www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2502 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (85 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

SER Group stelt kosteloos pragmatische Doxis4 Universal Workspace SaaS-oplossing beschikbaar

Amsterdam/Bonn, 20 april 2020 – SER Group helpt bedrijven en hun medewerkers bij het faciliteren van digitaal werken op afstand met de Universal Workspace SaaS-oplossing. Werknemers die in deze tijden vanuit huis en in verspreide teams moeten werken, kunnen overal en zonder haperende media hun taken en documenten eenvoudig en duidelijk organiseren en delen. Er kan traceerbaar aan taken en documenten worden gewerkt, zowel intern als ook met externe gebruikers zoals klanten en leveranciers. Het aanbod is vier weken geldig.

De huidige situatie laat duidelijk zien hoe belangrijk digitale processen zijn om de bedrijfsvoering draaiend te houden, om beschikbaar te zijn voor klanten en leveranciers en om in teams samen te werken aan projecten.

Het thuiskantoor is de afgelopen weken voor veel mensen een noodzakelijke realiteit geworden. Maar de ervaring leert dat de overgang van on-premise naar thuiskantoor niet altijd naadloos verloopt. Goedkeuringen per e-mail kunnen tijdrovend zijn en zijn vaak niet traceerbaar. Samenwerking wordt lastig wanneer interne of externe afdelingen niet zijn aangesloten op dezelfde systemen en geen toegang hebben tot de noodzakelijke content. En compliance-regels blijven van kracht ook nu werknemers vanuit huis werken in plaats van op kantoor.

“Bedrijven die hebben geïnvesteerd in digitalisering en die functionele toegang kunnen bieden tot bedrijfskritische informatie en controle hebben over het vervolgproces, zijn in het voordeel. Geen enkel bedrijf kan het zich veroorloven dat bestellingen vastlopen of dat de relaties met klanten en leveranciers eronder lijden, omdat medewerkers plotseling geen toegang meer hebben tot informatie”, zegt Stefan Zeitzen, Chief Sales Officer bij SER Group.

"Met dit aanbod helpen we organisaties deze hindernis te overwinnen. We bieden een virtuele ruimte voor samenwerking, breken informatiesilo's in bedrijven open en maken snelle, eenvoudige interdisciplinaire processen mogelijk over de grenzen van afdelingen. Bedrijven die net met digitalisering zijn begonnen, kunnen in dit soort uitzonderlijke omstandigheden geen grote projecten starten. Wat ze nodig hebben, is een pragmatische aanpak die hen helpt de business snel te hervatten.”

“De nieuwe Universal Workspace is een eenvoudige, maar zeer capabele Software as a Service (SaaS) applicatie. Het biedt bedrijven een oplossing waarmee medewerkers snel op afstand kunnen blijven werken. Het is meteen klaar voor gebruik en maakt geen onnodig gebruik van IT-middelen”, aldus Zeitzen.

Universal Workspace is intuïtief te bedienen. Gebruikers creëren individuele of teamwerkplekken voor klanten, leveranciers of gedeelde projecten. Drag and drop van documenten, notities en taken naar de werkruimte is mogelijk en medewerkers kunnen andere gebruikers uitnodigen om zich bij hen aan te sluiten en de benodigde autorisaties toewijzen. Alle deelnemers beschikken over dezelfde actuele informatie.

Universal Workspace is een eenvoudige en pragmatische manier om de basis te leggen voor digitaal werken op afstand en biedt directe toegang tot digitaal samenwerken. Het kan op elk moment worden gekoppeld aan bestaande Doxis4-toepassingen om de gegevens daarin te synchroniseren met een centrale Doxis4-bedrijfsoplossing.

De Universal Workspace demo video: https://www.sergroup.com/en/universal-workspace.html

Over SER Group
SER is een toonaangevende leverancier in de enterprise content management markt. Dagelijks werken meer dan vijf miljoen gebruikers met enterprise content management-oplossingen van SER (Doxis4 ECM-platform). SER ondersteunt met zijn krachtige ECM-software en in-house professional services middelgrote bedrijven, de publieke sector en organisaties uit tal van industrieën met het ontwerpen van digitale oplossingen voor informatie- en procesbeheer. Met bijna 35 jaar ervaring de SER Group met een team van ongeveer 550 medewerkers wereldwijd actief op 22 locaties. Meer informatie: www.ser-solutions.com

Noot voor de redactie:
Influx PR - Margienke Smit, t. 055 3663034 of e-mail: info@influx-pr.com.
Laatste van SER Group  
SER Group stelt kosteloos pragmatische Doxis4 Universal Workspace SaaS-oplossing beschikbaar

SER Software Technology behaalt ISO 9001 certificering

SER Group voor het tweede achtereenvolgende jaar gepositioneerd als Challenger in Gartner Magic Quadrant voor Content Services Platforms
Geplaatst:
Verstreken tijd: 85 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
SER Group contact  

Logo SER Group

  +31 20 45 09 195
  info@ser-solutions.nl
  www.ser-solutions.nl
SER Group sociaal  


SER Group tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Dell Boomi
Logo Rubix
Logo OutSystems
Logo Qualys
Logo myBrand
Logo Arlington Research
Logo Unit4
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Zyxel
Logo Conclusion
Logo Intel
Logo Solipsis b.v.
Logo SAP Concur
Logo Conclusion Zuyd
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88829 persberichten
- 5742 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8400 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl