Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2511 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 38 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Lubbers De Jong

PragmatiQ versnelt digitale transformatie van bedrijven met Thinkwise low-code platform

Apeldoorn, 9 april 2020 – PragmatiQ is de nieuwste partner van low-code platformleverancier Thinkwise. PragmatiQ maakte drie jaar geleden de transitie naar no-code software development. Met het Thinkwise platform heeft PragmatiQ nu ook de mogelijkheid om core-systemen voor organisaties te realiseren en legacy software te moderniseren.

PragmatiQ is gespecialiseerd in het optimaliseren van de bedrijfsvoering van organisaties. Van oorsprong lag de focus op de procesmatige kant, waarbij de techniek werd uitbesteed aan partners. Sinds 2017 besloot het bedrijf de transitie te maken naar no-code software development. “Wij hadden vooral business consultants in dienst. Die werkten met tooling om processen vast te leggen, maar ze konden er geen applicaties mee maken,” zegt John van der Draai, directeur van PragmatiQ. “Dat was een groot gemis. Met no-code kunnen onze specialisten dat ineens zelf.”

Ze konden met no-code weliswaar webapplicaties en native apps maken, maar voor grotere en complexere projecten schoot de no-code technologie te kort. Van der Draai: “We kregen steeds meer vraag naar grote en complexe projecten voor bedrijfskritische softwaretoepassingen, waar veel data in omgaat. Het Thinkwise Platform is daar specifiek voor bedoeld. Samen met Thinkwise hebben we daarom nu de stap gemaakt naar low-code.”

Expertise
Volgens Van der Draai sluit het Thinkwise low-code platform uitstekend aan op de expertise van zijn mensen: “De werkwijze van het Thinkwise platform past heel goed bij wat wij dagelijks doen: het optimaliseren van bedrijfsvoering met ERP-systemen. Vroeger deden we veel ERP-consultancy, maar in de afgelopen jaren is ons team versterkt met specialisten en kunnen we zelf complete low-code ERP-systemen op maat realiseren.”

Grote voordelen hiervan, ten opzichte van traditionele ERP-pakketten, zijn volgens hem de implementatiesnelheid en flexibiliteit: “Low-code business software is veel flexibeler dan de oplossingen van grote ERP-huizen als Infor, SAP en Unit4. Probeer maar eens iets aan te passen in zo'n pakket. Dat is niet eenvoudig. In veel gevallen beginnen dan de softwareproblemen zich op te stapelen. Thinkwise daarentegen is een uiterst flexibel systeem, waarmee organisaties echt agile worden. Ze kunnen veel sneller meebewegen met marktontwikkelingen en, waar nodig, hun systemen en processen eenvoudig wijzigen zonder dat ze opnieuw moeten beginnen.”

Core-systemen
PragmatiQ tekende eind februari de partnerovereenkomst met Thinkwise en zal na een aantal trainingende eerste projecten voor klanten gaan realiseren. “Thinkwise is met veel enthousiasme ontvangen door onze consultants,” besluit Van der Draai. “Zij zullen het platform vooral gebruiken voor complexere projecten en back-end systemen, waarbij ze eerder met no-code op vastliepen. Onze ambitie is groot. We staan nu pas aan het begin, maar we willen ons volledig focussen op dit systeem en de grootste en beste business-partner van Thinkwise worden.”

PragmatiQ is de derde nieuwe partner die Thinkwise in 2020 optekent. Rogier van Konijnenburg, Sr. Partner Manager bij Thinkwise: “Wij zijn trots om wederom een deskundige partner als PragmatiQ te mogen verwelkomen. Met hun expertise en ons low-code platform kunnen zij hun relaties volledig ondersteunen bij het moderniseren van legacy en het realiseren van enterprise business software.”

###

Over PragmatiQ
PragmatiQ is een pragmatische advies- en implementatiepartner voor het optimaliseren van de bedrijfsvoering. We leveren concrete maatwerk oplossingen zoals nieuwe HRM, CRM en ERP software gebaseerd op low-code en no-code technologie. PragmatiQ is opgericht in 2008 en is actief binnen de BeNeLux.
Voor meer informatie: www.pragmatiq.nl.

Over Thinkwise
Thinkwise is wereldwijd de enige leverancier van een low-code softwareplatform waarmee omvangrijke en complexe bedrijfssoftware wordt gerealiseerd. Het Thinkwise platform biedt de hoogste productiviteit in de low-code markt en garandeert daarbij ook dat er geen nieuwe legacy meer ontstaat. De gerealiseerde bedrijfssoftware gaat automatisch over op toekomstige technologieën. Daarnaast kan bestaande legacy software razendsnel worden gemoderniseerd door het Thinkwise platform met de ingebouwde “Upcycler” technologie. Thinkwise levert zijn platform in licentievorm aan bedrijven die in-house software realiseren en aan softwareleveranciers. Thinkwise is opgericht in 2002 en het platform wordt gebruikt in meer dan 30 landen. Meer informatie: www.thinkwisesoftware.com.

Contactgegevens voor de pers

Thinkwise
Contactpersoon: Janine Worst
E-mail: jworst@thinkwisesoftware.com
image
Laatste van Thinkwise  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 38 dagen
PR contact  

Logo Lubbers De Jong
Thinkwise contact  

Logo Thinkwise

Thinkwise sociaal  


Thinkwise tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10280 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl