Herken zakelijke websitebezoekerswww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (330 dagen geleden)
Bedrijf:

Trend Micro verkozen tot ‘2019 Google Cloud Technology Partner of the Year voor Security’

Award onderstreept ongeëvenaarde waarde en service voor gezamenlijke klanten

Amsterdam, 9 april 2020 - Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, is uitgeroepen tot 2019 Google Cloud Technology Partner of the Year voor security. Deze award erkent prestaties op Google Cloud en bevestigt Trend Micro’s leiderschap in cloud security.

“We zijn verheugd dat we Trend Micro kunnen benoemen tot onze Technology Partner of the Year voor security,” zegt Kevin Ichhpurani, Corporate Vice President, Global Ecosystem bij Google Cloud. “Organisaties die gebruikmaken van Trend Micro’s ‘Cloud One’ op Google Cloud kunnen profiteren van een unified platform dat container, workload, netwerk, en file storage security samenbrengt, terwijl het gebruikmaakt van Google Cloud’s wereldwijde en elastische infrastructuur.”

Google Cloud-klanten die gebruikmaken van Trend Micro hebben al langere tijd profijt van een complete stack, waaronder infrastructuur en security die samen geïntegreerd en getest zijn om klanten te ondersteunen in het voldoen aan security en beheer-richtlijnen.

Een gezamenlijke klant die afhankelijk is van zowel Google Cloud als Trend Micro is ClearDATA, een leider in healthcare cloud security, compliance en privacy. Chief Technology Officer en co-founder Matt Ferrari: “Onze klanten vertrouwen op ons om gevoelige patiëntinformatie te beschermen en dus is het essentieel dat we technische partnerships blijven onderhouden die vooruitstrevende implementatie en cloud security-vaardigheden laten zien. Met Trend Micro en Google Cloud hebben we vertrouwen in ons vermogen om te leveren.”

Cloud security is vereenvoudigd in een single service platform. Het recent geïntroduceerde Cloud One van Trend Micro brengt workload security, container image scanning/runtime-beveiliging, applicatie-security, netwerk security, file storage security en cloud security posture management (CSPM) samen.

“We zien wereldwijd dat onze klanten gebruikmaken van Google Cloud en hun voordeel halen uit de krachtige controlemogelijkheden van Cloud One,” zegt Sanjay Mehta, Senior Vice President van Business Development en Strategic Alliances bij Trend Micro. “Geselecteerd worden als Google Cloud’s Technology Partner of the Year voor security is een prachtig resultaat voor ons. Vooral in een drukke cloudmarkt waarin veel vendors oppervlakkige oplossingen bieden en er gebrek is aan een geïntegreerd, modern cloud security-portfolio voor built-time- tot runtime-applicatiebeveiliging. We zijn trots op deze award en zien ernaar uit om onze klanten te verrassen met meer innovaties die we het komende jaar gepland hebben voor Google Cloud.”

Organisaties - en zeker Google Cloud-klanten - die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun cloud security-strategie met Trend Micro, kunnen hier meer informatie vinden.Over Trend Micro
Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Slimme toepassingen voor consumenten, organisaties en overheden bieden gelaagde security voor datacenters, cloud-omgevingen, netwerken en endpoints. Onze Connected Threat Defense maakt het eenvoudig om threat intelligence te delen. Ook biedt het centraal inzicht en onderzoek om organisaties zo veerkrachtig mogelijk te maken.

Met meer dan 6.500 medewerkers in 50 landen en zeer geavanceerde wereldwijde threat intelligence en onderzoek, beveiligt Trend Micro de connected wereld waarin organisaties opereren. Kijk voor meer informatie op www.trendmicro.nlVoor meer informatie

Trend Micro
Ilona van Ginkel
E-mail: ilona_van_ginkel@trendmicro.com

Whizpr
Paul Maris / Martine Korthals
Tel: 0317 410 483
E-mail: trendmicro@whizpr.nl
Laatste van Trend Micro  
Gedetecteerde cyberdreigingen stijgen met 20% tot meer dan 62,6 miljard in 2020

Trend Micro Vision One-platform ontlast security operations-teams van alert overload

Vier uitdagingen bij cloudmigratie voor organisaties in de gezondheidszorg
Geplaatst:
Verstreken tijd: 330 dagen
Trend Micro contact  

Logo Trend Micro

  020 - 2182270
  www.trendmicro.nl
Trend Micro sociaal  


Trend Micro tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Sortlist
Logo Fullstaq B.V.
Logo umlaut
Logo Sam Media
Logo Alleeninkt.nl
Logo Tesorion
Logo Marco Bouman
Logo Viqtor Davis
Logo Bitcare
Logo TechSoup Nederland
Logo Ossewold.net
Logo NewChannel
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Zyxel
Logo PA Consulting
Logo Infoblox
Logo Sitecore
Logo Lightspeed
Logo Techleap.nl
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Enrise BV
Logo Pure Storage
Logo Pegamento
Logo Thinkwise
Logo Visma | Raet
Logo Descartes
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90541 persberichten
- 5913 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 9826 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl