www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 25 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

EsperantoXL nieuwe partner van low-code platformleverancier Thinkwise

Apeldoorn, 21 april 2020 – EsperantoXL sluit zich aan bij het snelgroeiende partnernetwerk van low-code platformleverancier Thinkwise. EsperantoXL levert sinds 2002 bedrijfskritische softwareoplossingen rond procesoptimalisatie aan grote organisaties en specialiseerde zich sinds 2015 in Rapid Application Development op basis van no-code en low-code platformen. Met het Thinkwise Platform kan EsperantoXL ook klanten met grote bedrijfskritische softwaresystemen van een low-code oplossing voorzien.

EsperantoXL richt zich sinds de oprichting in 2002 op het ontwikkelen van slimme softwareoplossingen, waarmee organisaties hun processen kunnen optimaliseren. Na jaren van traditionele softwareontwikkeling werd rond 2015 besloten dat het tijd was voor een nieuwe richting. Het bedrijf maakte de strategische keuze voor no-code en low-code softwareontwikkeling. “De overstap naar no-code development was voor ons bedrijf een belangrijke stap voorwaarts,” zegt Bram Berkelaar, Managing Director van EsperantoXL. “Toch schoten deze oplossingen soms tekort bij het ontwikkelen van grote softwareoplossingen ter ondersteuning van het primaire bedrijfsproces van onze grotere klanten. Het low-code platform van Thinkwise bleek de missende schakel in onze propositie.”

Unieke bedrijfsprocessen
Diverse klanten van EsperantoXL maken nog gebruik van verouderde enterprise IT-systemen. Voor hen ontwikkelt het bedrijf softwareoplossingen die als een laag erboven moderne technologische mogelijkheden ontsluiten, waaronder spraaktechnologie en Optical Character Recognition (OCR). Met het Thinkwise Platform wordt het nu mogelijk om deze verouderde enterprise IT-systemen stapsgewijs te vervangen.

“Uit traditionele softwarepakketten haal je hooguit zo’n 80 procent efficiëntie,” legt Berkelaar uit. “Maar de 20 procent die je bedrijfsproces zo uniek maakt, kun je in die pakketten niet kwijt. Dat kan met Thinkwise wel. Je kunt veel sneller enterprise software ontwikkelen en die helemaal tunen op hoe jij je als organisatie wilt onderscheiden op de markt. Dat is een enorme kracht. Ik verwacht dat veel van onze klanten blij worden als ze de mogelijkheden daarvan zien in hun eigen organisatie.”

Door enterprise software te ontwikkelen op basis van het Thinkwise Platform worden bedrijven volgens Berkelaar niet meer in het keurslijf van een standaard softwareoplossing gedwongen, die ze gelijk maakt aan hun concurrentie. “Met Thinkwise blijven alle procesmatige zaken waarmee je je wilt onderscheiden als organisatie bewaard, en je behoudt de flexibiliteit om de software te verbeteren. Denk aan de dienstverlening aan klanten persoonlijker maken, processen of kosten beter beheersen. Met een low-code platform focus je minder op techniek, en veel meer op proces en functionaliteit.”

Platformleverancier
Berkelaar: “We merken dat er nu al veel interesse is bij klanten, en Thinkwise genereert ook zelf veel business voor zijn partners. In ons no-code/low-code-portfolio ontbrak nog iets op enterprise low-code gebied. We hebben nu een serieuze strategische partner gevonden in Thinkwise waarmee we dat gat kunnen opvullen.” Ondanks dat de samenwerking van EsperantoXL met Thinkwise nog vrij jong is, heeft het bedrijf nu al de eerste projecten op de rol staan.

Rogier van Konijnenburg van Thinkwise ziet de toetreding van EsperantoXL aan het partnernetwerk als een bewijs van de succesvolle omslag van Thinkwise naar technologiepartner: “Wij kunnen projecten met een gerust hart aan professionele partners als EsperantoXL overlaten. Hun marktkennis en expertise is een aanwinst, en wij focussen ons nu zelf meer op de verdere ontwikkeling van ons platform en het ondersteunen van onze partners.”

###

Over EsperantoXL
EsperantoXL is opgericht in 2002 en gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen voor bedrijven. Een aantal jaar geleden zijn we overgestapt van traditionele softwareontwikkeling naar Rapid Application Development op basis vanlow- en no-code platformen. Met bijna 20 jaar ervaring in kwalitatieve softwareoplossingen is EsperantoXL dè partner voor organisaties die een versnelling zoeken in hun digitale transformatie. Onze bedrijfskundige consultants zijn in staat om snel bedrijfsspecifieke processen te analyseren èn te optimaliseren met softwareoplossingen die in korte tijd live gaan. Ons uitgangspunt is altijd dat we organisaties de flexibiliteit bieden om mee te bewegen met uitdagingen in de markt. Dit sluit naadloos aan bij de mogelijkheden die low-en no-code platformen intrinsiek in zich dragen. Het in 2019 aangegane partnership met Thinkwise zorgt voor een verdere uitbreiding van onze dienstverlening op enterprise low-code projecten. Meer informatie: www.esperantoxl.nl

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Contactgegevens voor de pers
EsperantoXL
Contactpersoon: Bram Berkelaar
E-mail: b.berkelaar@esperantoxl.nl
Website: www.esperantoxl.nl

Thinkwise
Contactpersoon: Janine Worst
E-mail: jworst@thinkwisesoftware.com
Website: www.thinkwisesoftware.com

Laatste van Thinkwise  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 25 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Thinkwise contact  

Logo Thinkwise

Thinkwise sociaal  


Thinkwise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl