www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2500 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (76 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

EsperantoXL nieuwe partner van low-code platformleverancier Thinkwise

Apeldoorn, 21 april 2020 – EsperantoXL sluit zich aan bij het snelgroeiende partnernetwerk van low-code platformleverancier Thinkwise. EsperantoXL levert sinds 2002 bedrijfskritische softwareoplossingen rond procesoptimalisatie aan grote organisaties en specialiseerde zich sinds 2015 in Rapid Application Development op basis van no-code en low-code platformen. Met het Thinkwise Platform kan EsperantoXL ook klanten met grote bedrijfskritische softwaresystemen van een low-code oplossing voorzien.

EsperantoXL richt zich sinds de oprichting in 2002 op het ontwikkelen van slimme softwareoplossingen, waarmee organisaties hun processen kunnen optimaliseren. Na jaren van traditionele softwareontwikkeling werd rond 2015 besloten dat het tijd was voor een nieuwe richting. Het bedrijf maakte de strategische keuze voor no-code en low-code softwareontwikkeling. “De overstap naar no-code development was voor ons bedrijf een belangrijke stap voorwaarts,” zegt Bram Berkelaar, Managing Director van EsperantoXL. “Toch schoten deze oplossingen soms tekort bij het ontwikkelen van grote softwareoplossingen ter ondersteuning van het primaire bedrijfsproces van onze grotere klanten. Het low-code platform van Thinkwise bleek de missende schakel in onze propositie.”

Unieke bedrijfsprocessen
Diverse klanten van EsperantoXL maken nog gebruik van verouderde enterprise IT-systemen. Voor hen ontwikkelt het bedrijf softwareoplossingen die als een laag erboven moderne technologische mogelijkheden ontsluiten, waaronder spraaktechnologie en Optical Character Recognition (OCR). Met het Thinkwise Platform wordt het nu mogelijk om deze verouderde enterprise IT-systemen stapsgewijs te vervangen.

“Uit traditionele softwarepakketten haal je hooguit zo’n 80 procent efficiëntie,” legt Berkelaar uit. “Maar de 20 procent die je bedrijfsproces zo uniek maakt, kun je in die pakketten niet kwijt. Dat kan met Thinkwise wel. Je kunt veel sneller enterprise software ontwikkelen en die helemaal tunen op hoe jij je als organisatie wilt onderscheiden op de markt. Dat is een enorme kracht. Ik verwacht dat veel van onze klanten blij worden als ze de mogelijkheden daarvan zien in hun eigen organisatie.”

Door enterprise software te ontwikkelen op basis van het Thinkwise Platform worden bedrijven volgens Berkelaar niet meer in het keurslijf van een standaard softwareoplossing gedwongen, die ze gelijk maakt aan hun concurrentie. “Met Thinkwise blijven alle procesmatige zaken waarmee je je wilt onderscheiden als organisatie bewaard, en je behoudt de flexibiliteit om de software te verbeteren. Denk aan de dienstverlening aan klanten persoonlijker maken, processen of kosten beter beheersen. Met een low-code platform focus je minder op techniek, en veel meer op proces en functionaliteit.”

Platformleverancier
Berkelaar: “We merken dat er nu al veel interesse is bij klanten, en Thinkwise genereert ook zelf veel business voor zijn partners. In ons no-code/low-code-portfolio ontbrak nog iets op enterprise low-code gebied. We hebben nu een serieuze strategische partner gevonden in Thinkwise waarmee we dat gat kunnen opvullen.” Ondanks dat de samenwerking van EsperantoXL met Thinkwise nog vrij jong is, heeft het bedrijf nu al de eerste projecten op de rol staan.

Rogier van Konijnenburg van Thinkwise ziet de toetreding van EsperantoXL aan het partnernetwerk als een bewijs van de succesvolle omslag van Thinkwise naar technologiepartner: “Wij kunnen projecten met een gerust hart aan professionele partners als EsperantoXL overlaten. Hun marktkennis en expertise is een aanwinst, en wij focussen ons nu zelf meer op de verdere ontwikkeling van ons platform en het ondersteunen van onze partners.”

###

Over EsperantoXL
EsperantoXL is opgericht in 2002 en gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen voor bedrijven. Een aantal jaar geleden zijn we overgestapt van traditionele softwareontwikkeling naar Rapid Application Development op basis vanlow- en no-code platformen. Met bijna 20 jaar ervaring in kwalitatieve softwareoplossingen is EsperantoXL dè partner voor organisaties die een versnelling zoeken in hun digitale transformatie. Onze bedrijfskundige consultants zijn in staat om snel bedrijfsspecifieke processen te analyseren èn te optimaliseren met softwareoplossingen die in korte tijd live gaan. Ons uitgangspunt is altijd dat we organisaties de flexibiliteit bieden om mee te bewegen met uitdagingen in de markt. Dit sluit naadloos aan bij de mogelijkheden die low-en no-code platformen intrinsiek in zich dragen. Het in 2019 aangegane partnership met Thinkwise zorgt voor een verdere uitbreiding van onze dienstverlening op enterprise low-code projecten. Meer informatie: www.esperantoxl.nl

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Contactgegevens voor de pers
EsperantoXL
Contactpersoon: Bram Berkelaar
E-mail: b.berkelaar@esperantoxl.nl
Website: www.esperantoxl.nl

Thinkwise
Contactpersoon: Janine Worst
E-mail: jworst@thinkwisesoftware.com
Website: www.thinkwisesoftware.com

Laatste van Thinkwise  
Thinkwise introduceert Automated Machine Learning in nieuwe versie low-code platform

Thinkwise is opgenomen als koploper in technologie in SPARK Matrix: Low-Code Application Development Platforms 2020

Thinkwise benoemt Aad van Schetsen tot international channel manager voor groei in het buitenland
Bastiaan Topper opvolger van Peter Altevogt als CEO van Korton Group

80% werkenden ziet digitaal werken als ‘nieuwe manier van werken’ 

QuandaGo lanceert collaborative case management toepassing voor Microsoft Teams

Valid en KPN IoT sluiten partnerovereenkomst

Unexus Connect integreert met Microsoft Teams

DHL Aviation standaardiseert elektronische communicatie voor luchtvrachtvervoer met Descartes Global Air Messaging Gateway

Zyxel introduceert eerste cloud-netwerkoplossing met DPPSK WiFi-authenticatie en -versleuteling voor het mkb

BCT en Aareon bundelen krachten voor innovatieve factuurverwerking in de cloud

Workday maakt de werkomgeving persoonlijker met oplossingen die gericht zijn op verandering

Workday People Analytics geeft automatisch inzicht in het personeelsbestand voor optimaal personeelsbeleid in een veranderende wereld

Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) gaat als grootste ESL-implementator van Europa een samenwerking aan met Hanshow Technology

De werkende wereld verandert: Citrix-onderzoek laat zien hoe Nederlanders naar hun toekomst op kantoor kijken

Netwerktoegang op afstand veiliger dankzij authenticatie via alle mobiele apparatuur

Onvergetelijk: diploma-uitreiking in de Galgenwaard

Bedrijfseconomisch ontslag: wat nu?

Siemens voegt met Teamcenter X cloud-gebaseerde PLM-oplossing toe aan Xcelerator Portfolio
Een vijfde Nederlanders verzwijgt kinderwens tijdens sollicitatieproces

Maandalert Woningmarkt: Ook vakantiewoningen op de Veluwe in trek

Knab zet biometrische technologie van iProov in voor authenticatie klanten

Azimi treedt terug als CEO van Lavide Holding
Geplaatst:
Verstreken tijd: 76 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Thinkwise contact  

Logo Thinkwise

Thinkwise sociaal  


Thinkwise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Moneezy
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Valid
Logo Descartes
Logo Zyxel
Logo BCT
Logo Workday
Logo Workday
Logo Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)
Logo Citrix
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Telindus
Logo myBrand
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88784 persberichten
- 5737 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8373 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl