www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (1 jaar en 119 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Influx PR & Communicatie

Pega lanceert Pega kickstart services voor versnelde digitale transformatie

Nieuwe diensten tegen vaste prijs realiseren binnen enkele weken microjourneys van klanten, e-mailbots of workforce intelligence

Amsterdam, 9 april 2020 Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties, lanceert
Pega Kickstart™ - een aantal nieuwe services tegen een vaste prijs waarmee organisaties binnen enkele weken Pega-software kunnen implementeren om problemen voor zowel klanten als werknemers op te lossen.

Digitale transformatie is in plaats van een marathon nu een sprint geworden. Vanwege de COVID-19-pandemie moeten organisaties alles op alles zetten om zich aan te passen aan een uitzonderlijk niveau van disruptie. Bedrijven zijn genoodzaakt om opnieuw te bekijken hoe ze kunnen voldoen aan de toenemende digitale eisen van hun aan huis gebonden klanten. Tegelijkertijd moeten zij nieuwe externe medewerkers betrokken en productief houden. Dit zijn op zich geen nieuwe problemen; alleen heeft de pandemie de noodzaak om ze op te lossen wel versneld.

Pega introduceert drie nieuwe Pega Kickstart-services:
  • Pega Microjourney ™ Kickstart: Pega ontwerpt en levert een microjourney voor klanten in slechts vijf weken voor € 95.000. Een microjourney is een nieuwe term voor ‘het pad van een klant naar een specifiek gewenst resultaat’, zoals een ‘vraag over service’, ‘klachtafhandeling’ of ‘het onboarden van een nieuwe partner'. Na jarenlang perfectioneren van low-code ontwikkeling, zal het Pega-team samenwerken met klanten om sterk geautomatiseerde microjourneys te identificeren, ontwerpen en snel af te leveren voor verbeterde klantervaring.

    Met het Pega Platform™ voor low-code app-ontwikkeling kunnen klanten hun nieuwe microjourney na de eerste implementatie gemakkelijk beheren, verbeteren en uitbreiden. Het platform is geïntegreerd in de intuïtieve softwareontwikkelingsmethodologie Pega Express™ die gebruikers stap voor stap door het implementatieproces leidt - van ontwerpen en bouwen tot het stimuleren van gebruikersacceptatie. Omdat er geen handmatige codeervaardigheden vereist zijn, kunnen organisaties dankzij het Pega Platform met minimale inspanning de oplossing aanpassen of nieuwe microjourneys creëren.

  • Pega Email Bot™ Kickstart: Pega kan Pega Email Bot - een complete intelligente e-mailautomatiseringsoplossing - in slechts vijf weken implementeren voor € 71.250. Bedrijven worden overspoeld met vragen van klanten die via e-mail binnenkomen; een probleem dat tijdens de huidige pandemie exponentieel is gegroeid. Klantenservice-medewerkers kunnen het simpelweg niet bijhouden. Pega-experts kunnen met de klant samenwerken om Pega Email Bot te implementeren, die de beoordeling en beantwoording van deze grote hoeveelheden e-mail van begin tot eind automatiseert. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie met natuurlijke taalverwerking (NLP) en machine learning om het doel en de bedoeling van elke e-mail te begrijpen. Vervolgens wordt dynamisch casemanagement toegepast om de vraag te beantwoorden en tot een oplossing te komen.

  • Pega Workforce Intelligence™ Kickstart: Voor € 23.750 implementeert Pega in slechts zeven weken Pega Workforce Intelligence-software om bedrijven inzicht te geven hoe hun werknemers werken en welke obstakels ze daar eventueel bij tegenkomen. Het verkrijgen van dit soort inzichten is in de huidige omstandigheden nog belangrijker, omdat organisaties proberen hun ‘nieuwe externe medewerkers’ op afstand te begeleiden. Pega Workforce Intelligence analyseert de desktopacties van maximaal 200 werknemers om verborgen inefficiënties die de prestaties belemmeren te ontdekken - van onderbroken processen tot ineffectieve technologie. Pega-experts zullen de klant vervolgens begeleiden om deze inzichten om te zetten in acties zodat werknemers efficiënter kunnen werken.
"Zelfs onder de meest ideale omstandigheden zijn organisaties voortdurend in de running om de veranderende klantverwachtingen bij te houden en zich te weren tegen de nieuwste marktbedreigingen", zegt Derk-Jan Brand VP en Managing Director Benelux & Nordics, Pegasystems. "Met onze Pega Kickstart-services bieden we een nog snellere en eenvoudigere manier om de ervaringen van klanten en werknemers te verbeteren. Binnen enkele weken en tegen een vaste prijs leveren onze experts een oplossing op maat die is gebouwd voor zowel de huidige uitdagingen, maar die ook toekomstbestendig is voor de lange termijn."

Alle Pega Kickstart-services zijn inclusief professionele services en training tegen één vast tarief. Gedurende het project zijn de softwarelicenties voor Pega Email Bot Kickstart en Pega Workforce Intelligence Kickstart inclusief. Deze kunnen na afronding van het project tegen een extra vergoeding worden verlengd. Pega Microjourney Kickstart-klanten kunnen softwarelicenties toevoegen aan de projectdienst op basis van de onderling overeengekomen projectresultaten. Voor details over Pega Kickstart zie de links in de sectie ‘Achtergrondinformatie’ hieronder.

Achtergrondinformatie
Over Pegasystems
Pega (NASDAQ: PEGA) is de leider in cloudsoftware voor customer engagement en operational excellence. Elke dag is Pega de drijvende kracht achter miljoenen geautomatiseerde processen, miljarden klantinteracties en triljoenen dollars aan business door mensen te helpen bij het openen van bankrekeningen, het beheren van telefooncontracten, het afsluiten van een zorgverzekering, het afhandelen van verzekeringsclaims, het aanvragen van vergunningen en nog veel meer. De meest erkende en succesvolle merken ter wereld vertrouwen op de AI-software van Pega om elke klantinteractie via elk kanaal te optimaliseren en ervoor te zorgen dat hun merkbeloften worden nagekomen. Met het low-code applicatie-ontwikkelingsplatform van Pega kunnen bedrijven snel apps bouwen en ontwikkelen om aan de behoeften van hun klanten en medewerkers te voldoen en digitale transformatie op wereldwijde schaal te stimuleren. Al meer dan 35 jaar maakt Pega hogere klanttevredenheid, lagere kosten en een hogere customer lifetime value mogelijk. Voor meer informatie: www.pega.com

Redactionele informatie:
Influx PR – Gerline van Wijnen – tel: 055 366 3034, e-mail: info@influx-pr.com

Alle handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.
Laatste van Pegasystems  
Britse defensieonderdelen Royal Air Force en Royal Navy verbeteren recruitmentproces met Pega’s low-code software

Pegasystems benoemt Nawal Hamarass tot Vice President Benelux & Nordics

Pega lanceert nieuw partnerprogramma voor meer klantwaarde en snellere ROI
Geplaatst:
Verstreken tijd: 1 jaar en 119 dagen
PR contact  

Logo Influx PR & Communicatie
Pegasystems contact  

Logo Pegasystems

  +31 (0)20 3057490
  info@pega.com
  www.pega.com
Pegasystems sociaal  


Pegasystems tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo Orange Cyberdefense
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91793 persberichten
- 6033 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10609 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com