www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.nlContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (126 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Spektra 2.4 voegt aan Kubernetes-infrastructuur data encryptie toe   

36 procent meer computerprestaties met uitbreiding van D20 Kubernetes appliance

Amsterdam, maart 2020 – Het Amerikaanse Diamanti Inc. brengt een nieuwe versie uit van het Spektra™ hyperconverged platform voor Kubernetes en containers. Spektra 2.4 biedt een onderneming die zijn bedrijfsvoering draait op cloud-native applicaties, uitgebreide faciliteiten voor beveiliging en beschikbaarheid van de meest veeleisende bedrijfskritische toepassingen. Gelijktijdig introduceerde de maker van Kubernetes ’on bare metal’ (zonder overhead van virtuele machines) een uitbreiding van de D20 appliance-familie in de vorm van de D20X. Beide producten richten zich op het vereenvoudigen van het gebruik van open source Kubernetes technologie, waarmee organisaties sneller moderne applicaties in productie kunnen nemen zowel on-premise als in hybride cloud infrastructuren.

Het Spektra 2.4 platform biedt uitgebreide beheer- en orkestratiefunctionaliteit voor applicaties gevat in zowel Kubernetes als in containers onder Docker runtime.  Het platform is leverbaar met Diamanti Ultima™ I/O acceleratie kaarten, geschikt voor een brede reeks moderne hyperconverged hardware. Met deze nieuwe oplossingen zijn bedrijven opgewassen tegen de verwachte explosieve groei van Kubernetes-toepassingen. Spektra 2.4 omvat onder meer:
  • ’Volume encryption’ en ’self-encryption drives’ (SED). Met deze faciliteiten zijn moderne applicaties beter te beveiligen met geïntegreerde encryptie van data in beweging en opgeslagen data zonder de prestaties te beïnvloeden en zonder consequenties voor de totale ’footprint’ van een datacenter.
  • Asynchrone replicatie (voor offsite calamiteitenherstel). Met deze voorziening kunnen bedrijven herstelprocessen offsite activeren terwijl hun data versleuteld blijft ten behoeve van gedistribueerde applicaties.       
Met de Diamanti appliancefamilie laat zich binnen een kwartier een volledige container stack uitrollen op basis van de open source-oplossingen Kubernetes 1.12 of Docker 1.13. Naast de standaard Intel Xeon-processoren biedt Diamanti met de D20X ook ondersteuning voor Intel Skylake CPU’s /GPU’s en de Intel Cascade CPU’s. Daarmee levert de appliance 36% meer computerkracht met meervoudig multikernprocessorgebruik, hogere cache waarden en hogere klokfrequenties, voorzieningen die vooral ten goede komen aan toepassingen met kunstmatige intelligentie of machineleren.

“Naarmate container technologie meer wordt geaccepteerd, des te meer gebruikers deze gaan toepassen voor hun ’stateful’ applicaties, dus toepassingen die altijd over redundant uitgevoerde opslag moeten beschikken”, aldus  Henry Baltazar, research vice president, applied infrastructure and DevOps, van  451 Research, een onderdeel van  S&P Global Market Intelligence. “De volgende stap, nadat we de data persistent hebben gemaakt, is ervoor te zorgen dat we die applicaties en data beveiligen en beheren. In de komende jaren mogen we verwachten dat er veel aandacht zal zijn voor voorzieningen als ’backup’, herstel na calamiteiten en migratiemogelijkheden van cloud-native apps.”

Aanvullende informatiebronnen
Over Diamanti
Diamanti levert het enige, voor enterprise Kubernetes ontwikkelde platform met geïntegreerde functionaliteit, gericht op on-premise en public cloud omgevingen. Het biedt infrastructuurarchitecten, IT-manager en applicatiebeheerders prestaties, eenvoud, beveiliging en bedrijfsgerichte functies voor het snel operationeel in gebruik nemen van cloud-native applicaties. Diamanti voorziet de afnemers in de bedrijfsomgeving van een oplossing met de laagste TCO (Total cost of ownership) bij het toepassen van de meest veeleisende bedrijfsapplicaties. De onderneming heeft een hoofdkantoor in San Jose, Californië. Diamanti is opgericht met de financiële ondersteuning van de investeringsmaatschappijen ClearSky, CRV, Engineering Capital, Goldman Sachs, GSR Ventures, Northgate Capital, Threshold Ventures (voorheen DFJ Venture), en Translink Capital. Onlangs opende Diamanti het eerste kantoor in Europa aan de Strawinskylaan 4117 in Amsterdam.  Voor meer informatie bezoek www.diamanti.com of volg @DiamantiCom

Ook kan contact worden opgenomen met:

Erikjan Franssen
Vice President EMEA
Diamanti Inc.
erikjan@diamanti.com  
+31611479883

Op 8 april a.s. om 11:00 uur: introductie webinar Diamanti Europa, aanmelden via:
https://diamanti.com/webinar-kubernetes-launch/
Laatste van Diamanti  
Spektra 3.0: eerste Kubernetes beheerplatform voor stateful applicaties

Diamanti in Europa commercieel versterkt 

Onderzoek toont dat public cloud bij I/O intensieve applicaties duur kan uitpakken
Geplaatst:
Verstreken tijd: 126 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
Diamanti contact  

Logo Diamanti

  (408) 645-5111
  diamanti.com
Diamanti sociaal  


Diamanti tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Logo Qualys
Logo Dell Boomi
Logo Xerox
Logo Stocard
Logo Intermax
Logo WorldStream
Logo Valid
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88977 persberichten
- 5758 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8515 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl