met gratis trainingen omvat basiscursussen in secury awareness voor de niveaus NSE 1 en NSE 2. Dit aanbod werd recentelijke uitgebreid met de FortiGate Essentials-training voor iedereen die meer wil weten over beleidsregels voor firewalls, gebruikersautenticatie, routering en SSL VPN.

Overige manieren om het groeiende aanvalsoppervlak te beveiligen
Fortinet helpt klanten en partners niet alleen met gratis training, maar ook met ingebouwde mogelijkheden voor het beschermen van thuiswerkers in zijn FortiGate-firewalls. Deze functionaliteit is gratis inzetbaar. De firewalls van Fortinet worden kracht bijgezet door op maat ontwikkelde beveiligingsprocessors (SPU’s) en bieden optimaal schaalbare capaciteit. Secure SD-WAN is inbegrepen in elke FortiGate-appliance. Deze oplossing biedt betrouwbare en kostenefficiënte connectiviteit voor filiaalmedewerkers en verbetert de prestaties van hun applicaties. De gratis FortiClient- software van Fortinet kan in een mum van tijd worden geïnstalleerd op apparaten van de werkgever of werknemers om te voorzien in versleutelde VPN-verbindingen met het bedrijfsnetwerk.

Aanvullende informatie
Laatste van Fortinet  
Onderzoeksrapport van FortiGuard Labs: cybercriminelen volgen de online activiteiten van werknemers op de voet

Fortinet laat sterke cijfers zien in 2020

Fortinet lanceert nieuw besturingssysteem FortiOS 7.0
Sitecore breidt uit met de overname van Boxever en Four51

SMS gateway van Spryng: Momenteel een uitkomst voor retailers

Lightspeed introduceert ‘Winkelen op afspraak’ en biedt retailers zekerheid rondom heropening

'Nieuw' kabinet toont vertrouwen techkampioenen

Uniserver Group en CloudNation bundelen krachten om dé cloudspecialist van Nederland te worden

Rockwell Automation wederom in de lijst van meest ethische bedrijven ter wereld

WRSTBND's nieuwe contactloze platform ondersteunt op veilige wijze live concerten en evenementen

Zeven op de tien organisaties rapporteert nieuwe security-uitdagingen als gevolg van de pandemie, maar slechts een derde beschouwt cybersecurity als topprioriteit voor 2021

Appronto breidt team flink uit

TP Vision bevestigt: Philips TV eerste grote Europese tv-aanbieder met Mimi Sound Personalisation

KnowBe4-onderzoek: in organisaties met een goede security-cultuur vertonen medewerkers veiliger gedrag

Een derde werknemers overweegt nieuwe baan als gevolg van pandemie

Micro Focus Universe 2021, High Tech – Low Drama evenement voor 40.000 klanten

Macaw wil Duitse markt verder veroveren en neemt digital agency netzkern over

Caspar Visch nieuwe CFO Global Talk

Maandalert Woningmarkt | maart 2021, Verhuisbewegingen en prijsontwikkeling
Studie: Marketing voor MKB in 2021 – Budgetten, Trends en toekomstige investeringen

Cisco Webex-innovatie doorbreekt taalbarrières met real-time vertaling

Enrise ontwikkelt bakplatform Bakken.nl voor Dr. Oetker

NavInfo zet AIRI in voor AI-ontwikkelingen en -diensten voor autonoom rijden en smart cities

Bakkerij Amstelveld gebruikt AI van Pegamento voor controle op kwaliteit brood

VRR kiest voor Thinkwise enterprise low-code platform om eigen ERP te realiseren

Twee derde van (thuis)werkend Nederland staat weer te popelen om naar kantoor te gaan

Superfood retailer KoRo in zee met Descartes om aan hoge ordervolumes te voldoen

Ictivity behaalt Gold-status bij F-Secure

Citrix® voltooit overname van Wrike

Razer organiseert allereerste Razer DevCon

Leica Geosystems ontwikkelt 3D scanoplossing met Spot-robot

Ruim helft tech-vrouwen zag afgelopen twee jaar gendergelijkheid verbeteren, maar de reis naar gelijkheid is nog niet voorbij

KnowBe4 stelt Jan van Vliet aan als Vice President Rest of Europe

Lexmark voegt nieuwe mfp’s met ondersteuning voor cloud fax toe aan de Lexmark Go Line-serie

O’Neill beschermt volledige IT-omgeving met SentinelOne

CM.com Acquires Dutch Fintech Company PayPlaza

Corporate Finance International ziet fusies, overnames en deelnemingen in de ICT-markt in 2020 een weg vinden
Geplaatst:
Verstreken tijd: 307 dagen
Fortinet contact  

Logo Fortinet

  030 799 1008
  www.fortinet.com
Fortinet sociaal  


Fortinet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo VR-SPACES
Logo Synobsys
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Logo Ictivity
Logo Citrix
Logo Poly
Logo Roche Diabetes Care
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90524 persberichten
- 5913 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9808 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl