www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (53 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Wisse Kommunikatie

DP World verbetert productiviteit en klantenservice met Panasonic Toughbooks

"Geen enkele terminal in Europa maakt gebruik van een mobiel apparaat met software dat zo geavanceerd is dat een operator in real time kan reageren op het laden en lossen van een schip."

DP World, een toonaangevende supply chain-speler in de wereldwijde handel, maakt gebruik van de robuuste notebooks en tablets van Panasonic Toughbook – aangeschaft via Colva Ltd. – om de productiviteit en de klantenservice te verbeteren in zijn drukke terminal in Southampton.

Aanvankelijk was DP World Southampton op zoek naar een mobiele computeroplossing voor zijn operatoren die verantwoordelijk zijn voor het veilig en correct laden en lossen van containers op elk schip dat de terminal gebruikt.

"Tot nu gebruikten onze operatoren papieren documenten voor kraanwerk en bay plans, die al verouderd waren zodra ze werden afgedrukt", legt Mark Hooper, Head of Operations, DP World Southampton, uit. "Veranderingen die een operator had doorgevoerd, werden opgeschreven en via de radio gecommuniceerd. Omdat het werk dag en nacht doorgaat bij alle weersomstandigheden kon het papierwerk beschadigd, slecht of onleesbaar, verwarrend en versleten raken, te laat worden ingediend of zelfs verloren gaan.”

Na het evalueren van verschillende robuuste apparaten, hebben de IT-experts van DP World, in overleg met de eindgebruikers, de Panasonic Toughbook G1 gekozen als beste oplossing. Daarnaast werd hun eigen softwareprogramma op de Toughbook-apparaten geïnstalleerd om de operatoren live gegevens en autonomie te bieden om on-site beslissingen te nemen en zo de productiviteit te verbeteren en de kosten te verminderen. Na een succesvolle test op één aanlegplaats werd het pakket over de hele terminal (15 kadekranen) geïntroduceerd.

Sinds de introductie is het aantal verplaatsingen van de kadekraan toegenomen, waardoor schepen korter blijven en sneller naar hun volgende haven kunnen varen. Live updates van de operatoren geven ook betere informatie, die wordt doorgegeven aan de klant via de DP World Southampton "Where's my container?" website.

De applicatie ontvangt voortdurend updates van de Panasonic Toughbook tablet die switcht tussen 4G- en wifi-verbindingen om ervoor te zorgen dat de connectiviteit behouden blijft. Met hoge metalen structuren zoals kadekranen en wanden van gestapelde containers die de sterkte en het signaal van de service belemmerden, werkte de terminal samen met Panasonic-partner NetMotion om ervoor te zorgen dat de werknemers verbonden konden blijven via hun apparaten.

Extreme omstandigheden beïnvloeden ook het vermogen van de werknemer om het scherm op het mobiele apparaat te bekijken en te bedienen. Met de Panasonic Toughbook tablets kan de gebruiker overschakelen van een normale touchscreenbediening naar een modus met enkel een stylus – zo kan het werk in de moeilijkste omstandigheden worden voortgezet.

Naast de oplossing voor zijn operatoren heeft DP World zijn straddlecarriers – voertuigen die de transportcontainers verplaatsen en stapelen – ook uitgerust met de Panasonic Toughbook 33 robuuste notebooks. Het Panasonic ProServices team heeft een op maat gemaakte docking unit voor de apparaten ontworpen om ervoor te zorgen dat de oplossing gemakkelijk en veilig kan worden gebruikt in de gespecialiseerde voertuigen.

Tot slot gebruiken de onderhoudsteams van DP World de Panasonic Toughbook 20 en 33 als essentiële hulpmiddelen voor het uitvoeren van de diagnose en het beheer van de onderhoudstaken van de voertuigen op de terminal.

Na het succes van de implementatie hebben andere DP World-terminals de Panasonic Toughbook-oplossingen uitgerold of overwegen ze dat te doen, samen met andere vestigingen in Europa en de rest van de wereld. Klanten erkennen de vele voordelen van de nieuwe oplossing.

Darren Munday, Transport & Manufacturing Business Manager voor Panasonic Toughbook, voegt toe: "Containertransporten, zoals die bij DP World Southampton, behoren tot de meest complexe en extreme omstandigheden voor het gebruik van mobiele computerapparatuur. Door nauw samen te werken met ons professionele serviceteam en onze softwarepartners is Panasonic in staat geweest om een reeks van mobiele computeroplossingen voor DP World te leveren die hebben bijgedragen aan de verbetering van de productiviteit, evenals de klantenservice en de gebruikerservaring."

U kunt de video over DP World hier bekijken.

Voor meer informatie over het gamma van de Panasonic devices, klik hier.

image
Bericht voor de redactie

Contact voor de pers
Koen Uijt de Haag
PR Consultant
koen.uijtdehaag@wisse-worldcom.nl
+31 (0)26 443 15 23

Lisbeth Lashmana
Marketing Manager Benelux
toughbook.benelux@eu.panasonic.com
+32 (0)2 481 03 73

Over Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)
Het is ons doel om technologie onzichtbaar te laten werken, zodat bedrijven succes kunnen hebben. We zijn van mening dat technologie gewoon moet werken. Dat bedrijven succesvol kunnen zijn als ze zich op hun klanten kunnen concentreren en erop kunnen vertrouwen dat alle technologieën, die hun werkzaamheden ondersteunen, in harmonie werken. Daarom streven wij ernaar producten en oplossingen te ontwikkelen die zo zijn afgestemd op de manier waarop onze klanten werken, dat zij bijna onzichtbaar zijn. Het zijn werkpaarden die op de achtergrond het succes van het bedrijf mogelijk maken. 

PSCEU bestaat uit zes divisies:
  • Broadcast & ProAV biedt u de vrijheid uw verhaal te vertellen met hoogwaardige producten en oplossingen die een soepele werking en buitengewoon goede prijs-kwaliteitverhouding garanderen in een assortiment op afstand bedienbare camera's, switchers, studiocamera's en ENG P2HD. De VariCam-modellen uit het assortiment filmcamera's en de EVA1 zijn geschikt voor true 4K en HDR (High Dynamic Range), waardoor ze de ideale oplossing zijn voor de productie van film, televisie, documentaires en live evenementen.
  • Communication Solutions biedt ’s werelds meest toonaangevende telefoonsystemen, SIP-eindapparatuur en professionele "netwerkscanners" die ervoor zorgen dat u zich volledig op de communicatie kan richten in plaats van op de verbinding.
  • Panasonic Mobile Solutions Business Division Europe helpt mobiele professionals productiever te werken met zijn assortiment rugged Toughbook-notebooks, tablets voor bedrijven, handheld-apparaten en elektronische Point-of-Sales (EPOS)-systemen. Als Europese marktleider had Panasonic in 2018 een aandeel in de verkoop van 48% voor rugged en duurzame notebooks en tablets (VDC Research, maart 2019).
  • Industrial Medical Vision vervaardigt toepassingen voor verschillende sectoren, zoals geneeskunde, biowetenschappen, ProAV en de industrie. Het productportfolio bevat volledige en OEM-camerasystemen die het mogelijk maken te zien wat onzichtbaar is.
  • Security Solutions kan dankzij jarenlange ervaring kwalitatief hoogwaardig CCTV-materiaal leveren dat als bewijsmateriaal kan worden gebruikt. De systemen zorgen voor optimale afbeeldingskwaliteit, ongeacht de omgevingsfactoren, dankzij de buitengewoon betrouwbare, geavanceerde technologie van onze camera's en opnamesystemen en zorgen ervoor dat u zich veilig kunt voelen.
  • Visual System Solutions biedt het meest uitgebreide assortiment professionele schermen en projectoren, en biedt professionals in de audiovisuele sector de vrijheid die zij nodig hebben om te creëren. De divisie leidt de Europese markt voor projectoren met een hoge helderheid met een aandeel in de verkoop van 39% (Futuresource >5klm boekjaar 2017, 3e kwartaal, excl. 4K & digitale cinema).
Over Panasonic
Panasonic Corporation is wereldwijd leider in het ontwikkelen van diverse elektronische producten en oplossingen voor klanten op het gebied van consumentenelektronica, wonen, auto's en B2B. Het bedrijf, dat in 2018 100 jaar bestond, heeft zich internationaal uitgebreid tot een conglomeraat met wereldwijd 582 dochterondernemingen en 87 gelieerde ondernemingen, met een totale netto-omzet van 62,5 miljard euro in het boekjaar dat afliep op 31 maart 2019. Panasonic Corporation gebruikt zijn technologieën voor het creëren van nieuwe waarde door middel van innovatie in alle divisies, voor een beter leven en een betere wereld voor zijn klanten. Meer informatie over Panasonic: http://www.panasonic.com/global
Laatste van Panasonic  
DP World verbetert productiviteit en klantenservice met Panasonic Toughbooks

Panasonic Toughbook Omnia biedt complete mobiele bedrijfssoftware-oplossing

Dicle Elektrik digitaliseert buitendienst met robuuste tablets van Panasonic
Takebishi integreert Wibu-System licentiebeheer en beveiliging met OPC-Server communicatie middleware voor fabrieksautomatiseringtechnologie van Mitsubishi

Nextens behaalt 40 procent marktaandeel in fiscale aangifte

Twee op de drie Europese online retailers waren in de afgelopen twee jaar genoodzaakt te lenen

Centraal Invorderingsbureau (CIB) overgenomen door coeo Inkasso, onderdeel van de beleggingsportefeuille van Waterland

Partners VIVES en Infolearn gaan e-learning voor ruim 75.000 zorgkundigen verzorgen omwille van nieuwe wetgeving

Nederlandse startup introduceert 's werelds slimste mondkapje

Bluetooth buttons helpen met anderhalve meter afstand houden
Maunt lanceert glasvezel webshop

Raspberry Pi competitie 2020 succesvol afgesloten met digitale finale

Razer brengt Blade 15 Studio Edition uit voor ontwerpers

Automatische personenteller Stoplichtzuil maakt handhaving coronamaatregelen eenvoudig

Dataiku introduceert gratis online tool voor ontwikkelen AI-vaardigheden

Kunstenaars maken persoonlijke geheugensteuntjes om goede gewoontes vol te houden

Online Payment Platform geselecteerd voor nieuw Techleap.nl Rise programma voor veelbelovende Nederlandse scale-ups

Nieuwe startup Coach Circle biedt hét online platform om coaching toegankelijk en transparant te maken

Topondernemers helpen de meest veelbelovende scale-ups van Nederland met ambitieus programma Techleap.nl Rise

Webinar: “De rol van platformen in de digitalisering van retail”

Primeur: Corona veilige intercom voor gebruiker en installateur
Geplaatst:
Verstreken tijd: 53 dagen
Panasonic contact  

Logo Panasonic

  073-6402802
  info@panasonic.nl
  www.panasonic.nl
Panasonic sociaal  


Panasonic tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Logo Aruba Nederland
Logo Lubbers De Jong
Logo Webfleet Solutions
Logo Schoevers
Logo IFS
Logo CRM Partners
Logo Shippeo
Logo Pure Storage
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88484 persberichten
- 5702 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8097 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl